Ben sadece tişört giyiyordum :) yalniz olmanin faydalari :)) bazen de sutu sürüp bekliyirdum kuruyana kadarblummmm sevincin mutluluğun mesajına yansımış canım :) Duan kabul olmuş ne mutlu sana. Allah kucağınıza almayı nasip etsin sana da arkadaşınada.
bebeem aç gez diyorsun :) fildir fildiirr
Mogami son 3haftan kalmis mogiiiss :) çatına baktı mi senin doktor kacirdim mi ben o faslı? Bu arada kaan bey iyi şükür, vizildagim benim
Beni etiketle dönünceTesekkur ederiz fistigim sennde gobus fotolarini gorururz :) ayyy yrn dr kontrolu var bakalim ne dicek dr umuz :)
Hep kiz diye hissedince degisik olmussundr :)
ayyy esim bile diyo karninda sevmeninde tadi baskadir dogana kadar bu gunlerin tadini cikaralim diyo sabah aksam hep seviyoruz kizimizi :)
Basliycam canım. Dikiş de rahat suan çok. Şükür :) valla çok kararlisin kendini iyi taniyosun bu çok güzel bişe genel yaptir tabi eğer sezeryan olursa , ama çatı muayeneni merakla bekliyorum az kaldı az :) can iyi canım dün gece uyutnadi ilk kez dikti bizi ayağa sabaha kadar , eyvah Yandık dedik bakalim bu gece napacak :)betim korse elzem bişey kuzum sen korkma kullan zaten bütün göbeği kaplayacağından dikişin üzerinde olmayacağından sıkıntı olmaz hem artık aradan 8 gün falan geçti kullanmaya başla bir an önce kuzum...rüyaaçok fenaydı sanırım etkilendim evet diyorum ya sana bende o yürek yok sezeryan olacaksa genel olması benim ruh sağlığım açısından en iyisi minnak Can nasıl?
Tamam kuzum etiketlerim ye canim ya yarasin bebislerimize :)Beni etiketle dönünceşuan yiye yiye göbüşünüz ne olacak acaba paylasirim tabi ki yine de
ayy maşallah canım ya cok tatlııı :) yaa ınsan gobusu ozluyo valla nası ozledımKızlar biz 34. Haftamıza girdik
canım herzamanki gibi bu ay da olmadı....aşılama için başlayacaktım bu ay memlekete gitmiştim halamın mevlüdü için orda hasta oldum doktor ilk gün gel demişti ya gidemedim dolayısıyla gelecek aya kaldı bu bebek bizi istemiyor sanırsam....bat 21 ocak 22. denemeARALIK
Friendly8584 ---------> 3 Aralık -------> 20. Deneme ------
Elisa --------------------> 6 Aralık -------> 18. Deneme ------
Rose5588 --------------> 10 Aralık ------> 40. Deneme -----
Arsinli ------------------> 24 Aralık ------> 21. Deneme
Pesettim342 -----------> ?? Aralık ------> 38. Deneme ------
OCAK
Friendly8584 ---------> 4 Ocak -------> 21. Deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
İyi geceler beni de eklermisin bat 11 Ocak deneme olarak neyi kastediyorsun bilmiyorum ama on beş aydır istiyoruzARALIK
Friendly8584 ---------> 3 Aralık -------> 20. Deneme ------
Elisa --------------------> 6 Aralık -------> 18. Deneme ------
Rose5588 --------------> 10 Aralık ------> 40. Deneme -----
Arsinli ------------------> 24 Aralık ------> 21. Deneme
Pesettim342 -----------> ?? Aralık ------> 38. Deneme ------
OCAK
Friendly8584 ---------> 4 Ocak -------> 21. Deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
Bende simdiden ozlicegimi biliyorum :)ayy maşallah canım ya cok tatlııı :) yaa ınsan gobusu ozluyo valla nası ozledım
pazartesi bakacak kuzum heyecan dorukta şayet yok bacım çıkmaz bu çocuk burdan derse ocak 8 e isteyeceğim miniğimiblummmm sevincin mutluluğun mesajına yansımış canım :) Duan kabul olmuş ne mutlu sana. Allah kucağınıza almayı nasip etsin sana da arkadaşınada.
bebeem aç gez diyorsun :) fildir fildiirr
Mogami son 3haftan kalmis mogiiiss :) çatına baktı mi senin doktor kacirdim mi ben o faslı? Bu arada kaan bey iyi şükür, vizildagim benim
bir hafta sonra hiiiçbişeyciğin kalmaz canım... tanımam mı kendimi yusuf yusufum yahu gerçi iğneden de korkmam ben ama bel olayı işin içine girince tırstım.... Can bu gece uyuttu mu? bi de 2 saatte bir emziriyorsun dimi canım yoksa daha mı sık gece bu olay hangi sıklıkta oluyor meraktayımBasliycam canım. Dikiş de rahat suan çok. Şükür :) valla çok kararlisin kendini iyi taniyosun bu çok güzel bişe genel yaptir tabi eğer sezeryan olursa , ama çatı muayeneni merakla bekliyorum az kaldı az :) can iyi canım dün gece uyutnadi ilk kez dikti bizi ayağa sabaha kadar , eyvah Yandık dedik bakalim bu gece napacak :)
canım benim hayırlısı olsun senin sıpa illa bi aşılama istiyor demek ki totosunu öptüğüm...bir de herşeyin vakti vardır olmayacakmış ki bu ay böyle bir bahane çıkmış dimi kuşum yoksa minnoşun da sana kavuşmak için gün sayıyordur annesicanım herzamanki gibi bu ay da olmadı....aşılama için başlayacaktım bu ay memlekete gitmiştim halamın mevlüdü için orda hasta oldum doktor ilk gün gel demişti ya gidemedim dolayısıyla gelecek aya kaldı bu bebek bizi istemiyor sanırsam....bat 21 ocak 22. deneme
canım merhaba hoşgeldin listemize katılmak için topikte biraz aktif olman lazım... Sohbetimize bekleriz aklına takılanları sorabilirsin...bayadır beklemişsin sende miniğini yoktur inşallah ciddi bi sorununuz Rabbim çok bekletmeden kavuştursun seni de miniğinleİyi geceler beni de eklermisin bat 11 Ocak deneme olarak neyi kastediyorsun bilmiyorum ama on beş aydır istiyoruz
Deneme olarak kaç aydır bebek çalışması yapıyosunuz daha açık deyimle kaç aydır korunmasız beraberlik yaşıyosunuz o kastediliyo cnm.İyi geceler beni de eklermisin bat 11 Ocak deneme olarak neyi kastediyorsun bilmiyorum ama on beş aydır istiyoruz
MasaAllah bebisine canim sende cok güzelsin tü tü tüKızlar biz bugun dr gittik her sey yolunda şükür dr um fıkır degıstırdı suan her sey normal gidiyo alttan muayene etmeyelim dedi kızım 2.5 kg olmuş normal dogm istiyorm dedım donmuş olması lazm evet bebek donmus dedı kilosu uygun olması lazım dedi o yuzden olmayabılır normalde 3 3.5kg arası dogar bebekler ama sizinki fazla dogcak gibi dedi bide dogumu yapacak olan sensin senin ben bunu yaparm demen lazım dedi saatlerce sancı cekıp normal olmayacaksa kendini ve bebeği psikolojk olarak zorlamamıza gerek yok buna da ben karar verıcm dedi tmm dedik 15 ocak gibi yine görüşücz o zaman muayeneni yaparız dedi tmm dedim gerek görmedıkce nstye girmeyecekmişim teyzeleri bizden haberler böyle :)Pamukprncess Mogami ve butun teyzelerimiz :)
Tesekkur ederim elifim o senin guzelligin bi daha ki kontrole kadar doumu dusunmiycem hakkimizda hayirlisi neyse o olsn insallah:) sen nasilsin?MasaAllah bebisine canim sende cok güzelsin tü tü tü
oyyy maaşallah hatun senin kız tospik olacak belli ben 36 da gittiğimde 2400 dü doktorum 3 ü bulur demişti seninde 3,5 rahat olur fazlasını bilemem... göbüş resmi atamadım ben bi türlüKızlar biz bugun dr gittik her sey yolunda şükür dr um fıkır degıstırdı suan her sey normal gidiyo alttan muayene etmeyelim dedi kızım 2.5 kg olmuş normal dogm istiyorm dedım donmuş olması lazm evet bebek donmus dedı kilosu uygun olması lazım dedi o yuzden olmayabılır normalde 3 3.5kg arası dogar bebekler ama sizinki fazla dogcak gibi dedi bide dogumu yapacak olan sensin senin ben bunu yaparm demen lazım dedi saatlerce sancı cekıp normal olmayacaksa kendini ve bebeği psikolojk olarak zorlamamıza gerek yok buna da ben karar verıcm dedi tmm dedik 15 ocak gibi yine görüşücz o zaman muayeneni yaparız dedi tmm dedim gerek görmedıkce nstye girmeyecekmişim teyzeleri bizden haberler böyle :)Pamukprncess Mogami ve butun teyzelerimiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?