- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.334
- 298
Canım sende bebişin de sağlıklı kavusun inşallahKizlaaar anneler geldi yazamadim malum heyecanlı son hazırlıklar :)
Bebisimin kafası 99.1 mm çıkmış dun, kendisi artik sığmıyor ve kafası bacaklarının arasına doğru girmiş durumda. 3cm açıklık çıktı ama ben sancı hissetmiyorum. Bu yüzden yarin suni sancı ile açılmalı arttırıp kaanimi kucağıma verecekler inşallah :) ve siramiiiMogami ye savıyorum. Dualarinizi eksik etmeyin kızlar, dünden beri sizler benim duamdasiniz.
Allah yardımcın olsun canım. inşallah kolay bir doğum olur. minik yavrunu kollarına alınca dünyan değişecek
hadı bakalım sıra sende demek :)Mogami sırayı kime vercek sonra :) hayırlısıyla kucagına al bebısını ınsallah hayırlı haberlerını beklıyo olcaz Allahım yardımcımz olsun canım benım
canım allah bi avazda kurtarsın ...sağlıcakla al kaanı kucağına biz sana bol bol dua edicez allah a emanet olun ikinizde .....aa bu arada sende bize dua et doğum anında o heycan ve sancıyla aklına gelirse tabi :)
Canım sende bebişin de sağlıklı kavusun inşallahgüzel haberlerini de bekliyoruz
Rabbim hayırlı agrısız sızısız bir dogum nasip etsin inşallah canım. Son 1gün ayyy ne heyecanlısındır şimdiKizlaaar anneler geldi yazamadim malum heyecanlı son hazırlıklar :)
Bebisimin kafası 99.1 mm çıkmış dun, kendisi artik sığmıyor ve kafası bacaklarının arasına doğru girmiş durumda. 3cm açıklık çıktı ama ben sancı hissetmiyorum. Bu yüzden yarin suni sancı ile açılmalı arttırıp kaanimi kucağıma verecekler inşallah :) ve siramiiiMogami ye savıyorum. Dualarinizi eksik etmeyin kızlar, dünden beri sizler benim duamdasiniz.
Ayyy gozun aydın canım yaa o anları ozluyorum valla Rabbım yasatsın tum ısteyenlere ınsallah :) cok guzel bı duygu. Saglıklı sıhhatlı uzun omurlu olsun ınsallahhKızlar hepiniz haber bekldiniz benden anca kendimi topladım kızımı meleğimi kucağıma alabildim sonunda :)) 40+1 ile 18.12.2015 sabah 8 de 1 cm açılma ile suni sancıya başladık fitil verildi saat 9 a kadar sürekli takip edildim akşam tabi bu fakat bende şöyle bişi oldu deli gibi sancı çekiyorum düZenli aralıklı fakat açılmam ilerlemedi sonra kızımın son yarım saat strese girmiş olmalı ki kalp atışların 100 114 arasındaydı sürekli dr arayıp dr geldi serum takıldı şekerli su yine düzelmedi ve son çare saat 21.30 da spinal sezeryana alındım ve 21.54 te kızımın süper ağlamasını duydum((( çok güsel bir duyguydu onu ilk gören ve dokunan olmak tarifi yokk o anki mutluluğun Allahım herkese nasip etsin inşallah tez zamanda .... Amelyat sonrası ağrılar oluuo ama kızımı kucağıma alınca geçiyo :))) böylece 9 ay 10 günlük serüveni noktalamış oldum kızlar drısı herkese sağlıklı nir şekilde inşallah
ayy yesınler bunu yaaa pozlara bakcnm valla cocuk ve ev butun günümü alıyor.çok yaramaz oldu :) allah bir avazda kurtarsın senıde.cok az kalmıs maşallah..
bunlar benim evde ona çektiğim fotograflar.maşallah diyin paşama
Canm sıra sana gelmiş Rabbim kolay doğumlar nasip etsin inşallah nazlı çıkmaz paşa annesini fazla yormadan gelirHepinizdrn Allah razi olsun kızlar, o anda dua etmeyi çok istiyorum ama olurda unuturum diye ben dundrn beri dua ediyorum Allah kabul etsin bebis isteyen tum arkadaslsrima. Biz doğum yapacakları da sağlıkla kavustursun inşallah. Duygularım çok karisik, tarif etmem çok zor. Sizlerle paylasabilmek iyi geliyor :)
canım hakkında hayırlısı olsun. çok çok geçmiş olsun. Allah sabır versin arkadaşım.Kizlar gebeligimi sonlandiriyoruz degerim.bugun 596 cikti dr ya dis gebelik yada rahimde sagliksiz gebelik izleyecegimjz iki yol var kurtaj yapar rahiden parca alir patalojiyr yollariz yada igne vurup dusurmeye calisiriz degerin kucuk kesr gorunmedigi icin igneyi vuralim dedi yatis yaptik bazi kan tahlilleri vermem lazimmis o igneyi vurabilmeleri icin simdi sonuclarin cikmasini bekliyorum ona gore ignemi vuracak ignenin 3 ve 7 gunu tekrar beta bakilacak direncli cikar dusmezse igenin 2 dozu yapilacak
Canım Allah sağlıkla yavruna kavuşmayı nasip etsin. Dualarımızdasın.. Söyle sıpaya arkadaşlarını da çağırsın :) İnşallah rahat bir doğum olur canım.Hepinizdrn Allah razi olsun kızlar, o anda dua etmeyi çok istiyorum ama olurda unuturum diye ben dundrn beri dua ediyorum Allah kabul etsin bebis isteyen tum arkadaslsrima. Biz doğum yapacakları da sağlıkla kavustursun inşallah. Duygularım çok karisik, tarif etmem çok zor. Sizlerle paylasabilmek iyi geliyor :)
Allahım uzun mutlu bir ömür nasip etsin prenseseKızlar hepiniz haber bekldiniz benden anca kendimi topladım kızımı meleğimi kucağıma alabildim sonunda :)) 40+1 ile 18.12.2015 sabah 8 de 1 cm açılma ile suni sancıya başladık fitil verildi saat 9 a kadar sürekli takip edildim akşam tabi bu fakat bende şöyle bişi oldu deli gibi sancı çekiyorum düZenli aralıklı fakat açılmam ilerlemedi sonra kızımın son yarım saat strese girmiş olmalı ki kalp atışların 100 114 arasındaydı sürekli dr arayıp dr geldi serum takıldı şekerli su yine düzelmedi ve son çare saat 21.30 da spinal sezeryana alındım ve 21.54 te kızımın süper ağlamasını duydum((( çok güsel bir duyguydu onu ilk gören ve dokunan olmak tarifi yokk o anki mutluluğun Allahım herkese nasip etsin inşallah tez zamanda .... Amelyat sonrası ağrılar oluuo ama kızımı kucağıma alınca geçiyo :))) böylece 9 ay 10 günlük serüveni noktalamış oldum kızlar drısı herkese sağlıklı nir şekilde inşallah
Canım Allah kolay bir doğum nasip etsin bir avazda kurtulursun inşallah sizinle birlikte bizde bu heyecanları yaşıyoruz :)Hepinizdrn Allah razi olsun kızlar, o anda dua etmeyi çok istiyorum ama olurda unuturum diye ben dundrn beri dua ediyorum Allah kabul etsin bebis isteyen tum arkadaslsrima. Biz doğum yapacakları da sağlıkla kavustursun inşallah. Duygularım çok karisik, tarif etmem çok zor. Sizlerle paylasabilmek iyi geliyor :)
ALLAH kolay kurtarsın,isteyen herkese içinde de bana nasip etsin inş..Rabbim hayırlı agrısız sızısız bir dogum nasip etsin inşallah canım. Son 1gün ayyy ne heyecanlısındır şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?