• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

[QUOThyb77, post: 44314441, member: 619874"]Allahım sanada en hayırlısından muradını versin en kısa zamanda cnm.bende bir düşük yaptım bir regli gördükten sonra tekrar hamile oldugmu ögrendim ögrendigim gün doktor senin düşügüm var önlem amaçlı kan sulandırıcı kullanmaya başla dedi hiçbir zararı yok dedi.şuan 16 haftalık ım bittikçe doktorum yazıyo kullanıyorum.İlacını dğzenli kullan ve bebegi kafandan attıgın ay hamile kalıyosun ben 3 defa hamile kaldım hepsindede kafamdan attıgım zamanda hamile oldugmu ögrendim.[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim. Bende artık bi an önce anne olmak istiyorum hayirlisiyla. Darısı basıma. :)

Canim, benim teyzemin gelini 7 sene boyunca çocuk için uğraştı. Hicbir sikintilari yoktu.Aşılamayla hamile kaldı 4uz oldu ama bebekler anne karnında ölüp az kalsın anneyi öldürüyordu. Daha sonra hiç beklemediği, umudunu yitirdiği anda geldi bebisi.ama gelinin annesi de 10 sene hamile kalamamis.aslan gebeliği diyorlar sanirim bu tur vakalara.seninki farkli bi durum tabi.ama ben sana en uç ornegi verdim.umudunu kaybetme yeter.zamanı geldiğinde allahım veriyor o güzel mucizeyi.sana da en hayırlı zamanda gelsin bu güzel mucize insallah
Amin canım inşallah umut oldu

gunaydin kizlar sag salim geldim ben konyaya cok sukur bi sikinti olmadi carsambaya randevum var doktorla tanisacaz bakalim ne dicek dogumum hakkinda bulundugum yerde net cok fazla cekmiyo giremiyorum gecmiside okuyamadim Mogami Mogami dogurmadin demi henuz :)

tospik Nisa ya maaşallah annesini cok cok emdikçe gider o kilolar sende bol sıvı tüket kuzum
Öyle yapıyorum canım şu komposto dayama işleri olmasa bulgur su salata yiycemde işte büyükler kıramıyosun bardak bardak içiom :))) sıra sana geldinve az kaldı heycanlımısın kontroller nasıl gidiyo metr beyin keyfi yerinde mi eed nisa hanım atak yaptı tospik çoktı :))

Selam güzel hatunlar nasılsınız :KK39:

birkaç gündür giremiyodum yogunluktan ama birkaç sayfa topikten okudum :KK69::KK69::KK69:

lulus_k lulus_k cnm sanırım doğum yapmışssın gözünaydın hayırlı olsun :KK9: Bebişini sağlıkla huzurla büyüt inş. Rabbim analı babalı sağlıkla büyütsün. Darısı başımıza :KK39: bu arada doğum hikayeni paylaşmıssın okudum çok imrendim inş normal doğum bnm gibi isteyen herkese nasip olur. :KK73:

Mogami Mogami cnm nasılsın ? Seninde bugün müydü çatı muayenen varmış dr ne dicek çok merak ediyorum bizi bilgilendirmeyi unutma takipteyim :KK22:

@betiboop sweet42 sweet42 lulus_k lulus_k yeni annişler söyleyin bakalım annelik nasıl gidiyor nasıl bir hismiş bizimle paylaşır mısınız :KK39:
:rolleyes: inş isimlerinizi doğru etiketlemişimdir :-)
Çook güzell çook benim kızım huysuz değil şükür ama hiç ağlamıyo yavrucum yiyo uyuyo :)) gece kalkıp bakıp bakıp şükür ediyorum Allahıma bana nasip ettiği için ve eşimden kıskanıyorum kimse pek dokunsun istemiyorum kızıma aşırı düşkünleştim onu izlemek ellerini öpmek bütün acılara bedelll 12 saat suni sancı sonrasında sezeryan olmaya değdi meleğimm uykusuzluklarada değiyo :)) Allahım isteyen herkese nasip etsin herkese kimseyi evlat eksikliğiyle ve acısıyla sınamasın aminnn

Düştü cabim 4.gundu sansliyiz erken düştü de banyo ya basalaybildik banyo süper bi yi kanıyor 3 4 saat uyuyo uyudukca büyüyo :) mogisim zormuş annelik sweet42 sweet42 ben ve lulus_k lulus_k um neler cekiyoruz bilsen :) ama yine de herseye değer kokusu bakışı
Kesinlikle bebişler yolunda çekilen herşey onların miss kokusunu içe çekene kadar sonrasında herşeyyy grçiyo uykusuzlukları bile güsell :)))

Selam kızlar naslsnZ sürekli takipteyim sayfayı genelde okuyup kaçıyorum mogişşşşş senin doğuma az kalmış geri sayım başlamş Rabbim sağlıkla kucağına alnayı nasip etsin
Sağol bitanem evet az kaldı çok şükür 38 olduk şu aralık ayı da biterse ben hazırım diyorum sen nasılsın minnak nasıl

Düştü cabim 4.gundu sansliyiz erken düştü de banyo ya basalaybildik banyo süper bi yi kanıyor 3 4 saat uyuyo uyudukca büyüyo :) mogisim zormuş annelik sweet42 sweet42 ben ve lulus_k lulus_k um neler cekiyoruz bilsen :) ama yine de herseye değer kokusu bakışı
Annelik elbet zordur betim ama dediğin gibi bi bakış yeter Allahım bizlere güç kuvvet versin evellallah yeteriz hem çok şükür yardım edenlerimizde var... Akıllı uslu Can paşamız güzel güzel büyüsün inşallah

Valla @betiboop hakli. Bu saskinlar doğumdan sonra insanin yüreğini ağzına getiriyor sürekli. Hastanedryiz biz bu gece, kan uyuşmazlığı sarılığı olduk fototerapidryiz. Canimdan can kopardılar sandım değeri duyduğumda. O gobuslerinizde kaldıkları her ani yasayiiinn, en rahat halleri çünkü :)
Canım çok geçmiş olsun inşallah düzelmiştir değer...bu sarılık birçok bebekte görülüyor benim iki kuzenimde de olmuştu bikaç güne atlatıyorlar... yalnız unutkanlığıma ver sizde kan uyuşmazlığı mı vardı???

Valla dal gibisin fıstık gibisin güzel anne adayı hemen paylaşayım kiz ben sana özel den msj atmistim gelmedi mi :)
Artist yaaaaaa yesin teyzesi onu maaşallah betim :KK200::nazar: kuzum Can ın kan grubu ne oldu senden mi babasından mı?

Herkese iyi geceler. Arkadaşlar dua bekliyorum. Geçen sene ocak ta dusuk yaptım. Daha da olmadı. Üzerine de dusmedik aslında. Şimdi düşük sebebimi de biliyorum ve tekrar basladim. Meğer kan pıhtılaşmasiymis. Beni de katın dualariniza.... Rabbim herkese o müjdeli haberi almayı nasip etsin:anneadayı:
Hoşgeldin... Kan pıhtılaşmasının tedavisi basit hamilelik boyunca kan sulandırıcı iğne olmak yeterli canım benim bi tanıdığımda kullandı...birde şu açıdan bak çok şükür erken farkedilmiş...bahsettiğim yakınım bu hadisenin bilinmemesinden dolayı doğuma 4 gün kala evladını kaybetti...şimdi çok şükür bir evladı oldu ama hamilelik boyu kullandı kan sulandırıcıyı... Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah

gunaydin kizlar sag salim geldim ben konyaya cok sukur bi sikinti olmadi carsambaya randevum var doktorla tanisacaz bakalim ne dicek dogumum hakkinda bulundugum yerde net cok fazla cekmiyo giremiyorum gecmiside okuyamadim Mogami Mogami dogurmadin demi henuz :)
Gözün aydın kuzum şükür sağ salim gittin inşallah doktorunda iyi çıkar...Ben daha doğurmadım kız Aralığın bitmesini bekliyorum:-):-):-) zaten ne sancı var ne bişey...göbüş hala inmedi...ööööyle bekliyorum:-)

Öyle yapıyorum canım şu komposto dayama işleri olmasa bulgur su salata yiycemde işte büyükler kıramıyosun bardak bardak içiom :))) sıra sana geldinve az kaldı heycanlımısın kontroller nasıl gidiyo metr beyin keyfi yerinde mi eed nisa hanım atak yaptı tospik çoktı :))
Sen yine de her önüne koyulanı yeme kuzum şimdi kilo verme aşamasındayız:-) Komposto iyidir bağırsaklarına da iyi gelir oohh mis bol sütün olsunHoppa Benim yarın çatı muayenem var belli olur mu bilmiyorum doğum şekli.... heyecanlıyım aralık bitsin sonra da gözümü açıp kapayayım minnakım kucağımda olsun istiyorum... Mete kıpırdaklık yapıp duruyo:-):-) Çıkmaya niyeti yok... Nisa kuzumuz nasıl?

Sen yine de her önüne koyulanı yeme kuzum şimdi kilo verme aşamasındayız:-) Komposto iyidir bağırsaklarına da iyi gelir oohh mis bol sütün olsunHoppa Benim yarın çatı muayenem var belli olur mu bilmiyorum doğum şekli.... heyecanlıyım aralık bitsin sonra da gözümü açıp kapayayım minnakım kucağımda olsun istiyorum... Mete kıpırdaklık yapıp duruyo:-):-) Çıkmaya niyeti yok... Nisa kuzumuz nasıl?
Nisam çok uslu teyzesi mışıl mışıl uyuyo yalnız emmiyo çok sağıp vermeye çalışıyorum memeyi seviyo fakat güçlü çekemiyo :(( ayy benim meleğim gibi gelmek istemiyo olmasın yerini sevmiş kalmaknistiyoda olabilir :)))

Canım çok geçmiş olsun inşallah düzelmiştir değer...bu sarılık birçok bebekte görülüyor benim iki kuzenimde de olmuştu bikaç güne atlatıyorlar... yalnız unutkanlığıma ver sizde kan uyuşmazlığı mı vardı???
Canim değer 16ya düştü sabah bakılan kanda, doktor yarına sabaha kadar devam dedi. Fototerapi cihazı değiştirdiler daha güçlü ışık altında şuan ısıdan sürekli uyuyor. Bizde Rh uyuşmazlığı değilde ABO uyuşmazlığı varmis canım, ben 0 grubu kaan A grubu. Benim kandaki A- ler sknti yaratiyormus. Dualarinizi eksik etmeyin kurtulalım gidelim evimize :(

Gözün aydın kuzum şükür sağ salim gittin inşallah doktorunda iyi çıkar...Ben daha doğurmadım kız Aralığın bitmesini bekliyorum:-):-):-) zaten ne sancı var ne bişey...göbüş hala inmedi...ööööyle bekliyorum:-)
sagol canim.. ayy ben senden once dogurmasam bari :) bendede anormal bi durum yok heyecanla randevumu bekliyorum bakalim hayirlisi olur insallah canim

Back