Beraber Anne Olma Yolunda

aynen teyzesi bugün 38 e girdik şükür azcık daha beklerse aralık bitiyor valla gün sayıyorum bu ay bitsin diye aklındaki isimler ne?... ikili inşallah güzel gelecek kuzum zaten ense ölçümü normal çıkarsa ikilide normal gelir yüksek ihtimal sen içini ferah tut aklına kötü bişey getirme

blummmm cnm yavrunla çok tatlı çıkmışsınız çok güzelsiniz masallahhh subhanallahh

Rabbim seni de bir avazda kurtarsın inş istediğin gibi rahat bir doğum şeklin olur seninde

balım iyiyiz biz meteyle sen nasılsın minnak erkeğin nasıl?...çatı muayenem pazartesi günü kuzum bende meraktayım belki doğum şekli belli olacak...yazarım buraya kuzum

balım iyiyiz biz meteyle sen nasılsın minnak erkeğin nasıl?...çatı muayenem pazartesi günü kuzum bende meraktayım belki doğum şekli belli olacak...yazarım buraya kuzum

çok şükür cnm iyiyiz oğluşumla 12 ocak ayrıntılı ultrasonu iple çekiyorum gün sayıyorum oğluşumu çok özledim o kadar özledim ki ultrason resmini telefonuma çektim özledikçe açıp bakıyorum o derece annelik duygularım bir depreşik anlatamam bide fotoyu öpüyorum

ayyy cnm doğru yaa bugün c.tesi yaa günleri de sasırır oldum nedense bugün bana pztsi gibi geldi

inş güzel bir doğum şeklin olur istediğin gibi bir nefeste pırtlar Mete bebek

cnm bnmde eltimin doğumunu 15 ocakta günü doluyor sanırım doğum tarihleriniz çok yakın. Senin günün tam olarak ne zaman doluyor ?

Gerçi sezeryan olursa öncesi de olabilir de yinede beklenen doğum tarihini merak ettim

beklenen 16 ocak ama sezeryan olursa 8 ine falan isterim bebişimi...eltinde inşallah bir nefeste kurtulur...senin analık duygunu yesinler içerden gümbür gümbür vurunca göbüşle konuşma sıklığında artar ben sabah akşam kıpırdağımla çene çalıyorum...ayrıntılı da doktoruna söyle bana şöyle bikaç yüz fotosu ver doktorcuğum de... benim kıpırdak 21 deki ayrıntılıda yüzünün güzel bi resmini vermeyince 26 da tekrar gel sana bi yüz resmi vereyim dedi de anca öyle gülen bi yüz resmimiz oldu

eltimle aranızda gün farkı yok gibi bişey artık doğum şeklinize göre gün değişebilir onunda 15 ocakta günü doluyor. İnş canm sağolasın inş ikinizde bir avazda doğurursunuz

ayrıntılı ultrasonda evet yüz resmini de isticem cd ye çekiceksiniz değil mi diye teyitte alcam aklımda onlar. İnş bizimde hem cd miz hemde fotomuz olacak ikili de cd miz var bunda da olsa çok güzel olur bazen açıp onu da izliyorum
hareketlerini hissedince tekmesini pıt pıtını içim bir hoş oluyor ki anlatamam cnm çok duygusal oldum hep onu düşünüyorum hep sesli düşünüyorum eşime bile diyorum acaba suan ne yapıor keske evde ultrason cihazımız olsa bakardık diyorum bak şimdi bile bir pıt hissettim söylediklerime tepki verdi herhalde askım benim her gece yatınca onunla konusuyorum iyi geceler annesinin bitanesi tatlı oğluşum bnm diyorum konusuyorum onunla ahh bu annelik bastan asağı acayip sardı beni anlatamam çok duyguluyuöm içim duygu yüklü. İnş sağ salim kucağımıza alırız valla eltimden çok ben heyecanlıyım o baska sehirde görev yapıyor senin için de heyecanlıyım sizden çok heyecan bende valla

Gebe kalmadan önce gebe kalmak için uğraş gebe kalınca bebisimiz için uğraşıyoruz biz hanımlar hep stresli
Malesef ki öyle.tatlı stresler diyelim biz buna.benim ilk gebeligim sıkıntılıydı,o nedenle gerginliğim biraz daha fazla.allah isteyen herkeze sağlıklı gebelikler yaşatsin.senin hikayen ne canım. Bebiş bekleyen mi yoksa bebiş için ugras veren mi?

kıyamam sana ya ne kadar güzel bir anne olacaksın sen... minnak prensin büyüdükçe iyice hisedeceksin o tekmeleri hatta 27 28 gibi hıçkırıklarını da farkedeceksin benimki günde 3-4 kez hıçkırıyor...ben yemek yerken coşuyor...başkası elini karnıma koyduğunda duruyor ama ben koyunca hemen başlıyor kıpırdaklığa....özeliz onlar için onlarda bizim için... Allahım isteyen hakeden herkese nasip etsin... cd bana sadece ayrıntılı da verdiler ama olsun o bile yetti...nst ye girdiğimde de ses kaydını aldım gümbürdeyen kalbinin... yazı da yazıyoruz babasıyla...alışverişe başladın dimi

ayy cnm bnm yaa ne kadar güzel şeyler anılar yazılar fotoğraflar ahh ah bide kucağımıza alsak bu sevgi kat kat artacak bundan o kadar eminim ki bir an önce doğsun diye günleri sayıyorum sabırsızlanıyorum. Neyse ki sen bu uzun yolculuğun sonuna geldin birkaç güne bebişine kavuşacaksın çok imreniyorum doğum yapanlara gün sayanlara ..

alışveriş için her yeri takip ediyorum cnm mağazaları dolaşıyorum fikir ediniyorum birkaç bişey aldım ama şimdilik ağırdan alıyorum şu ayrıntılı ultrasonumuzu da halledelim artık icraate geçicez yani ocak ayından snra artık almaya başlayarak adımlarımızı hızlandırcaz

cnm bu arada bebek bakım ürünlerinden üni baby nasıl e bebekte filan indirimleri takip ediyorum da öneriyorlar bide emzik biberon seti de avent mi alsak onun ayları varmış galiba. Yani yeni doğan için nasıl biberon emzik alınmalı ? Hiç anlamıorum bu işten. Avent ve chicco iyi diyolar. Gögüs ucu ve gögüs kalkanı da aklımda. Çünkü bnmde gögüs ucum yok zorlanacağımı düşünüyorum açıkcası

Bu ay gelmez bence minigin.annesini dinler usludur kuzucukDoktor ultrasonda bişiy demedigi için yorum yapamıyorum ki ikisini birlikte değerlendirmeleri lazımmış.erkek Ediz, Miraç, umut,uras,arel ben umut ya da Miraç diyorum.eşim urasi beğendi. Ama Miraç la umutt güzel olabilir dedi.kız olarakta Sare, lina,elis dedim.lina ismini beğendi.Hira da olabilir.ben arapca isimleri daha çok beğeniyorum. Ama turkce de olsa olur.anlamlarını dikkatle araştırıyorum. O nedenle kararsizim. Bakalim sağlıklı olsun da hangisi olursa olsun:)

bi bakmışsın sende doğum için gün sayar hale gelmişsin inşallah güzel geçecek ayrıntılında kuzum...uni baby alma bana sorarsan...bende başlarda onu düşünüyordum sonra yorumlarda çok memnun kalınmadığını okudum bi de luluş sağolsun içeriklerine baktı çokta iyi değil... mustelayı öneriyorlar ama pahalı...topikteki hatunlar genelde bübchen aldı indirimdeyken iyi bi ürünmüş...ben indirime denk gelemediğimden niveanın setini aldım...birde ekstra eczaneden bepantol pişik kremi aldım...ne olur ne olmaz birde sudocrem alacağım herkes çok methediyor... biberon ve emzikte avent diyorum...bana yenidoğan hemşiresi avent dedi çünkü anne göğüs ucuna en benzeyeniymiş...bende 2 tane 120 ml. 2 tane de 240 ml. lik avent biberon aldım...birde aventin pompasını aldım ordan da bi tane 120 lik biberon geldi... emzik avent almadım nuk silikon emzik aldım zaten emziklerin üstünde 0-6 ay ibaresi oluyor...ama aventte iyi onu da alabilirsin... göğüs ucunu da avent aldım kuzum artık uçsuzlar tayfası olarak mecburuz...kalkana güvenim tam inşallah işime yarayacak...kısacası emzik hariç herşeyi avent aldım... e bebekteki indirimler takip et ben birçok şeyi ordan aldım ayrıca babymall ve n11 i de kullandım...çoğu şey internetten ayağıma geldi...sadece kıyafetlerde dolandım mağazaları

süper tüyolar verdin cnm ya çok tşk ederim tamamdır anladım nuk un emziklerini de bebişler çok çabuk alışıyomuş onu da okudum birkaç yerde ve sende nuk emzik almışsın. Peki avent biberonları cam mı aldın ? bitane 120 ml bitanede 240 ml alsam yeterli olur mu acaba ? yada setini uyguna görürsem takım halinde alırım.

Bu az konuşan doktorlara da uyuzum anne adayına bilgi vermeleri lazım halbuki...İsimler güzel kuzum inşallah ortak bir noktada buluşursunuz eşinle...Ben özellikle Türk ismi olsun istedim çokta zorlanmadım tarih mezunu biri olarak Hun imparatoru Mete ne güne duruyor yahu dedim Hele bi belli olsun sıpamızın cinsiyeti o zaman sıkıştırırım seni hadi seç diye malum cinsiyet listesine isimde yazıyoruz

120 lik ler polikarbon kuzum...araştırdım sağlıklı oluyorlar bi sorun teşkil etmiyor ama camda alabilirsin...büyükleri cam aldım... küçük boy bi tane yetmez bence en azından bi tane daha olsun...Nuk ya da avent zaten emzikte...Wee nin ürünlerini alma onda yasaklı bi madde çıkmıştı bi ürününde şuan hatırlamıyorum hangi üründü o

tamam cnm anladım çok tşk ederim ya tecrübeli insanların ne kadar da faydası oluyormuş ilk ya hiçbişey bilmiyorum çevremde bebekte yok yeğenlerim kocaman 13-14 yasında oldular açocuk büyütenlerin yıllar geçtiği için herseyi unutmuşlar rastgele almışlar bilinçli biri de yok ailemde. Çok sağol cnm eksik olma. Öpüyorum seni de küçük Meteyi de

Estağfurullah bitanem bende bilmiyordum tecrübelilere sora sora internette araya taraya öğrendim işte hala da bilmediğim tonla şey var...umarım yetebiliriz evlatlarımıza...öğrenmeye devam diyorum bende öperim ikiniz hatun

Selam kızlar naslsnZ sürekli takipteyim sayfayı genelde okuyup kaçıyorum mogişşşşş senin doğuma az kalmış geri sayım başlamş Rabbim sağlıkla kucağına alnayı nasip etsin

Maaşallah minnoşuma uyusunda büyüsün annesi zaten yenidoğanlar günün büyük çoğunluğunda uyurlarmış...göbeği düştü mü canım
Düştü cabim 4.gundu sansliyiz erken düştü de banyo ya basalaybildik banyo süper bi yi kanıyor 3 4 saat uyuyo uyudukca büyüyo :) mogisim zormuş annelik sweet42 ben ve lulus_k um neler cekiyoruz bilsen :) ama yine de herseye değer kokusu bakışı

Doğru canım Etiketler :)
Bogusuyoruz annelik le nasıl olsun evde oturup 7 24 gozlerinin içine bakiyrouz herseye rağmen herseye değecek bi duygu ama çok hassas oluyo insan bi canlı dünya geluyo ve ona yete bilecek miyim korkusu endişesi. . Dediğim gibi herseye değer :)

Valla @betiboop hakli. Bu saskinlar doğumdan sonra insanin yüreğini ağzına getiriyor sürekli. Hastanedryiz biz bu gece, kan uyuşmazlığı sarılığı olduk fototerapidryiz. Canimdan can kopardılar sandım değeri duyduğumda. O gobuslerinizde kaldıkları her ani yasayiiinn, en rahat halleri çünkü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…