Beraber Anne Olma Yolunda

Canım sende bebişin de sağlıklı kavusun inşallah güzel haberlerini de bekliyoruz

Allah yardımcın olsun canım. inşallah kolay bir doğum olur. minik yavrunu kollarına alınca dünyan değişecek

canım allah bi avazda kurtarsın ...sağlıcakla al kaanı kucağına biz sana bol bol dua edicez allah a emanet olun ikinizde .....aa bu arada sende bize dua et doğum anında o heycan ve sancıyla aklına gelirse tabi :)

Canım sende bebişin de sağlıklı kavusun inşallah güzel haberlerini de bekliyoruz

Hepinizdrn Allah razi olsun kızlar, o anda dua etmeyi çok istiyorum ama olurda unuturum diye ben dundrn beri dua ediyorum Allah kabul etsin bebis isteyen tum arkadaslsrima. Biz doğum yapacakları da sağlıkla kavustursun inşallah. Duygularım çok karisik, tarif etmem çok zor. Sizlerle paylasabilmek iyi geliyor :)

Rabbim hayırlı agrısız sızısız bir dogum nasip etsin inşallah canım. Son 1gün ayyy ne heyecanlısındır şimdi

Ayyy gozun aydın canım yaa o anları ozluyorum valla Rabbım yasatsın tum ısteyenlere ınsallah :) cok guzel bı duygu. Saglıklı sıhhatlı uzun omurlu olsun ınsallahh

cnm valla cocuk ve ev butun günümü alıyor.çok yaramaz oldu :) allah bir avazda kurtarsın senıde.cok az kalmıs maşallah..
bunlar benim evde ona çektiğim fotograflar.maşallah diyin paşama
ayy yesınler bunu yaaa pozlara bak maşallah maşallahh maşallahhh

elisa__ canm Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin demek böylesi hayrlıymış kendini toparla güçlü ol Rabbim günü gelince nasip edecek inşallah canım benim dualarm seninle

Canm sıra sana gelmiş Rabbim kolay doğumlar nasip etsin inşallah nazlı çıkmaz paşa annesini fazla yormadan gelir

canım hakkında hayırlısı olsun. çok çok geçmiş olsun. Allah sabır versin arkadaşım.

Canım Allah sağlıkla yavruna kavuşmayı nasip etsin. Dualarımızdasın.. Söyle sıpaya arkadaşlarını da çağırsın :) İnşallah rahat bir doğum olur canım.

Allahım uzun mutlu bir ömür nasip etsin prensese Güle güle büyüt bebişini canım darısı bekleyenlere olsun inşallah

Canım Allah kolay bir doğum nasip etsin bir avazda kurtulursun inşallah sizinle birlikte bizde bu heyecanları yaşıyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…