Amiiiiin canım inşallah bu arada çok çok geçmiş olsun tatlım çok üzüldüm neler yaşamışsın öyle rabbim bir daha öyle ağrılar yaşatmasın can paşayla mutlu sağlıklı huzurlu kocamaaan bir hayat yaşayın inşallahteşekkürler canım en kısa zamanda darısı saana olsuninşallah
maaşallah sana bacım ama belliydi zaten normal yapacağın senin yine de sancı kısmı zor olmuş... peki bu sancı çekme kısmı ne kadar sürdü?? çok şükür bitti gitti o kalan küçük karın da korseyle 1-2 aya toparlar...bi ara kaç kilo gittiğini de yazıver meraktayımKızlar iyi dileklerini için tesekkur ederiiimm :) şiddetli sancı anında unuturum diye inleyen ağrılar sırasında sizlere dua ettim Rabbim kabul etsin kkdan su su su diye isim ssydim ulsstirsin Rabbim :)
Doğum için suni sanci çok zormus kızlar aman verdirmedi, doktorunu sskinlikle tavlayan ben en sonunda sezeryaaaan epiduraaal diye bağırıyodum. Doktorun ve eşim işbirliği yaparak oyaladilar beni az sonra yapcsz diye diyeee :) en sonunda doktorum artik iflah olmayacağımi anladı ve sanciyi birden arttırıp el yardımıyla doğumu mu başlattı odada. Doğum odasına o anda eşime yaslanarak ve ikinmamak için bağırarak gittim tüm kat kapılarda tabi :) eşim her animizi gördü, sürekli içeri daldı o kadar hızlı ve doğal oldu ki herşey eşini kovacak vakit bulamadılar kapıdan baktı ve kaan 5dk içinde çıktı :) kesik aldım tabi dayanamadigim ve hızlı bi doğum olduğu için. Allah doktorumdan razı olsun, seni sezeryana almak büyük haksızlık olurdu mecburdum dogurtmaya dedi. Ve herşey bitti gitti iste..
Mogami canım göbek minik ve tamamen yastık yumuşaklığında kaldı resmen küçük çocuk topu gibi :) korseye başlıyorum yariiinn.
2016 da artıyor evet benim hastane de ocakta fiyat artışına gidecek ama ben takipli hasta olduğumdan beni etkilemeyeceğini söylediler... son aylara bırakırsan madden çok sarsar balım bi de o da falan yapmayı planlıyorsan daha zor olur... ben erken aldım bak zamlara denk gelmedim şükür sen de şimdiden alırsan emin ol son ayında alacağından daha ucuza alırsın...bi de indirimleri takip etmeye bak ben erken başladığımdan indirimleri çok takip ettim bebek arabasında 100 tl indirim olunca atladım hemen mesela... sen al kuzum takma milleti...sıramız geldi evet teyzesi ocak ayı gelsin de sonra hazırız artıkHaklisin Mogamim mesela beşik bebek arabası falan almak lazım şimdiden ödeyip masrafı azaltmak için hatta 2016ya girmeden doğum ücretini de ödeyen var, ki 2016da fiyatlar artacak diyeaaaa sıra mogamim e gelmiş hakketten @betiboop @lulus_k yawrulariniz sağlıklı hayırlı evlatlar olsun Allah size bağışlasn ohh kavustunuz mogamim ben dün yaramazın hareketini hissedemedim artık hissederdim normal mi bu acaba bi de bi gece karın ağrısıyla uyanmıştım
canım kalkan da göğüs ucu da avent...ikisini de baby mall den aldım indirimdeyken...kalkanla ilgili e bebekteki yorumlara baktın çok fayda görmüş kullananlar....nenuya da almış o da iyi yapmışsın alarak dedi...resimleri de buTatlım su kalkan ve silikon ucun resmini atar misin bana merak ettim nerden aldın
sen stres yapma kuzum o ağrılar belki magnezyum eksikliğinden olabilir sen magnezyum kullanıyorsun dimi ihmal etme bi de ağrı olması da aslında biraz normal bende doktoruma dedim leğen kemiğim bacak aralarım ağrıyor diye bana ee normal yerleşiyor çünkü dedi....bi de kafalarıyla bastırıyorlar aşağı... ben ocak annelerine hiç bakmıyorum bi iki defa bakayım dedim can sıkıcı bi iki şey okudum daha da bakmıyorum...sen de hiç stres yapma bitanem vaktinde gelir Defne kızımız üzmez annesini... 2 haftaya nst ye de başlarsın o zaman sancı falan varsa belli de olur zaten varsa da ona göre bi önlem alır doktorundogur soyluyosun bakalim bakalim kuzum bakalim once kkim doguracak aman vaktinde gelsin bebislerimz kasik agrilarim oluyo korkuyorum erken olur diye kizimla konusuyorum hep annecm vaktinde saglikla gel diye dua da edeorum mogamim ..subat annelerinde 32. Haftann icinde erken dogm gerceklesti bebis kuvezde suan
@betiboop betimmm gecmis olsun seni baya zorladi bu sezeryan insallah bndan snra oglusunla bolbol koklasirsiniz
@lulus_k canimmm gozuNaydin kaan pasayi almissin kucagina Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin :)
Kalkan ne içindi cahilliğime ver2016 da artıyor evet benim hastane de ocakta fiyat artışına gidecek ama ben takipli hasta olduğumdan beni etkilemeyeceğini söylediler... son aylara bırakırsan madden çok sarsar balım bi de o da falan yapmayı planlıyorsan daha zor olur... ben erken aldım bak zamlara denk gelmedim şükür sen de şimdiden alırsan emin ol son ayında alacağından daha ucuza alırsın...bi de indirimleri takip etmeye bak ben erken başladığımdan indirimleri çok takip ettim bebek arabasında 100 tl indirim olunca atladım hemen mesela... sen al kuzum takma milleti...sıramız geldi evet teyzesi ocak ayı gelsin de sonra hazırız artık
canım kalkan da göğüs ucu da avent...ikisini de baby mall den aldım indirimdeyken...kalkanla ilgili e bebekteki yorumlara baktın çok fayda görmüş kullananlar....nenuya da almış o da iyi yapmışsın alarak dedi...resimleri de bu
estağfurullah bitanem bak e bebekteki açıklamayı direkt yapıştırıyorumKalkan ne içindi cahilliğime verama uç çok mantikliymis bende de varla yok arası gerekebilir
Icmiyorum yawrum magnezyumu icimi bulandiriyo kendimi tutmasam kusucam sadece kn hapimi iciyorum insallah kuzucum vakti zamaninda gelir bebisim 3 hafta dha sabretsin Defnecigim :) senin oglusunda yok mu hareket ne kadr sure bekliyceksin bi karar verdin misen stres yapma kuzum o ağrılar belki magnezyum eksikliğinden olabilir sen magnezyum kullanıyorsun dimi ihmal etme bi de ağrı olması da aslında biraz normal bende doktoruma dedim leğen kemiğim bacak aralarım ağrıyor diye bana ee normal yerleşiyor çünkü dedi....bi de kafalarıyla bastırıyorlar aşağı... ben ocak annelerine hiç bakmıyorum bi iki defa bakayım dedim can sıkıcı bi iki şey okudum daha da bakmıyorum...sen de hiç stres yapma bitanem vaktinde gelir Defne kızımız üzmez annesini... 2 haftaya nst ye de başlarsın o zaman sancı falan varsa belli de olur zaten varsa da ona göre bi önlem alır doktorun
bu arada seninde kandilin mübarek olsun kuzum
balım magnezyum da hangi marka kullanıyorsun ben magnorm alıyorum şeftali kayısı aroması var meyve suyu gibi... 36 ya kadar çok yorma o zaman kendini bi de sıcak duş alma... valla benim kıpırdak hala midemde kaburgalarımda tepiniyor göbüş aşağı inmedi bile... vaktimiz 16 sında doluyor lakin bu pazartesi çatı muayenem var orada uygun çıkmazsa çatım ve sezeryan yolu görünürse ocak 8 de gelsin miniğim 39. haftada diye planlıyoruz eşimle hatta doktoruma da dedim 8 ine totem yaptık diyeIcmiyorum yawrum magnezyumu icimi bulandiriyo kendimi tutmasam kusucam sadece kn hapimi iciyorum insallah kuzucum vakti zamaninda gelir bebisim 3 hafta dha sabretsin Defnecigim :) senin oglusunda yok mu hareket ne kadr sure bekliyceksin bi karar verdin mi
iyi ccanım senin de kandilin mübarek olsun sen nasılsın bacağın nasıl olduHayırlı kandiller herkese nasılsınız güzel bayanlar
Çok büyük geçmiş olsun canım. Ne badireler atlatmissin öyle.bundan sonra Can'ınla huzurlu,sağlıklı günlerin olsun insallah.herseyin bi zorluğu var ama seninki biraz fazlaca sıkıntılı olmuş. Allah böyle sıkıntılar yaşatmasin bi daha inşallah.selamlar herkese kızlaarrr doğumun 6.gecesinden :)
ilk olarak @lulus_k um doğurdu hem de normal doğum ile şuan kaan ile meşgul bolca :)
baana gelince, bakmayın güldüğüme çok zor güünler geçirdim anlatayım size :
çarşamba spinal sezeryan ile aldım can ı kucağıma, hiç bi sorun yok gibiydi, ama bikaç gün sonra giderek artan baş ağrısı başladı bende bilmiyoeum yazdım mı hiç burda. ha gecti e arrtı ve ha gececek derken iyice danılmaz bir hal ald öyle ki dün gün boyu ağladım ağrıdan, gözüm ne can ı gördü ne de başka bişeyi..
neyse bugun gittik hastaneye , beni algoloji ye yönlendirdi, ağrı bölümüne. zaten anladık ki problem de spinal sezeryan ın yapılma aşamasında omurga da meydana gelen ve beyin zarına doğru oluşan bi kaçak durumu.. genelde görülürmüş ama bol su içince kafein alınca gecermiş ama benimki öyle olmadı kaçak çok fazla olduğyu için azalmadı inletti resmn..
bugun 6 günlük bebişimle sabahın 8 inde dayandık hastane kapısına , ilk önce kafamfan iğne yaptılar kafam uyuştu ama ağrı bana mısın demedi bunun üzerine ameliyathane de tekrar bi operasyon geçirdim, adı kan yaması ,kolumdan alınan kan bel omurumdan geri verildi, anestezi yapılmadı bu işlem için canımdan can gitti, hele de can ım dışarda beni beklerkençok kötüydü çok zor bi gün geçirdim ama kurtuldum o korkunç ağrıdan, nerdeyse ilk defa can ı doğru düzgün kucaklayabildim, gözüm gördü çocugu doğurdugumun farkına vardım bugün.. allah kimseye dert vermesin neler varmış da haberimiz yokmuş, hele bebekle ne kadar zormuş .. allah hepimize sağlık sıhhat afiyet versin, dert verdiğinde sabrını da versin..
uzuuunca yazdım, bilmezseniz olmazdı canlarım öpüyprum hepinizi
İlk kez duydum çok ilginç güzel canım teşekkürlerestağfurullah bitanem bak e bebekteki açıklamayı direkt yapıştırıyorum
Özellikleri:
- Bu ultra yumuşak göğüs kalkanları göğüs uçlarını sürtünmelerden korumak ve sızan anne sütünü biriktirmek içinsütyenin iÇine giyilir.
- Hava geçirir kalkanlar acıyan veya çatlak göğüs uçlarının daha çabuk iyileşmesine yardımcı olur. Nazik basıncıyla şiş göğüsler rahatlar.
- Delikler hava sirkülasyonunu sağlar.
- Anne Sütü Koruyucu Kalkanlar (deliksiz kısım) göğüs pompası kullanırken veya emzirirken sızan anne sütünü toplar.
öyle kuzum ben yorumlara da baktım iyi tepkiler almış bi ürün... göğüs ucu olmayanlar kervanındanız senle o yüzden silikon uç al canım ben silikon uca gerek olmadan tutturabileceğimi sanmıyorum tutarsa da bayram ederimİlk kez duydum çok ilginç güzel canım teşekkürlero zaman süt boşa gitmesin diye çabuk iyilessin diye catlarsa da iyimiş
canım nasılsın kanama falan olmuyor dimi artık kuzumÇok büyük geçmiş olsun canım. Ne badireler atlatmissin öyle.bundan sonra Can'ınla huzurlu,sağlıklı günlerin olsun insallah.herseyin bi zorluğu var ama seninki biraz fazlaca sıkıntılı olmuş. Allah böyle sıkıntılar yaşatmasin bi daha inşallah.
Deneriz ama bende zorlaniriz sanıyorum bu çok güzel oluröyle kuzum ben yorumlara da baktım iyi tepkiler almış bi ürün... göğüs ucu olmayanlar kervanındanız senle o yüzden silikon uç al canım ben silikon uca gerek olmadan tutturabileceğimi sanmıyorum tutarsa da bayram ederim
elisa__ canım çok geçmiş olsun geçecek bu günler güçlü ol rabbim sabır ve güç versin dualarimdasin
canım hakkında hayırlısı olsun. çok çok geçmiş olsun. Allah sabır versin arkadaşım.
elisa__ canm Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin demek böylesi hayrlıymış kendini toparla güçlü ol Rabbim günü gelince nasip edecek inşallah canım benim dualarm seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?