• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

hanife55 hanife55 canım simdi gördüm msjini, çok saol iyi dileklerin için. Darısı başına olsun normal doğumun, çok daha güzel hikayen olsun inşallah canim

20151226_164232.jpg
Buda benim göbüş kızlar

Bu az konuşan doktorlara da uyuzum anne adayına bilgi vermeleri lazım halbuki...İsimler güzel kuzum inşallah ortak bir noktada buluşursunuz eşinle...Ben özellikle Türk ismi olsun istedim çokta zorlanmadım tarih mezunu biri olarak Hun imparatoru Mete ne güne duruyor yahu dedim:-):-) Hele bi belli olsun sıpamızın cinsiyeti o zaman sıkıştırırım seni hadi seç diye malum cinsiyet listesine isimde yazıyoruz:KK6::KK6::KK6:
:)) evet ya az kaldı. İkimizde pzt güzel haberler alalım insallah:)

Allahım ne güzel duruyorsun öyle yaa.maşallah sana.benim ki de o kadar oldu.erkenden şiştim yav.miniklerimize yarasın insallah:)
Amiin canım.Göbüş çıktıkça daha mutlu oluyorum bakalım doğduktan sonra o göbüşleri nasıl yoketmek istiycez.Sağlıkla doğsunlarda kilolar gider inşaallah

Kiz sen tontik değil miydin bu ne zayıflık sarışın da olmuşsun pek hoş gorunuyo sun yüzün de güzeldi maşallah sana :) göbek çıkmamış daha benim gibi iç karın geniş demek ko
Yok cnm hala tontikim yan durdugum için zayıf görünüyorumdur.Evet tatildeyken bir cesaretle saçlarımı boyattım 2 gün sonrada hamileligimi ögrendim zamanlama iyi oldu yani.Aslında sarışın degil yukarları kahve tonda yaptırdım dibine kadar sarı bana gitmez çünkü bugday tenliyim.Betiboop um sen can nasıl bir yeni foto at şu oğlanı bir görelim

Malesef ki öyle.tatlı stresler diyelim biz buna.benim ilk gebeligim sıkıntılıydı,o nedenle gerginliğim biraz daha fazla.allah isteyen herkeze sağlıklı gebelikler yaşatsin.senin hikayen ne canım. Bebiş bekleyen mi yoksa bebiş için ugras veren mi?
Amin canım inşallah benim hikayem canim 15 aydır istiyoruz olmuyor sıkıntımız yok çok şükür klomen çatlatma iğnesi rahim filmi hepsini yaşadım şimdi beklemedeyim Rabbimin hayırlı zaman da vermesini bekliyorum

Yok cnm hala tontikim yan durdugum için zayıf görünüyorumdur.Evet tatildeyken bir cesaretle saçlarımı boyattım 2 gün sonrada hamileligimi ögrendim zamanlama iyi oldu yani.Aslında sarışın degil yukarları kahve tonda yaptırdım dibine kadar sarı bana gitmez çünkü bugday tenliyim.Betiboop um sen can nasıl bir yeni foto at şu oğlanı bir görelim
Valla dal gibisin fıstık gibisin güzel anne adayı hemen paylaşayım kiz ben sana özel den msj atmistim gelmedi mi :)

Eklentiler

• 20151225_101007.jpg
    20151225_101007.jpg
    90,6 KB · Görüntüleme: 49
Valla dal gibisin fıstık gibisin güzel anne adayı hemen paylaşayım kiz ben sana özel den msj atmistim gelmedi mi :)
Kız bu çocuga mı dedi doktor kafası büyük çıkmaz diye bunun kafası şapkanın içinde kaybolmuşya küçüklüğünden.oyy yerim ben o minik elleri.özelden attıgın mesaj gelmişte ben yeni görmüşüm cnm.

Amiin canım.Göbüş çıktıkça daha mutlu oluyorum bakalım doğduktan sonra o göbüşleri nasıl yoketmek istiycez.Sağlıkla doğsunlarda kilolar gider inşaallah
Kuzucuklar gelsin de biz onları düşünmekten yemeği unuturuz zaten.hayirlisiyla normal doğum yaparsak kilolarda bir an önce gider insallah:)

Kız bu çocuga mı dedi doktor kafası büyük çıkmaz diye bunun kafası şapkanın içinde kaybolmuşya küçüklüğünden.oyy yerim ben o minik elleri.özelden attıgın mesaj gelmişte ben yeni görmüşüm cnm.
canım 12 cm çıktı kafası üst tarafı uzun biraz bi de normal olsa da çekerek çıkarsa kavun gibi olacakmış çocugumun kafası :KK48:

Amin canım inşallah benim hikayem canim 15 aydır istiyoruz olmuyor sıkıntımız yok çok şükür klomen çatlatma iğnesi rahim filmi hepsini yaşadım şimdi beklemedeyim Rabbimin hayırlı zaman da vermesini bekliyorum
Canim, benim teyzemin gelini 7 sene boyunca çocuk için uğraştı. Hicbir sikintilari yoktu.Aşılamayla hamile kaldı 4uz oldu ama bebekler anne karnında ölüp az kalsın anneyi öldürüyordu. Daha sonra hiç beklemediği, umudunu yitirdiği anda geldi bebisi.ama gelinin annesi de 10 sene hamile kalamamis.aslan gebeliği diyorlar sanirim bu tur vakalara.seninki farkli bi durum tabi.ama ben sana en uç ornegi verdim.umudunu kaybetme yeter.zamanı geldiğinde allahım veriyor o güzel mucizeyi.sana da en hayırlı zamanda gelsin bu güzel mucize insallah

Kuzucuklar gelsin de biz onları düşünmekten yemeği unuturuz zaten.hayirlisiyla normal doğum yaparsak kilolarda bir an önce gider insallah:)
Peşlerinde kolturmaktan gider bencede kilolar.Yeterki sağlıklı doğsunlar.Allahım bebeklerimize sağlıklı hayırlı uzun ömür yazsın inşaallah.

Herkese iyi geceler. Arkadaşlar dua bekliyorum. Geçen sene ocak ta dusuk yaptım. Daha da olmadı. Üzerine de dusmedik aslında. Şimdi düşük sebebimi de biliyorum ve tekrar basladim. Meğer kan pıhtılaşmasiymis. Beni de katın dualariniza.... Rabbim herkese o müjdeli haberi almayı nasip etsin:anneadayı:

Evet çekerek çıkarsa kavun gibi olurdu ama kısa söre sönra normale dönüyo.Normalde bebeklerin bıngıldak dedikleri yerin kemikleşmemiş olmasının sebebi çıkarken baş ovalleşebilsin diye orada esneme payı bırakılmış.videosunu izledim kafa yanlardan sıkışınca tepeden uzar gibi esniyo doğduktan sonrada normal haline geri dönüyo.Doktorlar ve aile risk almak istemedigi için sezeryanı tercihediyo belki bende öyle bir karar vermek zorunda kalsam risk almamayı seçerdim.

Herkese iyi geceler. Arkadaşlar dua bekliyorum. Geçen sene ocak ta dusuk yaptım. Daha da olmadı. Üzerine de dusmedik aslında. Şimdi düşük sebebimi de biliyorum ve tekrar basladim. Meğer kan pıhtılaşmasiymis. Beni de katın dualariniza.... Rabbim herkese o müjdeli haberi almayı nasip etsin:anneadayı:
Allahım sanada en hayırlısından muradını versin en kısa zamanda cnm.bende bir düşük yaptım bir regli gördükten sonra tekrar hamile oldugmu ögrendim ögrendigim gün doktor senin düşügüm var önlem amaçlı kan sulandırıcı kullanmaya başla dedi hiçbir zararı yok dedi.şuan 16 haftalık ım bittikçe doktorum yazıyo kullanıyorum.İlacını dğzenli kullan ve bebegi kafandan attıgın ay hamile kalıyosun ben 3 defa hamile kaldım hepsindede kafamdan attıgım zamanda hamile oldugmu ögrendim.

Back