• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

Canim değer 16ya düştü sabah bakılan kanda, doktor yarına sabaha kadar devam dedi. Fototerapi cihazı değiştirdiler daha güçlü ışık altında şuan ısıdan sürekli uyuyor. Bizde Rh uyuşmazlığı değilde ABO uyuşmazlığı varmis canım, ben 0 grubu kaan A grubu. Benim kandaki A- ler sknti yaratiyormus. Dualarinizi eksik etmeyin kurtulalım gidelim evimize :KK43:
Geçmiş olsun cnm.Sarılık her bebekte görülebiliyo kısa sürede düşüyo.Sık doyurmaya çalış bide meme ucuna üzüm pekmezi sür sarılıga çare pekmez ve güneş ışıgı iyi geliyo cnm.

ayy cnm bnm yaa ne kadar güzel şeyler anılar yazılar fotoğraflar ahh ah bide kucağımıza alsak bu sevgi kat kat artacak bundan o kadar eminim ki bir an önce doğsun diye günleri sayıyorum sabırsızlanıyorum. Neyse ki sen bu uzun yolculuğun sonuna geldin birkaç güne bebişine kavuşacaksın çok imreniyorum doğum yapanlara gün sayanlara .. :KK200::KK200::KK200:

alışveriş için her yeri takip ediyorum cnm mağazaları dolaşıyorum fikir ediniyorum birkaç bişey aldım ama şimdilik ağırdan alıyorum şu ayrıntılı ultrasonumuzu da halledelim artık icraate geçicez yani ocak ayından snra artık almaya başlayarak adımlarımızı hızlandırcaz :21:

cnm bu arada bebek bakım ürünlerinden üni baby nasıl e bebekte filan indirimleri takip ediyorum da öneriyorlar bide emzik biberon seti de avent mi alsak onun ayları varmış galiba. Yani yeni doğan için nasıl biberon emzik alınmalı ? Hiç anlamıorum bu işten. Avent ve chicco iyi diyolar. Gögüs ucu ve gögüs kalkanı da aklımda. Çünkü bnmde gögüs ucum yok zorlanacağımı düşünüyorum açıkcası :KK19:
Hanifecim meraba bebeğin hayırlı olsun. Uni Baby ürünlerini sormussun ben setini almıştım şampuan pislik kremi bebek yağı ve ıslak Mendili. Sadece ıslak Mendili kullandım ondan memnun kaldım bir de set olarak aldığımiz için çantası kâr kaldi;) onun haricinde diğer ürünlerini beğenmedim pis kremi bir arkadas kullandı bebeğin poposunu putur putur yapmış bebek yağı alerji yapmış o yüzden riske girmedim ben.sadece ıslak mendilini kullanmaya devam ediyorum. Görünce yazmak istedim.:))

ogami, post: 44319778, member: 512122"]Hoşgeldin... Kan pıhtılaşmasının tedavisi basit hamilelik boyunca kan sulandırıcı iğne olmak yeterli canım benim bi tanıdığımda kullandı...birde şu açıdan bak çok şükür erken farkedilmiş...bahsettiğim yakınım bu hadisenin bilinmemesinden dolayı doğuma 4 gün kala evladını kaybetti...şimdi çok şükür bir evladı oldu ama hamilelik boyu kullandı kan sulandırıcıyı... Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah[/QUOTE]
Biliyorum. Benim de arkadaşım iki bebek kaybetti böyle. Üçüncüyü ignelerle aldı kucağına. O çok ısrar etti git test yaptır diye. Fakat iki dusuk olmadan yapmiyo devlet hastaneleri. Doktorum supriz bi kararla beni teste yönlendirdi. Çok şaşırdım. İy ki hamile kalmamissin dedi yoksa sebebini bilmez,müdahale edemezdik dedi. Allahın işi. Dualariniz için saolun. Ocak ayında müjdeli haberimi almayı nasip etsin Rabbim inşallah,dileyen herkese....

Canim değer 16ya düştü sabah bakılan kanda, doktor yarına sabaha kadar devam dedi. Fototerapi cihazı değiştirdiler daha güçlü ışık altında şuan ısıdan sürekli uyuyor. Bizde Rh uyuşmazlığı değilde ABO uyuşmazlığı varmis canım, ben 0 grubu kaan A grubu. Benim kandaki A- ler sknti yaratiyormus. Dualarinizi eksik etmeyin kurtulalım gidelim evimize :KK43:
InsaAllah biran önce şu sıkıntınız biterde evinize gidersiniz

Canım boy kaç hiç 75li filan görünmüyor sun ben 69um daha iriyim sankim :KK48: maşallah size:nazar:
Boy 162 cnm bacaklar normalde gögüs kısmım geniş benim.Kilomu kime söylesem inanmadı bugüne kadar zaten sen o kadar yoksun dediler hep ama öyleyim bildim bileli iriyim yani.Ha bu arada senden de foto istiyorummmm

Ha unutmadan bu yan profil cnm önden genişim genişşş :))
Anladım canım Cidden gorunurde bisey yok gibi bende de boy 161 kilo oldu 69 :oops: günaydın güzellikler:KK68:

Eklentiler

• _20151228_075637.JPG
    _20151228_075637.JPG
    38,4 KB · Görüntüleme: 76
Bu arada bugun 23.günüm adetime bugun tam 1 hafta var bu kadar erken cikmasi sasirtici 3 test yaptim üçüde aynı 5 sn içinde beliriyo cizgi. 9 11 13 15 ve 19.gun iliski oldu. Yeni dr 2 ay bekleyelim subatta asilama demisti. Atesim 37.8di sabah.

Ve asıl sormak istedigim 1 aydir folik asiti birakmistim ona baslayimmi tekrar? Progestan ve coraspin vermisti daha once gittigim dr bunlari kullanmalimiyim kullanirsam zarari olur mu?

Persembe ya da cuma kan vericem dr ada 13 ocak gibi gideyim diyorum sizce ne yapayim? Tabi cok silik ve bata 1 hafta oldugundan hala teste inanamiyorum. Hamilemiyim bilmiyorum..

Kızlar oncelikle hepinizi cok ozledim

Sizden 1 ay uzak kaldim insallah hamile olarak dönmüşümdür ne dersiniz?Eki Görüntüle 1729736
Canım benim yaaa beta ya mi Baksan çok sevindim hep aklimdaydin inşallah bebişin sağlıklı gelmistir ;) çat iğnesi filan olmuş muydu hiç , eğer hiçbir şey yapılmamışsa hamilesin bence :KK73:tebrikler inşallah bebeğin sağlıklı yola çıkmıştır:KK19:

Blummm bizden iyilik sen nasılsın, biraz yorgunum yemekli misafir ağırladık yarın da okul var :KK66:
Bizde iyiyiz canim biraz bogazim agriyo herkes grip maalesef koruyamadm kendimi :( kendini yorma canim bende yatili misafr bile agirladim aslinda hic kabul etmiceksin hamileleikte rahatina bakicaksin :)

Ve asıl sormak istedigim 1 aydir folik asiti birakmistim ona baslayimmi tekrar? Progestan ve coraspin vermisti daha once gittigim dr bunlari kullanmalimiyim kullanirsam zarari olur mu?

Persembe ya da cuma kan vericem dr ada 13 ocak gibi gideyim diyorum sizce ne yapayim? Tabi cok silik ve bata 1 hafta oldugundan hala teste inanamiyorum. Hamilemiyim bilmiyorum..
İlk kanı ver iki gün sonra tekrarla artış guzelse kese 1500 olunca gorulur o zamana git bence erken gitme yoksa alttan bakar birşey göremezler /ben 6+3 te gitmisti.m

Bizde iyiyiz canim biraz bogazim agriyo herkes grip maalesef koruyamadm kendimi :KK43: kendini yorma canim bende yatili misafr bile agirladim aslinda hic kabul etmiceksin hamileleikte rahatina bakicaksin :)
Çok haklisin hatta dün yemekli agirladim ama akşam her yanim ağrıyordu :(

Canım benim yaaa beta ya mi Baksan çok sevindim hep aklimdaydin inşallah bebişin sağlıklı gelmistir :KK66: çat iğnesi filan olmuş muydu hiç , eğer hiçbir şey yapılmamışsa hamilesin bence :KK73:tebrikler inşallah bebeğin sağlıklı yola çıkmıştır:KK19:
Canim gecen ay klomen ve cat ignesi olmustu bu ay hicbisey olmadi yum takibinede gelme dedi yeni dr um. Persembe kana baktiricam. Insallah hamileyimdir ve insallah sagliklidir

Kesinlikle folik asit al diğerini neden verdi acaba doktor, ben bi damla kan görünce kendim hemen progestan kullandım, kan pıhtılaşma si için corasprin tatlım daha önce neden düşük olmuştu (ben öyle hatırlıyorum) önlem amaçlı kullanabilirsin corasprin bazı doktorlar kullandiriyo bazıları kullandirmiyo, sıkıntı olmasa da sende al madem bi zararı yok ikisinde bence

Back