Beraber Anne Olma Yolunda

ARALIK

Friendly8584 ---------> 3 Aralık -------> 20. Deneme ------
Elisa --------------------> 6 Aralık -------> 18. Deneme ------

Rose5588 --------------> 10 Aralık ------> 40. Deneme -----
Arsinli ------------------> 24 Aralık ------> 21. Deneme -----
Pesettim342 -----------> ?? Aralık ------> 38. Deneme ------

OCAK

Friendly8584 ---------> 4 Ocak -------> 21. Deneme
Arsinli ------------------> 21 Ocak ------> 22. Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

Canim bizimki tuhaf gündz uyuyo gece dikiliyo evet 2 saate bir diyolar hastane de drlar ama öyle olmuyo uyanmiyo 3 4 saat uyuduğu da oluyo; özellikle annem uyuyan çocuk uyandirilmaz anlayışına sahip olduğu için uyandirmadigim da oluyo yani :) cidden kitapta yazan ve soylenenler gibi değil çocuha göre hersey sekilleniyo

Maşallah canım bi tontik daha geliyo desene :) senin dr da biraz sezeryan ci gibi geldi ama eğer koşullar el verirse düşünme bile normal doğum yap ben de çok isyedim ama koşullar el vermedi.
Yaradı sana hamilelik guzelestin iyice canım :)

canııııııımmmmmmm MAŞALLAH meleğini öp yerime kokla bol bol ALLAHım analı babalı uzun ömürlü etsin sağlıkla büyüt İNŞALLAH
Ayy canım benim evet doğurdum şükürler olsun kızım NİSA yı kucağıma aldım Allahım annelik çok güsel bir duygu Allahıma şükürler olsun böylr yüce güzel bu duyguyu nasip etti

Tartıya daha çıkmaya cesaret edemedim ama edicem inşallah :)) 3600 kesin gitti de kızın kilosunkadar gitmiştir :)))

Anladım canım inşallah sohbete katılirim tabi iki üç gün katilamam kayinvalidemlerdeyim çünkü

blummmm maşallah güzelliğine :) kızını da gullere sarmissin pek cici bi foto olmuş. Tontisko kizin inşallah normal gelme şartlarını aşmaz ama tontik olması da pek güzel. Biz minigiz biraz bayaa minyatür gibi, ele avuca gelir seninki doğar dogmaz :)

Ayy ne tatlısınız sizz sen nasıl istiyorsun normal doğumu ben çok istiyorum mesela bebiş de dönmüş ne güzelama neden bebeği psikolojik olarak yormayalim dedi ki bebek için de normal doğum iyi değil mi bence o kısmı boşa öyle demiş bebiş doğana kadar kaç kilo olurmuş ki bi de ben onu anlamadım

İnşallah yeni yıl çocuğu, ocak çocuğu olur diyim o zaman:) bende isimler belli ama arasından seçmem lazim:) erkeğe odakladim kendimi.kız olursa süpriz olacak:) pzt günü gelse de güzel sonuçlar alsak.çok heyecanlı ve stresliyim ikili tarama iyi mi kötü mu ne cikacak

Gebe kalmadan önce gebe kalmak için uğraş gebe kalınca bebisimiz için uğraşıyoruz biz hanımlar hep stresli

Ayy canım benim evet doğurdum şükürler olsun kızım NİSA yı kucağıma aldım Allahım annelik çok güsel bir duygu Allahıma şükürler olsun böylr yüce güzel bu duyguyu nasip etti
şükürler olsun cnm......eee bizimki abi oldu hayırlısıyla kocaman olduuğu günleride görelim İNŞALLAH

Maaşallah minnoşuma uyusunda büyüsün annesi zaten yenidoğanlar günün büyük çoğunluğunda uyurlarmış...göbeği düştü mü canım

Tartıya daha çıkmaya cesaret edemedim ama edicem inşallah :)) 3600 kesin gitti de kızın kilosunkadar gitmiştir :)))
tospik Nisa ya maaşallah annesini cok cok emdikçe gider o kilolar sende bol sıvı tüket kuzum

Selam güzel hatunlar nasılsınız

birkaç gündür giremiyodum yogunluktan ama birkaç sayfa topikten okudum

lulus_k cnm sanırım doğum yapmışssın gözünaydın hayırlı olsun Bebişini sağlıkla huzurla büyüt inş. Rabbim analı babalı sağlıkla büyütsün. Darısı başımıza bu arada doğum hikayeni paylaşmıssın okudum çok imrendim inş normal doğum bnm gibi isteyen herkese nasip olur.

Mogami cnm nasılsın ? Seninde bugün müydü çatı muayenen varmış dr ne dicek çok merak ediyorum bizi bilgilendirmeyi unutma takipteyim

@betiboop sweet42 lulus_k yeni annişler söyleyin bakalım annelik nasıl gidiyor nasıl bir hismiş bizimle paylaşır mısınız
inş isimlerinizi doğru etiketlemişimdir

Anladım canım inşallah sohbete katılirim tabi iki üç gün katilamam kayinvalidemlerdeyim çünkü

Gebe kalmadan önce gebe kalmak için uğraş gebe kalınca bebisimiz için uğraşıyoruz biz hanımlar hep stresli

katıl tabi biz hep buralardayız arkadaşlarımız doğum yaptığı için şu sıra çok hızlı ilerlemiyor sayfalar ama aklına takılan bişey olursa birimiz mutlaka görürüz... kadın olmak zor zanaat ama olsun yeter ki yanımızdaki erkek hep destekçi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…