- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Tamam canim ilk kani persembe vereyim cumarteside vereyim artisa gore tahminen randevu alayim 1500 e geldigi gunlerde. Bu arada gecen ay solda kistim vardi dr adetle gider zaten sağdan yumurtluyosun gebelige engel degil dediİlk kanı ver iki gün sonra tekrarla artış guzelse kese 1500 olunca gorulur o zamana git bence erken gitme yoksa alttan bakar birşey göremezler /ben 6+3 te gitmisti.m
Bence var o zaman iki gün sonra idrarı da tekrarla koyulasma var mı, kan için cumayi bekleyeceksen, yerinde olsam yarından kan verir perşembe tekrarlar eşime yeniyila girerken sürpriz yapardımCanim gecen ay klomen ve cat ignesi olmustu bu ay hicbisey olmadi yum takibinede gelme dedi yeni dr um. Persembe kana baktiricam. Insallah hamileyimdir ve insallah sagliklidir
Tamam canim folikasiti alayim zarari yok diyosan geceleride progestani iceyim. Esim hic bisey kullanma diye israr ediyo. Coraspini niye verdigini soylemedi ama pihtilasma testim kurtajdan sonra iyi cikmistiKesinlikle folik asit al diğerini neden verdi acaba doktor, ben bi damla kan görünce kendim hemen progestan kullandım, kan pıhtılaşma si için corasprin tatlım daha önce neden düşük olmuştu (ben öyle hatırlıyorum) önlem amaçlı kullanabilirsin corasprin bazı doktorlar kullandiriyo bazıları kullandirmiyo, sıkıntı olmasa da sende al madem bi zararı yok ikisinde bence
Ilk testi dun aksam yaptim cizgi cikinca atladim kocamin boynuna:)Bence var o zaman iki gün sonra idrarı da tekrarla koyulasma var mı, kan için cumayi bekleyeceksen, yerinde olsam yarından kan verir perşembe tekrarlar eşime yeniyila girerken sürpriz yapardım
Canımmm çok sevindim yaa :) inşallah hamişsin kuzum bak o kadar üzmüştün kendini çok şükür rabbim üzüntünü sevince çevirdi bende elisa yı merak ettim bi bakayım dedim seni görünce çok çok sevindim hadi inşallah değerin güzel çıkar kat kat artar haberleri bekliyorum :)Kızlar oncelikle hepinizi cok ozledim
Sizden 1 ay uzak kaldim insallah hamile olarak dönmüşümdür ne dersiniz?Eki Görüntüle 1729736
Insallah canim gecen ay klomenlede olmayinca ben birakiyorum bu isi dedim yeni dr a gittim o 2 ay bekleyelim dedi 1 saat konustu rahatlatti beni sagolsun. Bu surecte bu sayfayada yazmicam sizleri uzdugumu dusunerek uzaklasicam dedim. Ben de gunasiri beraberlik oldu. Kafami karistiran bata 1 hafta varken testte cikmasi.. rabbim tum isteyene nasip etsin sana elisaya tum arkadaslarima bana da..insallah hamileyimdir..Canımmm çok sevindim yaa :) inşallah hamişsin kuzum bak o kadar üzmüştün kendini çok şükür rabbim üzüntünü sevince çevirdi bende elisa yı merak ettim bi bakayım dedim seni görünce çok çok sevindim hadi inşallah değerin güzel çıkar kat kat artar haberleri bekliyorum :)
Geçen ay olmayınca bende çok hayal kırıklığı yaşadım ve bıraktım uğraşmayı artık paşa paşa tüp bebek zamanını bekliyorum canım klomenden sonraki ay hamiş olanları duymuştum tatlım eğer yumurtlama erken olmuşsa testte erken çıkabilir hiç kafanı karıştırma folik asite devam et inşallah gelmiş miniginInsallah canim gecen ay klomenlede olmayinca ben birakiyorum bu isi dedim yeni dr a gittim o 2 ay bekleyelim dedi 1 saat konustu rahatlatti beni sagolsun. Bu surecte bu sayfayada yazmicam sizleri uzdugumu dusunerek uzaklasicam dedim. Ben de gunasiri beraberlik oldu. Kafami karistiran bata 1 hafta varken testte cikmasi.. rabbim tum isteyene nasip etsin sana elisaya tum arkadaslarima bana da..insallah hamileyimdir..
Insallah canim insallahh persembe kanda belli olur. Bu surede her sabah idrar testini tekrarlarim cizgi devam ederse persembe kan..Geçen ay olmayınca bende çok hayal kırıklığı yaşadım ve bıraktım uğraşmayı artık paşa paşa tüp bebek zamanını bekliyorum canım klomenden sonraki ay hamiş olanları duymuştum tatlım eğer yumurtlama erken olmuşsa testte erken çıkabilir hiç kafanı karıştırma folik asite devam et inşallah gelmiş minigin
Tekrarla bakalım canım inşallah hergün biraz daha koyulaşır da kan testine daha cesur gidersin bişey merak ettim neden bu kadar erken test yaptın belirti falan mı vardı yada hissettin miInsallah canim insallahh persembe kanda belli olur. Bu surede her sabah idrar testini tekrarlarim cizgi devam ederse persembe kan..
Insallah tatlim. Aslinda kalp carpintim vardi ve cuma gunu ruyamda esim birak o posetleri sen hamilesin diyodu. Ruyanin etkisinden dolayi sanirim bu kadar erken yaptim. 8 gun varken cikmasi ilginc..Tekrarla bakalım canım inşallah hergün biraz daha koyulaşır da kan testine daha cesur gidersin bişey merak ettim neden bu kadar erken test yaptın belirti falan mı vardı yada hissettin mi
Canim nasil sevindim anlatamam sana ayrıca ben de 8.gün ogrenmistim hatirlarsanInsallah tatlim. Aslinda kalp carpintim vardi ve cuma gunu ruyamda esim birak o posetleri sen hamilesin diyodu. Ruyanin etkisinden dolayi sanirim bu kadar erken yaptim. 8 gun varken cikmasi ilginc..
Canim yaa hadi gozunaydin.hep aklımdaydin inan ki.1 hafta önce de belirebiliyor.allahım güzel haberlerini almayi nasip etsin.hemen kan testine gitseydin.hiç yorma kendini.inşallah bırakmayacak annesi guzellikKızlar oncelikle hepinizi cok ozledim
Sizden 1 ay uzak kaldim insallah hamile olarak dönmüşümdür ne dersiniz?Eki Görüntüle 1729736
Yaa çok etkilendim canım çok güzel ya kalbi temiz arkadaşım bak nasılda hissetmişsin rabbim devamını nadip etsin tatlım :)Insallah tatlim. Aslinda kalp carpintim vardi ve cuma gunu ruyamda esim birak o posetleri sen hamilesin diyodu. Ruyanin etkisinden dolayi sanirim bu kadar erken yaptim. 8 gun varken cikmasi ilginc..
Öylemi yüreğime su serptim betim peki bu kadar silikmiydi?Canim nasil sevindim anlatamam sana ayrıca ben de 8.gün ogrenmistim hatirlarsan
Folik asidin coraspinin zararı yok onları kullan istersen.onların ikisi cogu hamileye veriliyor zaten.ama progestan kafana göre kullanma bence.bi bekle doktorun bi sıkıntı görmedikçe kullanmaVe asıl sormak istedigim 1 aydir folik asiti birakmistim ona baslayimmi tekrar? Progestan ve coraspin vermisti daha once gittigim dr bunlari kullanmalimiyim kullanirsam zarari olur mu?
Persembe ya da cuma kan vericem dr ada 13 ocak gibi gideyim diyorum sizce ne yapayim? Tabi cok silik ve bata 1 hafta oldugundan hala teste inanamiyorum. Hamilemiyim bilmiyorum..
Ayy insallah ben de yüreğimi karartmak istemiyorum verende Allah alanda..Canim yaa hadi gozunaydin.hep aklımdaydin inan ki.1 hafta önce de belirebiliyor.allahım güzel haberlerini almayi nasip etsin.hemen kan testine gitseydin.hiç yorma kendini.inşallah bırakmayacak annesi guzellik
Tamam canim folbiol kullaniyorum 1 ay ara vermistim bugun basladim aksamda coraspini icerim.progestan kalsin o zaman.Folik asidin coraspinin zararı yok onları kullan istersen.onların ikisi cogu hamileye veriliyor zaten.ama progestan kafana göre kullanma bence.bi bekle doktorun bi sıkıntı görmedikçe kullanma
O zaman progestan ve folik asiti kullan canım hayırlı haberlerini alınca da beni etiket leTamam canim folikasiti alayim zarari yok diyosan geceleride progestani iceyim. Esim hic bisey kullanma diye israr ediyo. Coraspini niye verdigini soylemedi ama pihtilasma testim kurtajdan sonra iyi cikmisti
Karar değişmiş :) kanama kahverengi veya pembe olunca kesinlikle progestan al, doktor a da gitsem onu yazar hemen ZatenTamam canim folbiol kullaniyorum 1 ay ara vermistim bugun basladim aksamda coraspini icerim.progestan kalsin o zaman.
Amin canim rabbim her isteyene nasip etsin sizlerede banada.. Sagol arkadasim iyiki varsiniz iyiki..Yaa çok etkilendim canım çok güzel ya kalbi temiz arkadaşım bak nasılda hissetmişsin rabbim devamını nadip etsin tatlım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?