- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Canim napcagimi bilemiyorum sizlere danisarak gitmek icimi rahatlatiyo. Persembe belki yuzustu dr umada ugrarim. Ilaclarimi sorar cikarim o zsmana kadarda folik asit ve coraspin iceyim. Allah korusun lekelenme olursa progestani alirimKarar değişmiş :) kanama kahverengi veya pembe olunca kesinlikle progestan al, doktor a da gitsem onu yazar hemen Zaten
Tabiki canim insallah hemen yazarim buraya persembe gunuO zaman progestan ve folik asiti kullan canım hayırlı haberlerini alınca da beni etiket le
Folik asit zaten kullanılmalı biliyorsun.bi de artık hamileyim dediğin an coraspin veriyor bazı doktorlar.bende kullanmıştım. Doktor herhangi bi zararı yok demişti.ama progestan için bişiy diyemem.öyle kullanmak çokta iyi değil cunku.Tamam canim folbiol kullaniyorum 1 ay ara vermistim bugun basladim aksamda coraspini icerim.progestan kalsin o zaman.
Oyle yapicam canim zaten persembede ugrar dr a ilaclari sorarim. Kendimi kaptirmak istemiyorum aslinda ama içim durmuyo..Folik asit zaten kullanılmalı biliyorsun.bi de artık hamileyim dediğin an coraspin veriyor bazı doktorlar.bende kullanmıştım. Doktor herhangi bi zararı yok demişti.ama progestan için bişiy diyemem.öyle kullanmak çokta iyi değil cunku.
Sen iyiyi de kotuyu de düşünerek hareket et canim.zamanı geldiyse saglikla gelecek o bebiş. Bak görürsün. Güzel düşün güzel olsunOyle yapicam canim zaten persembede ugrar dr a ilaclari sorarim. Kendimi kaptirmak istemiyorum aslinda ama içim durmuyo..
Tamam canim yüreğim ferah hayirlisiyla saglikla gelmistir insallahSen iyiyi de kotuyu de düşünerek hareket et canim.zamanı geldiyse saglikla gelecek o bebiş. Bak görürsün. Güzel düşün güzel olsun
Biz iyiyiz sen nasılsın bebişinleayyyy ben burda kimleri buldum kızlar sızı kaybetmıstım mogamıı nasılsın bebıs gelıyo az kalmıs cınsıyetı ne sızı arıyordum bende
Biz iyiyiz sen nasılsın bebişinlefriendlyfriendly inşaAllah hayırlı haberlerini alırız
Bende sevindim seni görünce gecen aklıma geldin bir türlü nickini tam hatırlayamadm:) masaAllah tosuncugaıyız canım benım tosuncuk kocaman oldu ocagın 25 de 1 yasına gırecek sıpa sızlerde ne var ne yok ayy cok sevındım sızı bulunca
Canım yaa çok sevindim gözün aydınKızlar oncelikle hepinizi cok ozledim
Sizden 1 ay uzak kaldim insallah hamile olarak dönmüşümdür ne dersiniz?Eki Görüntüle 1729736
Canımm tebrik ederimIlk testi dun aksam yaptim cizgi cikinca atladim kocamin boynuna:)
Ahh canim insallah vardir ve insallah sagliklidir kötü zerre şüphem yok rabbim bana bi rahatlik verdi ne kadar şükretsem azdır. Ben folikasiti sabah ictim aksamda coraspini icicem 1 tane degil mi günde?Canımm tebrik ederimAllahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah bende coraspirin düşüklerim olduğu için her ihtimale karşı önlem amaçlı kullandım tatlım hatta son 4 ay iğne vuruldum dr güven güvenebileceğin bi dr bul onunla yoluna devam et canım şükür herkes pıtır pıtır hamiş oluo :)))
Canim insallah bu kezde ben guzel haberi veririm 1 hafta var bata. Persembe gunune dr dan randevu aldim. Zaten sigortam var ucretsiz tahlillerde oyle.Canım yaa çok sevindim gözün aydıninşallah bu sefer hersey güzel olacak..Bence yarın kanda baktır iki gün sonra tekrarla değerin güzel artmışsa bat geçince kese için doktora gidersin ben öyle yapmıştım
Evet canım günde 1 tane ama ben folikasiti 3 yada 2 alıyodum ya şimdiden muz süt çok ye iç cnm inan ele gelen çocuğun bakımıda kolay oluyo geldi meleğin geldi hiç stres yapma benimde 2 düşükten sonra geldi meleğimm ve hiç kötü düşünme kimseye söleme ben 2 aylık olduğunda sölemiştim bol bol dinlen yat ye içç amann :)))Ahh canim insallah vardir ve insallah sagliklidir kötü zerre şüphem yok rabbim bana bi rahatlik verdi ne kadar şükretsem azdır. Ben folikasiti sabah ictim aksamda coraspini icicem 1 tane degil mi günde?
Ayy insallah bugun is cıkışı alicaz esimle süt fındık badem alalim dedik yanina bide muzu ekledim tamam:) sen de folbiol 5mg mı aliyodun? Ben sabah 7.30da geliyorum ise aksam 6da cikiyorum 10saat sandalyedeyimEvet canım günde 1 tane ama ben folikasiti 3 yada 2 alıyodum ya şimdiden muz süt çok ye iç cnm inan ele gelen çocuğun bakımıda kolay oluyo geldi meleğin geldi hiç stres yapma benimde 2 düşükten sonra geldi meleğimm ve hiç kötü düşünme kimseye söleme ben 2 aylık olduğunda sölemiştim bol bol dinlen yat ye içç amann :)))
Canim ben test i akşam yapmıştım telefon dan el feneri ışığı ile görmüştük o kadar sılıkti sabah da cikmamisti testte kan vermiştim değer 9 çıkmıştı düşün yani o kadar az seninki iyi bile , bi dr klomen falan ise yaramamisfi kist olmuştu brn de ilacı falan bıraktığım ay olmuştu :)Ayy insallah bugun is cıkışı alicaz esimle süt fındık badem alalim dedik yanina bide muzu ekledim tamam:) sen de folbiol 5mg mı aliyodun? Ben sabah 7.30da geliyorum ise aksam 6da cikiyorum 10saat sandalyedeyimbakalim kalp atisinida duyarsam 1 hafta falan rapor alayim hep yatayim diyorum.
Bakalim canim test cok silik @betiboop benimde oyleydi 8.gun ogrendim dedide bana iyi geldi hepiniz sagolun
Canım içim kıpır kıpır insallah sonumuzda benzer ve bende saglikla yavrumu kucağıma alırım şu an folikasit ve coraspin icicem progestani dr demeden icmeyim dedimCanim ben test i akşam yapmıştım telefon dan el feneri ışığı ile görmüştük o kadar sılıkti sabah da cikmamisti testte kan vermiştim değer 9 çıkmıştı düşün yani o kadar az seninki iyi bile , bi dr klomen falan ise yaramamisfi kist olmuştu brn de ilacı falan bıraktığım ay olmuştu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?