• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

ARALIK :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Friendly8584 ---------> 3 Aralık -------> 20. Deneme ------:KK43:
Elisa --------------------> 6 Aralık -------> 18. Deneme ------ :KK43:

Rose5588 --------------> 10 Aralık ------> 40. Deneme ----- :KK64:
Arsinli ------------------> 24 Aralık ------> 21. Deneme ----- :KK43:
Pesettim342 -----------> ?? Aralık ------> 38. Deneme ------:KK43:

OCAK :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Friendly8584 ---------> 4 Ocak -------> 21. Deneme
Arsinli ------------------> 21 Ocak ------> 22. Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

bir hafta sonra hiiiçbişeyciğin kalmaz canım... tanımam mı kendimi yusuf yusufum yahu gerçi iğneden de korkmam ben ama bel olayı işin içine girince tırstım.... Can bu gece uyuttu mu? bi de 2 saatte bir emziriyorsun dimi canım yoksa daha mı sık gece bu olay hangi sıklıkta oluyor meraktayım
Canim bizimki tuhaf gündz uyuyo gece dikiliyo evet 2 saate bir diyolar hastane de drlar ama öyle olmuyo uyanmiyo 3 4 saat uyuduğu da oluyo; özellikle annem uyuyan çocuk uyandirilmaz anlayışına sahip olduğu için uyandirmadigim da oluyo yani :) cidden kitapta yazan ve soylenenler gibi değil çocuha göre hersey sekilleniyo

Kızlar biz bugun dr gittik her sey yolunda şükür dr um fıkır degıstırdı suan her sey normal gidiyo alttan muayene etmeyelim dedi kızım 2.5 kg olmuş normal dogm istiyorm dedım donmuş olması lazm evet bebek donmus dedı kilosu uygun olması lazım dedi o yuzden olmayabılır normalde 3 3.5kg arası dogar bebekler ama sizinki fazla dogcak gibi dedi bide dogumu yapacak olan sensin senin ben bunu yaparm demen lazım dedi saatlerce sancı cekıp normal olmayacaksa kendini ve bebeği psikolojk olarak zorlamamıza gerek yok buna da ben karar verıcm dedi tmm dedik 15 ocak gibi yine görüşücz o zaman muayeneni yaparız dedi tmm dedim gerek görmedıkce nstye girmeyecekmişim teyzeleri bizden haberler böyle :) Pamukprncess Pamukprncess Mogami Mogami ve butun teyzelerimiz :)
Maşallah canım bi tontik daha geliyo desene :) senin dr da biraz sezeryan ci gibi geldi ama eğer koşullar el verirse düşünme bile normal doğum yap ben de çok isyedim ama koşullar el vermedi.
Yaradı sana hamilelik guzelestin iyice canım :)

canııııııımmmmmmm MAŞALLAH meleğini öp yerime kokla bol bol ALLAHım analı babalı uzun ömürlü etsin sağlıkla büyüt İNŞALLAH
Ayy canım benim evet doğurdum şükürler olsun kızım NİSA yı kucağıma aldım Allahım annelik çok güsel bir duygu Allahıma şükürler olsun böylr yüce güzel bu duyguyu nasip etti

Tatataataaaaaaaaaaaaaaaaammmm sıra bana geldi :KK17::KK17::KK17::KK57:

Kardiyoloji randevum vardı bi gideyim kontrol olayım var mı bi sıkıntı dedim çok şükür sağlam çıktım... kan ve idrar tahlilleri de tamam...çantamız hazır... ağda yapıldı...ev temizlendi.... eee daha ne olsun :-):-) oğlumla sinema keyfimizi de yaptık star wars ile gücü uyandırdık:-) ben tamamım kızlar ocak ayı dedim mi hergün Mete ye gel gel dicem :-) haa bi de çatı muayenesi var dimi...eşime göre ben sezeryan olacakmışım çünkü darmış doktora ne hacet bizimki çatı olayına kendi tecrübesiyle teşhis koydu:-):-):-):-) yalnız bende ne sancı var ne göbüş aşağı indi hiç bi halt yok sanki bi 40 hafta daha götürür bu göbek beni :-):-)

@betiboop sweet42 sweet42 lulus_k lulus_k hatunlar kaçar kilo gitti doğumla bi deyin bana
Tartıya daha çıkmaya cesaret edemedim ama edicem inşallah :)) 3600 kesin gitti de kızın kilosunkadar gitmiştir :)))

canım merhaba hoşgeldin listemize katılmak için topikte biraz aktif olman lazım... Sohbetimize bekleriz aklına takılanları sorabilirsin...bayadır beklemişsin sende miniğini yoktur inşallah ciddi bi sorununuz Rabbim çok bekletmeden kavuştursun seni de miniğinle
Anladım canım inşallah sohbete katılirim tabi iki üç gün katilamam kayinvalidemlerdeyim çünkü

blummmm blummmm maşallah güzelliğine :) kızını da gullere sarmissin pek cici bi foto olmuş. Tontisko kizin inşallah normal gelme şartlarını aşmaz ama tontik olması da pek güzel. Biz minigiz biraz bayaa minyatür gibi, ele avuca gelir seninki doğar dogmaz :)

Kızlar biz bugun dr gittik her sey yolunda şükür dr um fıkır degıstırdı suan her sey normal gidiyo alttan muayene etmeyelim dedi kızım 2.5 kg olmuş normal dogm istiyorm dedım donmuş olması lazm evet bebek donmus dedı kilosu uygun olması lazım dedi o yuzden olmayabılır normalde 3 3.5kg arası dogar bebekler ama sizinki fazla dogcak gibi dedi bide dogumu yapacak olan sensin senin ben bunu yaparm demen lazım dedi saatlerce sancı cekıp normal olmayacaksa kendini ve bebeği psikolojk olarak zorlamamıza gerek yok buna da ben karar verıcm dedi tmm dedik 15 ocak gibi yine görüşücz o zaman muayeneni yaparız dedi tmm dedim gerek görmedıkce nstye girmeyecekmişim teyzeleri bizden haberler böyle :) Pamukprncess Pamukprncess Mogami Mogami ve butun teyzelerimiz :)
Ayy ne tatlısınız sizz :KK200::KK46::anneadayı: sen nasıl istiyorsun normal doğumu ben çok istiyorum mesela bebiş de dönmüş ne güzel:KK46:ama neden bebeği psikolojik olarak yormayalim dedi ki bebek için de normal doğum iyi değil mi:110: bence o kısmı boşa öyle demiş:KK19: bebiş doğana kadar kaç kilo olurmuş ki bi de ben onu anlamadım:KK64:

çatı tetikliyor da işte benimkini bi muayeneden 3 gün sonra tetiklerse iyi olur:-) ocak çocuğu olsun çocuğum yılın bitiminde doğmasın:-):-) senin minnakını sevsinler şu bacak arasını da bi öğrenseydik sonra isim telaşı başlardı:KK37:
İnşallah yeni yıl çocuğu, ocak çocuğu olur diyim o zaman:) bende isimler belli ama arasından seçmem lazim:) erkeğe odakladim kendimi.kız olursa süpriz olacak:) pzt günü gelse de güzel sonuçlar alsak.çok heyecanlı ve stresliyim:( ikili tarama iyi mi kötü mu ne cikacak:(

İnşallah yeni yıl çocuğu, ocak çocuğu olur diyim o zaman:) bende isimler belli ama arasından seçmem lazim:) erkeğe odakladim kendimi.kız olursa süpriz olacak:) pzt günü gelse de güzel sonuçlar alsak.çok heyecanlı ve stresliyim:KK43: ikili tarama iyi mi kötü mu ne cikacak:KK43:
Gebe kalmadan önce gebe kalmak için uğraş gebe kalınca bebisimiz için uğraşıyoruz biz hanımlar hep stresli

Ayy canım benim evet doğurdum şükürler olsun kızım NİSA yı kucağıma aldım Allahım annelik çok güsel bir duygu Allahıma şükürler olsun böylr yüce güzel bu duyguyu nasip etti
şükürler olsun cnm......eee bizimki abi oldu hayırlısıyla kocaman olduuğu günleride görelim İNŞALLAH

Canim bizimki tuhaf gündz uyuyo gece dikiliyo evet 2 saate bir diyolar hastane de drlar ama öyle olmuyo uyanmiyo 3 4 saat uyuduğu da oluyo; özellikle annem uyuyan çocuk uyandirilmaz anlayışına sahip olduğu için uyandirmadigim da oluyo yani :) cidden kitapta yazan ve soylenenler gibi değil çocuha göre hersey sekilleniyo
Maaşallah minnoşuma uyusunda büyüsün annesi zaten yenidoğanlar günün büyük çoğunluğunda uyurlarmış...göbeği düştü mü canım

Tartıya daha çıkmaya cesaret edemedim ama edicem inşallah :)) 3600 kesin gitti de kızın kilosunkadar gitmiştir :)))
tospik Nisa ya maaşallah annesini cok cok emdikçe gider o kilolar sende bol sıvı tüket kuzum

Selam güzel hatunlar nasılsınız :KK39:

birkaç gündür giremiyodum yogunluktan ama birkaç sayfa topikten okudum :KK69::KK69::KK69:

lulus_k lulus_k cnm sanırım doğum yapmışssın gözünaydın hayırlı olsun :KK9: Bebişini sağlıkla huzurla büyüt inş. Rabbim analı babalı sağlıkla büyütsün. Darısı başımıza :KK39: bu arada doğum hikayeni paylaşmıssın okudum çok imrendim inş normal doğum bnm gibi isteyen herkese nasip olur. :KK73:

Mogami Mogami cnm nasılsın ? Seninde bugün müydü çatı muayenen varmış dr ne dicek çok merak ediyorum bizi bilgilendirmeyi unutma takipteyim :KK22:

@betiboop sweet42 sweet42 lulus_k lulus_k yeni annişler söyleyin bakalım annelik nasıl gidiyor nasıl bir hismiş bizimle paylaşır mısınız :KK39:
:rolleyes: inş isimlerinizi doğru etiketlemişimdir :-)

Anladım canım inşallah sohbete katılirim tabi iki üç gün katilamam kayinvalidemlerdeyim çünkü

Gebe kalmadan önce gebe kalmak için uğraş gebe kalınca bebisimiz için uğraşıyoruz biz hanımlar hep stresli

katıl tabi biz hep buralardayız arkadaşlarımız doğum yaptığı için şu sıra çok hızlı ilerlemiyor sayfalar ama aklına takılan bişey olursa birimiz mutlaka görürüz... kadın olmak zor zanaat ama olsun yeter ki yanımızdaki erkek hep destekçi olsun

Back
X