Canim bizimki tuhaf gündz uyuyo gece dikiliyo evet 2 saate bir diyolar hastane de drlar ama öyle olmuyo uyanmiyo 3 4 saat uyuduğu da oluyo; özellikle annem uyuyan çocuk uyandirilmaz anlayışına sahip olduğu için uyandirmadigim da oluyo yani :) cidden kitapta yazan ve soylenenler gibi değil çocuha göre hersey sekilleniyobir hafta sonra hiiiçbişeyciğin kalmaz canım... tanımam mı kendimi yusuf yusufum yahu gerçi iğneden de korkmam ben ama bel olayı işin içine girince tırstım.... Can bu gece uyuttu mu? bi de 2 saatte bir emziriyorsun dimi canım yoksa daha mı sık gece bu olay hangi sıklıkta oluyor meraktayım
Saol canım benim saol Allah herkese nasip etsin inşallahsweet42 canım gözün aydın olsun ...sağlıcakla büyüt bebeğini
Maşallah canım bi tontik daha geliyo desene :) senin dr da biraz sezeryan ci gibi geldi ama eğer koşullar el verirse düşünme bile normal doğum yap ben de çok isyedim ama koşullar el vermedi.Kızlar biz bugun dr gittik her sey yolunda şükür dr um fıkır degıstırdı suan her sey normal gidiyo alttan muayene etmeyelim dedi kızım 2.5 kg olmuş normal dogm istiyorm dedım donmuş olması lazm evet bebek donmus dedı kilosu uygun olması lazım dedi o yuzden olmayabılır normalde 3 3.5kg arası dogar bebekler ama sizinki fazla dogcak gibi dedi bide dogumu yapacak olan sensin senin ben bunu yaparm demen lazım dedi saatlerce sancı cekıp normal olmayacaksa kendini ve bebeği psikolojk olarak zorlamamıza gerek yok buna da ben karar verıcm dedi tmm dedik 15 ocak gibi yine görüşücz o zaman muayeneni yaparız dedi tmm dedim gerek görmedıkce nstye girmeyecekmişim teyzeleri bizden haberler böyle :)Pamukprncess Mogami ve butun teyzelerimiz :)
Ayy canım benim evet doğurdum şükürler olsun kızım NİSA yı kucağıma aldım Allahım annelik çok güsel bir duygu Allahıma şükürler olsun böylr yüce güzel bu duyguyu nasip etticanııııııımmmmmmm MAŞALLAH meleğini öp yerime kokla bol bol ALLAHım analı babalı uzun ömürlü etsin sağlıkla büyüt İNŞALLAH
Tartıya daha çıkmaya cesaret edemedim ama edicem inşallah :)) 3600 kesin gitti de kızın kilosunkadar gitmiştir :)))Tatataataaaaaaaaaaaaaaaaammmm sıra bana geldi
Kardiyoloji randevum vardı bi gideyim kontrol olayım var mı bi sıkıntı dedim çok şükür sağlam çıktım... kan ve idrar tahlilleri de tamam...çantamız hazır... ağda yapıldı...ev temizlendi.... eee daha ne olsunoğlumla sinema keyfimizi de yaptık star wars ile gücü uyandırdık ben tamamım kızlar ocak ayı dedim mi hergün Mete ye gel gel dicem haa bi de çatı muayenesi var dimi...eşime göre ben sezeryan olacakmışım çünkü darmış doktora ne hacet bizimki çatı olayına kendi tecrübesiyle teşhis koydu yalnız bende ne sancı var ne göbüş aşağı indi hiç bi halt yok sanki bi 40 hafta daha götürür bu göbek beni
@betiboopsweet42 lulus_k hatunlar kaçar kilo gitti doğumla bi deyin bana
Anladım canım inşallah sohbete katılirim tabi iki üç gün katilamam kayinvalidemlerdeyim çünkücanım merhaba hoşgeldin listemize katılmak için topikte biraz aktif olman lazım... Sohbetimize bekleriz aklına takılanları sorabilirsin...bayadır beklemişsin sende miniğini yoktur inşallah ciddi bi sorununuz Rabbim çok bekletmeden kavuştursun seni de miniğinle
Anladım canım on beş aydır istiyoruzDeneme olarak kaç aydır bebek çalışması yapıyosunuz daha açık deyimle kaç aydır korunmasız beraberlik yaşıyosunuz o kastediliyo cnm.
İnşaallah en kısa zamanda rabbim bebekle müjdelesin seni cnmAnladım canım on beş aydır istiyoruz
Ayy ne tatlısınız sizzKızlar biz bugun dr gittik her sey yolunda şükür dr um fıkır degıstırdı suan her sey normal gidiyo alttan muayene etmeyelim dedi kızım 2.5 kg olmuş normal dogm istiyorm dedım donmuş olması lazm evet bebek donmus dedı kilosu uygun olması lazım dedi o yuzden olmayabılır normalde 3 3.5kg arası dogar bebekler ama sizinki fazla dogcak gibi dedi bide dogumu yapacak olan sensin senin ben bunu yaparm demen lazım dedi saatlerce sancı cekıp normal olmayacaksa kendini ve bebeği psikolojk olarak zorlamamıza gerek yok buna da ben karar verıcm dedi tmm dedik 15 ocak gibi yine görüşücz o zaman muayeneni yaparız dedi tmm dedim gerek görmedıkce nstye girmeyecekmişim teyzeleri bizden haberler böyle :)Pamukprncess Mogami ve butun teyzelerimiz :)
sasğol canım inşallah hamişlerin duası kabul olur dua edin bizlereİnşaallah en kısa zamanda rabbim bebekle müjdelesin seni cnm
İnşallah yeni yıl çocuğu, ocak çocuğu olur diyim o zaman:) bende isimler belli ama arasından seçmem lazim:) erkeğe odakladim kendimi.kız olursa süpriz olacak:) pzt günü gelse de güzel sonuçlar alsak.çok heyecanlı ve stresliyimçatı tetikliyor da işte benimkini bi muayeneden 3 gün sonra tetiklerse iyi olurocak çocuğu olsun çocuğum yılın bitiminde doğmasın senin minnakını sevsinler şu bacak arasını da bi öğrenseydik sonra isim telaşı başlardı
Gebe kalmadan önce gebe kalmak için uğraş gebe kalınca bebisimiz için uğraşıyoruz biz hanımlar hep stresliİnşallah yeni yıl çocuğu, ocak çocuğu olur diyim o zaman:) bende isimler belli ama arasından seçmem lazim:) erkeğe odakladim kendimi.kız olursa süpriz olacak:) pzt günü gelse de güzel sonuçlar alsak.çok heyecanlı ve stresliyimikili tarama iyi mi kötü mu ne cikacak
şükürler olsun cnm......eee bizimki abi oldu hayırlısıyla kocaman olduuğu günleride görelim İNŞALLAHAyy canım benim evet doğurdum şükürler olsun kızım NİSA yı kucağıma aldım Allahım annelik çok güsel bir duygu Allahıma şükürler olsun böylr yüce güzel bu duyguyu nasip etti
Maaşallah minnoşuma uyusunda büyüsün annesi zaten yenidoğanlar günün büyük çoğunluğunda uyurlarmış...göbeği düştü mü canımCanim bizimki tuhaf gündz uyuyo gece dikiliyo evet 2 saate bir diyolar hastane de drlar ama öyle olmuyo uyanmiyo 3 4 saat uyuduğu da oluyo; özellikle annem uyuyan çocuk uyandirilmaz anlayışına sahip olduğu için uyandirmadigim da oluyo yani :) cidden kitapta yazan ve soylenenler gibi değil çocuha göre hersey sekilleniyo
tospik Nisa ya maaşallah annesini cok cok emdikçe gider o kilolar sende bol sıvı tüket kuzumTartıya daha çıkmaya cesaret edemedim ama edicem inşallah :)) 3600 kesin gitti de kızın kilosunkadar gitmiştir :)))
Anladım canım inşallah sohbete katılirim tabi iki üç gün katilamam kayinvalidemlerdeyim çünkü
Gebe kalmadan önce gebe kalmak için uğraş gebe kalınca bebisimiz için uğraşıyoruz biz hanımlar hep stresli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?