Canim cok sevindim hayırlı olsun. Kan testi yaptirdin mi peki. Inşallah onda da güzel bir değer çıkarAyy insallah bugun is cıkışı alicaz esimle süt fındık badem alalim dedik yanina bide muzu ekledim tamam:) sen de folbiol 5mg mı aliyodun? Ben sabah 7.30da geliyorum ise aksam 6da cikiyorum 10saat sandalyedeyimbakalim kalp atisinida duyarsam 1 hafta falan rapor alayim hep yatayim diyorum.
Bakalim canim test cok silik @betiboop benimde oyleydi 8.gun ogrendim dedide bana iyi geldi hepiniz sagolun
Tesekkur ederim canim insallah.Kan testini persembe yaptiricam bat 4 ocak pazartesi bugun 23.gunumCanim cok sevindim hayırlı olsun. Kan testi yaptirdin mi peki. Inşallah onda da güzel bir değer çıkar
Eed bende onu kullandım snrm ne diycem izin alabiliyosan al evet kendini yorma kalp atışımızı duyana kadar sinlenmeni tavsiye ederim tatlım üşütme karda kışta dikkat et canım inşallah sağlıkla kucağına alacaksın :)))Ayy insallah bugun is cıkışı alicaz esimle süt fındık badem alalim dedik yanina bide muzu ekledim tamam:) sen de folbiol 5mg mı aliyodun? Ben sabah 7.30da geliyorum ise aksam 6da cikiyorum 10saat sandalyedeyimbakalim kalp atisinida duyarsam 1 hafta falan rapor alayim hep yatayim diyorum.
Bakalim canim test cok silik @betiboop benimde oyleydi 8.gun ogrendim dedide bana iyi geldi hepiniz sagolun
tesekkur ederim canim Allah rai olsun :)blummmm cnm yavrunla çok tatlı çıkmışsınız çok güzelsiniz masallahhh subhanallahh
Rabbim seni de bir avazda kurtarsın inş istediğin gibi rahat bir doğum şeklin olur seninde
Çok haklisin hatta dün yemekli agirladim ama akşam her yanim ağrıyordu
Yorma kuzum kendini rahatina bak tesekkkur ederim sende kendine dikkat et hasta olmaGeçmiş olsun bu arada blummmm
yupppppppi bu ne guzel haber hep hayirli habrlerini alalim cigdemcim :) klomenin etkisi 2.3 ay suruyomusAhh canim insallah vardir ve insallah sagliklidir kötü zerre şüphem yok rabbim bana bi rahatlik verdi ne kadar şükretsem azdır. Ben folikasiti sabah ictim aksamda coraspini icicem 1 tane degil mi günde?
Anaaam top gibi göbüş maaşallah paşamızaAnladım canım Cidden gorunurde bisey yok gibi bende de boy 161 kilo oldu 69günaydın güzellikler
Hamilesin kuzuuuuu gözün aydın biraz daha vakit geçirirsen kanda da değer yüksek çıkar... kafadan atmak her daim işe yarıyorKızlar oncelikle hepinizi cok ozledim
Sizden 1 ay uzak kaldim insallah hamile olarak dönmüşümdür ne dersiniz?Eki Görüntüle 1729736
üzüüüüm balım iyiki buldun bizi özlettin kendini topiğin ilk hamişi... benim doğum 8 inde olacak Mete bey geliyor... senin sıpa nasıl koca adam olmuştur o şimdiayyyy ben burda kimleri buldum kızlar sızı kaybetmıstım mogamıı nasılsın bebıs gelıyo az kalmıs cınsıyetı ne sızı arıyordum bende
Sen süpersin hatun göbüş çrkiln yoldan demeye başlamuş maaşallah.Anladım canım Cidden gorunurde bisey yok gibi bende de boy 161 kilo oldu 69günaydın güzellikler
Progestanı bırakma cnm rahmi hamilelikte destekliyo o ve gereksiz rahim kasılmalarını önlüyo ayrıca bencede pembe bir çizgi var o testte inşaallah koyulaşırVe asıl sormak istedigim 1 aydir folik asiti birakmistim ona baslayimmi tekrar? Progestan ve coraspin vermisti daha once gittigim dr bunlari kullanmalimiyim kullanirsam zarari olur mu?
Persembe ya da cuma kan vericem dr ada 13 ocak gibi gideyim diyorum sizce ne yapayim? Tabi cok silik ve bata 1 hafta oldugundan hala teste inanamiyorum. Hamilemiyim bilmiyorum..
Teşekkürler güzellikSen süpersin hatun göbüş çrkiln yoldan demeye başlamuş maaşallah.
Kan sonucunu merakla bekliycemCanim insallah bu kezde ben guzel haberi veririm 1 hafta var bata. Persembe gunune dr dan randevu aldim. Zaten sigortam var ucretsiz tahlillerde oyle.
Ayyy mogisss nasıl heyecanlı gün sayacaz artık ne kaldı ki maşallah kilosu da iyi. Çatı baya darmis deseneKIZLAAAAR BEN GELDİM
Doğum şeklim belli oldu...8 ocakta spinal sezeryan ile kavuşuyorum inşallah oğluma... Çatı muayenemden anlaşıldı zaten...doktorumu görseniz adam parmaklarını ittiriyor ki içeriye girsin benim vajen dar zaten yokladı yokladı sonra yok sen bu çatıyla normal doğum asla yapamazsın dedi zaten suratından belliydi ıııııgghhhh diye var gücüyle aralamaya çalıştı ama ne yazıkpeki dedim genel anestezi olayım onu da istemedi en güzeli spinalmiş daha çabuk adapte oluyormuş anne ve süt daha çabuk geliyormuş... Velhasıl haftaya son kontrol ve gerekn testler tahliller falan yapılacak 8 ocak cuma da minnakım geliyor... kilomuzda 3 olmuş şükür... ayse4255 hatun senin randevunu da merak eder oldum şimdi... bu arada blummmm ayse4255 canlar yenidoğana yapılan bir test var ben betiye de bahsetmiştim sizinde aklınızda olsun nabız oksimetre testi...doğumdan sonra ilk 24 saat içinde yapılmalıymış kalp hastalığı var mı yok mu bunun için yapılıyor çoğu yerde isteğe bağlı olduğundan anne adaylarının haberi olmuyormuş ben de fox ana haberde izlemiştim bugün çocuk doktoruna sordum doğum yapacağım hastanede o da yapıyoruz zaten içiniz rahat olsun dedi... S susslich canım kontrolün nasıldı?
Önden olanıda paylaşmıştım aslında aynı sayfada yada birsonrakindedir.Teşekkürler güzellikartık montumu kapatamiyorum önden bence sende gayet iyisin önden de mi ceksen foto
Anaaam top gibi göbüş maaşallah paşamıza
Hamilesin kuzuuuuu gözün aydın biraz daha vakit geçirirsen kanda da değer yüksek çıkar... kafadan atmak her daim işe yarıyor
üzüüüüm balım iyiki buldun bizi özlettin kendini topiğin ilk hamişi... benim doğum 8 inde olacak Mete bey geliyor... senin sıpa nasıl koca adam olmuştur o şimdi
Hahhh buldum buldumKız ne dalı yarma gibiyim yan profilim zayıf çıkmış vallaEki Görüntüle 1728951
Valla ben hala idrak edemedim durumuAyyy mogisss nasıl heyecanlı gün sayacaz artık ne kaldı ki maşallah kilosu da iyi. Çatı baya darmis desenesen kesin ilk ilişkide de zorlanmissindir o zaman. Aman gelsin artik topik kurucusu mete bey çok merak ettim beyefendiyi
Benim göbek çok aşırı çıkmadığından çatlamada olmadı kuzum... özel bişey kullanmadım sadece banyo sonraları ya da aklıma geldikçe normal vücut nemlendiricisi kullandım neutrogena nın... kiloyu bugün kontrol etmedi doktorum unuttu sanırım doğuma girecekti çünkü bende tartılmadım ama yarın bi tartıya çıkarımzorluyo göbüşü çınar bey mont kapatamaz oldum öne genisledik sende çatlak oldu mu hiç kullandin mi bisey ve kaç kilo aldık bakalım çok merak ettim
Canım sağolasın evet tarihimiz belli gün sayıyoruz artık...Senin de gözün aydın inşallah hep böyle güzel haberler alırsın sonra bi bakmışsın doğum vaktin gelmiş miniğini almışsın kollarına... bu arada cinsiyet tahmini yapmadı mıMogami ay ne kadar az kaldı doğumuna yaa.çok heyecan yaptim.saglikla al kucağına minigini inşallah. Benim testim tertemiz çıktı. Çok sevindim tabi:) icime su serpildi canim vala.endokrin testleri de iyi çıktı.sadece memnun oldugum doktorumu degistirmek zorunda kalıyorum. O beni üzdü biraz.riskli gebelik uzmanıydi doktorum.risk kalkınca normal kadın doğuma gitmen daha dogru dedi.şimdi rahat olabileceğim bi doktor ariyorum:/
Gelsin artık paşamız. Sezeryandan sonra göBüŞ kaldı Bende. Sinir oldum.KIZLAAAAR BEN GELDİM
Doğum şeklim belli oldu...8 ocakta spinal sezeryan ile kavuşuyorum inşallah oğluma... Çatı muayenemden anlaşıldı zaten...doktorumu görseniz adam parmaklarını ittiriyor ki içeriye girsin benim vajen dar zaten yokladı yokladı sonra yok sen bu çatıyla normal doğum asla yapamazsın dedi zaten suratından belliydi ıııııgghhhh diye var gücüyle aralamaya çalıştı ama ne yazıkpeki dedim genel anestezi olayım onu da istemedi en güzeli spinalmiş daha çabuk adapte oluyormuş anne ve süt daha çabuk geliyormuş... Velhasıl haftaya son kontrol ve gerekn testler tahliller falan yapılacak 8 ocak cuma da minnakım geliyor... kilomuzda 3 olmuş şükür... ayse4255 hatun senin randevunu da merak eder oldum şimdi... bu arada blummmm ayse4255 canlar yenidoğana yapılan bir test var ben betiye de bahsetmiştim sizinde aklınızda olsun nabız oksimetre testi...doğumdan sonra ilk 24 saat içinde yapılmalıymış kalp hastalığı var mı yok mu bunun için yapılıyor çoğu yerde isteğe bağlı olduğundan anne adaylarının haberi olmuyormuş ben de fox ana haberde izlemiştim bugün çocuk doktoruna sordum doğum yapacağım hastanede o da yapıyoruz zaten içiniz rahat olsun dedi... S susslich canım kontrolün nasıldı?
canım sağolasın inşallah az kaldı... sen korse kullanmadın mı? aslında sezeryandan sonra göbek kalma durumu bizim yanlış bildiğimiz bi durummuş geçen okudum da... sen yine de sıkı şeyler giy ve birazda sporla halledersinGelsin artık paşamız. Sezeryandan sonra göBüŞ kaldı Bende. Sinir oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?