iyi varmış deneme fırsatın olur ben de yarın silikon uç alıcam inşallah çok acı veriyo emzirmek ,bi de onu deneyeyim bebişim emzik biberon ne versem alıyo uç u da alır heralde bi süre rahat ederim :) kalkan aldım ama ihtiyac duymuyorumm ona 50 tl verdim avent inkne yarın onu verip bunları alıcam :)hava aldırmadığı için önermiyorlarmış canım ben o yüzden göğüs kalkanı aldım bir de uç bende çok olmadığından silikon uçta aldım...atlet falan değil ama bebeklerin ağız mendilleri gibi bezden bahsediyorum gerçi belli de olmaz lazım olursa alırız şimdilik 3-4 tane var pompanın hediyesi...bakalım başa gelirse çaresi bulunur...senin de geçer inşallah betim
Çok Geçmiş olsun canım allahtan sevrbini bulmuşlarda kurtulmuşsun çok şükür.selamlar herkese kızlaarrr doğumun 6.gecesinden :)
ilk olaraklulus_k um doğurdu hem de normal doğum ile şuan kaan ile meşgul bolca :)
baana gelince, bakmayın güldüğüme çok zor güünler geçirdim anlatayım size :
çarşamba spinal sezeryan ile aldım can ı kucağıma, hiç bi sorun yok gibiydi, ama bikaç gün sonra giderek artan baş ağrısı başladı bende bilmiyoeum yazdım mı hiç burda. ha gecti e arrtı ve ha gececek derken iyice danılmaz bir hal ald öyle ki dün gün boyu ağladım ağrıdan, gözüm ne can ı gördü ne de başka bişeyi..
neyse bugun gittik hastaneye , beni algoloji ye yönlendirdi, ağrı bölümüne. zaten anladık ki problem de spinal sezeryan ın yapılma aşamasında omurga da meydana gelen ve beyin zarına doğru oluşan bi kaçak durumu.. genelde görülürmüş ama bol su içince kafein alınca gecermiş ama benimki öyle olmadı kaçak çok fazla olduğyu için azalmadı inletti resmn..
bugun 6 günlük bebişimle sabahın 8 inde dayandık hastane kapısına , ilk önce kafamfan iğne yaptılar kafam uyuştu ama ağrı bana mısın demedi bunun üzerine ameliyathane de tekrar bi operasyon geçirdim, adı kan yaması ,kolumdan alınan kan bel omurumdan geri verildi, anestezi yapılmadı bu işlem için canımdan can gitti, hele de can ım dışarda beni beklerkençok kötüydü çok zor bi gün geçirdim ama kurtuldum o korkunç ağrıdan, nerdeyse ilk defa can ı doğru düzgün kucaklayabildim, gözüm gördü çocugu doğurdugumun farkına vardım bugün.. allah kimseye dert vermesin neler varmış da haberimiz yokmuş, hele bebekle ne kadar zormuş .. allah hepimize sağlık sıhhat afiyet versin, dert verdiğinde sabrını da versin..
uzuuunca yazdım, bilmezseniz olmazdı canlarım öpüyprum hepinizi
Yaaa sen ne bakarsın erken diyenlere hatun ben 10 haftalıktım başladım alışverişe bana da dediler çok erken diye ama kimseyi takmadım bak şimdi büyüklerin borcu bitti sayılır herşeyi aklıma geldikçe aldım ne sıkıştım ne tutuştum sen al istediği canım benim Allaha emanet kuzularımız ben hep byle dedim kötü bişeyde olsa o eşyalar er ya da geç kullanılacak o yüzden hiç sıkmadım kendimi...hem aldıkça ve o eşyaları evinde gördükçe nasıl keyifleniyorsun biliyor musun çok tatlı bi olay...sen al sonrada neler aldığını paylaş bizle.... geri kafalı insanları da takma hamilelik utanılacak bişey mi sana dik dik bakanlar utansınMogamim bu ara alışveriş e ara verdim gibi erken diyen diyene bende istek az kaldı7.ayı bekliyorm deli gibi alışveriş başlayacak o zamana bugün tramvayla geliyorum dolu dolu elimde dolu, dedim kim hamile birine yer vermek ister hemen kalktılar sonra bir amca da dik dik baktı bende ona dik dik baktım benim utanacak bir durumum yok kafalarını biraz aralasinlar dar kalmasinlar değil mi
benden sonrahadı bakalım sıra sende demek :)Mogami sırayı kime vercek sonra :) hayırlısıyla kucagına al bebısını ınsallah hayırlı haberlerını beklıyo olcaz Allahım yardımcımz olsun canım benım
betim çok çok geçmiş olsun canım benim neyse ki daha kötü bişey olmadan atlatmışsın...ben de bu yan etki durumlarından dolayı kaçınıyorum iğne olayından kızın birinin beyin omurilik sıvısı gelmiş kulağından biri felç olmuş falan duydukça feci tırstım... yemin ederim çok sevindim senin sağlığına kavuşmana Rabbim can sağlığı versin... Şimdi ana oğul bol bol koklaşın sarılın ooohh misler gibi... bizim yerimize de kokla oğluşunuselamlar herkese kızlaarrr doğumun 6.gecesinden :)
ilk olaraklulus_k um doğurdu hem de normal doğum ile şuan kaan ile meşgul bolca :)
çarşamba spinal sezeryan ile aldım can ı kucağıma, hiç bi sorun yok gibiydi, ama bikaç gün sonra giderek artan baş ağrısı başladı bende bilmiyoeum yazdım mı hiç burda. ha gecti e arrtı ve ha gececek derken iyice danılmaz bir hal ald öyle ki dün gün boyu ağladım ağrıdan, gözüm ne can ı gördü ne de başka bişeyi..
neyse bugun gittik hastaneye , beni algoloji ye yönlendirdi, ağrı bölümüne. zaten anladık ki problem de spinal sezeryan ın yapılma aşamasında omurga da meydana gelen ve beyin zarına doğru oluşan bi kaçak durumu.. genelde görülürmüş ama bol su içince kafein alınca gecermiş ama benimki öyle olmadı kaçak çok fazla olduğyu için azalmadı inletti resmn..
bugun 6 günlük bebişimle sabahın 8 inde dayandık hastane kapısına , ilk önce kafamfan iğne yaptılar kafam uyuştu ama ağrı bana mısın demedi bunun üzerine ameliyathane de tekrar bi operasyon geçirdim, adı kan yaması ,kolumdan alınan kan bel omurumdan geri verildi, anestezi yapılmadı bu işlem için canımdan can gitti, hele de can ım dışarda beni beklerkençok kötüydü çok zor bi gün geçirdim ama kurtuldum o korkunç ağrıdan, nerdeyse ilk defa can ı doğru düzgün kucaklayabildim, gözüm gördü çocugu doğurdugumun farkına vardım bugün.. allah kimseye dert vermesin neler varmış da haberimiz yokmuş, hele bebekle ne kadar zormuş .. allah hepimize sağlık sıhhat afiyet versin, dert verdiğinde sabrını da versin..
Canım çok çok geçmiş olsun nasıl bir şeymiş bu böyle yaaa. İnsan başına gelmeyince bilmiyor tabi. Neyse kurtuldun ya önemli olanda bu. Hatalı bir şey mi yapmışlar aceba bu denli agır bir agrın oldu. Neyse geçmiş gitmiş çok şükür şimdi anne ogul güzelce kucaklaşın canım benim. İnstagramdaki fotonuzu baktım bende yeni Rabbim nazarlardan saklasın minicik melek o şimdi :)selamlar herkese kızlaarrr doğumun 6.gecesinden :)
Canim ya gecmis olsun cokselamlar herkese kızlaarrr doğumun 6.gecesinden :)
Haklisin Mogamim mesela beşik bebek arabası falan almak lazım şimdiden ödeyip masrafı azaltmak için hatta 2016ya girmeden doğum ücretini de ödeyen var, ki 2016da fiyatlar artacak diyeYaaa sen ne bakarsın erken diyenlere hatun ben 10 haftalıktım başladım alışverişe bana da dediler çok erken diye ama kimseyi takmadım bak şimdi büyüklerin borcu bitti sayılır herşeyi aklıma geldikçe aldım ne sıkıştım ne tutuştum sen al istediği canım benim Allaha emanet kuzularımız ben hep byle dedim kötü bişeyde olsa o eşyalar er ya da geç kullanılacak o yüzden hiç sıkmadım kendimi...hem aldıkça ve o eşyaları evinde gördükçe nasıl keyifleniyorsun biliyor musun çok tatlı bi olay...sen al sonrada neler aldığını paylaş bizle.... geri kafalı insanları da takma hamilelik utanılacak bişey mi sana dik dik bakanlar utansın
Tatlım su kalkan ve silikon ucun resmini atar misin bana merak ettim nerden aldınhava aldırmadığı için önermiyorlarmış canım ben o yüzden göğüs kalkanı aldım bir de uç bende çok olmadığından silikon uçta aldım...atlet falan değil ama bebeklerin ağız mendilleri gibi bezden bahsediyorum gerçi belli de olmaz lazım olursa alırız şimdilik 3-4 tane var pompanın hediyesi...bakalım başa gelirse çaresi bulunur...senin de geçer inşallah betim
canım Allah hayırlı ömürler versin. Çok güzel bir doğum hikayesi olmuş. aslında hikaye yeni başlıyor senin için. Bebeğinle birlikte hep mutlu olKızlar iyi dileklerini için tesekkur ederiiimm :) şiddetli sancı anında unuturum diye inleyen ağrılar sırasında sizlere dua ettim Rabbim kabul etsin kkdan su su su diye isim ssydim ulsstirsin Rabbim :)
Doğum için suni sanci çok zormus kızlar aman verdirmedi, doktorunu sskinlikle tavlayan ben en sonunda sezeryaaaan epiduraaal diye bağırıyodum. Doktorun ve eşim işbirliği yaparak oyaladilar beni az sonra yapcsz diye diyeee :) en sonunda doktorum artik iflah olmayacağımi anladı ve sanciyi birden arttırıp el yardımıyla doğumu mu başlattı odada. Doğum odasına o anda eşime yaslanarak ve ikinmamak için bağırarak gittim tüm kat kapılarda tabi :) eşim her animizi gördü, sürekli içeri daldı o kadar hızlı ve doğal oldu ki herşey eşini kovacak vakit bulamadılar kapıdan baktı ve kaan 5dk içinde çıktı :) kesik aldım tabi dayanamadigim ve hızlı bi doğum olduğu için. Allah doktorumdan razı olsun, seni sezeryana almak büyük haksızlık olurdu mecburdum dogurtmaya dedi. Ve herşey bitti gitti iste..
Mogami canım göbek minik ve tamamen yastık yumuşaklığında kaldı resmen küçük çocuk topu gibi :) korseye başlıyorum yariiinn.
dogur soyluyosun bakalim bakalim kuzum bakalim once kkim doguracak aman vaktinde gelsin bebislerimz kasik agrilarim oluyo korkuyorum erken olur diye kizimla konusuyorum hep annecm vaktinde saglikla gel diye dua da edeorum mogamim ..subat annelerinde 32. Haftann icinde erken dogm gerceklesti bebis kuvezde suanbenden sonraayse4255 var hatun ama bu işler belli de olmuyor baksana beti sweetten önce doğum yaptı...belki sende ocakta doğurursun ha şubata kalmaz defne hatun
Amiiiiin canım inşallah bu arada çok çok geçmiş olsun tatlım çok üzüldüm neler yaşamışsın öyle rabbim bir daha öyle ağrılar yaşatmasın can paşayla mutlu sağlıklı huzurlu kocamaaan bir hayat yaşayın inşallahteşekkürler canım en kısa zamanda darısı saana olsuninşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?