• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

Kızlar hepiniz haber bekldiniz benden anca kendimi topladım kızımı meleğimi kucağıma alabildim sonunda :)) 40+1 ile 18.12.2015 sabah 8 de 1 cm açılma ile suni sancıya başladık fitil verildi saat 9 a kadar sürekli takip edildim akşam tabi bu fakat bende şöyle bişi oldu deli gibi sancı çekiyorum düZenli aralıklı fakat açılmam ilerlemedi sonra kızımın son yarım saat strese girmiş olmalı ki kalp atışların 100 114 arasındaydı sürekli dr arayıp dr geldi serum takıldı şekerli su yine düzelmedi ve son çare saat 21.30 da spinal sezeryana alındım ve 21.54 te kızımın süper ağlamasını duydum :KK43:((( çok güsel bir duyguydu onu ilk gören ve dokunan olmak tarifi yokk o anki mutluluğun Allahım herkese nasip etsin inşallah tez zamanda .... Amelyat sonrası ağrılar oluuo ama kızımı kucağıma alınca geçiyo :))) böylece 9 ay 10 günlük serüveni noktalamış oldum kızlar drısı herkese sağlıklı nir şekilde inşallah
Rabbim saglıklı uzun ömürler versin bebişinize canım. Gözünüz aydın :) biraz toparlan sonra bebiş fotografı bekler teyzeleri :)))

Kızlar hepiniz haber bekldiniz benden anca kendimi topladım kızımı meleğimi kucağıma alabildim sonunda :)) 40+1 ile 18.12.2015 sabah 8 de 1 cm açılma ile suni sancıya başladık fitil verildi saat 9 a kadar sürekli takip edildim akşam tabi bu fakat bende şöyle bişi oldu deli gibi sancı çekiyorum düZenli aralıklı fakat açılmam ilerlemedi sonra kızımın son yarım saat strese girmiş olmalı ki kalp atışların 100 114 arasındaydı sürekli dr arayıp dr geldi serum takıldı şekerli su yine düzelmedi ve son çare saat 21.30 da spinal sezeryana alındım ve 21.54 te kızımın süper ağlamasını duydum :KK43:((( çok güsel bir duyguydu onu ilk gören ve dokunan olmak tarifi yokk o anki mutluluğun Allahım herkese nasip etsin inşallah tez zamanda .... Amelyat sonrası ağrılar oluuo ama kızımı kucağıma alınca geçiyo :))) böylece 9 ay 10 günlük serüveni noktalamış oldum kızlar drısı herkese sağlıklı nir şekilde inşallah
Hayırlı olsun canım benim güle güle büyüt bebişini:21:

Gözün aydın canım Allah sağlıkla mutlulukla huzurla büyütmeyi nasip etsin. Daha cook güzel günleriniz olsun inşallah

Yarin kimin doğumu var bilin bakaliiimm :KK76:

Ben de tam diyecektim 'lulus sıra sana geldi' diye mesajını gördüm. Detay ver bakalım her şey yolundadir inşallah

Slm kızlar nasılsınız uzun zmndır giremedim takip edemedim özledim sizleri bazı problemler vardı onun için kafamı dinlemek için kendimi soyutladım insanlardan kendi iç savaşımı verdim inş başarabilmişimdir... Eeee neler yaptınız görüşmeyeli:KK66::KK66::KK66:
Bu arada Mogami Mogami Ben yine adet oldum bnm kırmızılar hiç aksatmıo maşallah

Canim ben önce zeytinyağı surdum sonra corekotu yağı surdum şimdi de kantaron yağı sürüyorum kanamiyor en azından. Yavrucugum bir ara kan emdi kanadı göğsüm. Kantaron yağı da iyi geliyor zararı da yokmuş ağrısını da alıyor. Zaten yağ pede geçiyor çok kalmıyor çocuğa
pedi çok önermiyorlar ama kuzum o yüzden ben kullanmayı pek düşünmüyorum pamuklu bez alırım onu kullanırım temiz tutmak için...yağ önerisi için teşekkür ederim aklıma yazdım:KK15:

Slm kızlar nasılsınız uzun zmndır giremedim takip edemedim özledim sizleri bazı problemler vardı onun için kafamı dinlemek için kendimi soyutladım insanlardan kendi iç savaşımı verdim inş başarabilmişimdir... Eeee neler yaptınız görüşmeyeli:KK66::KK66::KK66:
Bu arada Mogami Mogami Ben yine adet oldum bnm kırmızılar hiç aksatmıo maşallah
Canım benim iyi yapmışsın bazen insanın kendi kendine kalması gerekir...adetin en azından düzenli çok şükür Allahım inşallah gönlünün muradını verir kuzum...peki yeni bat verecek misin listeye eklemem için

pedi çok önermiyorlar ama kuzum o yüzden ben kullanmayı pek düşünmüyorum pamuklu bez alırım onu kullanırım temiz tutmak için...yağ önerisi için teşekkür ederim aklıma yazdım:KK15:
Canim onermeyenin göğsü hiç acimamis demek ki bi aciyo ki o Ped i üreten den allah razı olsun diyosun pamuklu atlet efalan değdi mi hoplatiyo :( ne olur ne olmaz bi kutu koy bi kenara jelli pedlerden suan en iyi dostlarimdan o bi de göğüs ucu kremi

Mogami m benimmm ya az kalmış en heyecanlı günler sana deneyemimden ufak bir fikir vermek istiyorum ben sezaryen oldum sancı ve açılma olmadığı için ve benim kız 41. Haftayı bitirdiği için spinal diye gittim doktor uyutmak istediğini söyledi bende zaten spinal cesaret edemiyordum sırf bebeğimi ilk kucaklayan olmak istediğim için ebeye ikna olup spinale tamam demiştim ama şimdi diyorum ki keşke doktora karşı çıkıp spinal olsaymışım bebeğimi ilk kucağıma aldığım anlar Kesik kesik ve ne video çekmişler ne de resim :KK43:
Heyecan hemde nasıl yarın şu hazırlamaya bir türlü başlayamadığım çantamı da hazırlayayım...ağda yaptım ev temizliği bitti sayılır halılar perdeler falan...geri sayımdayız yani... spinal bana çok uzak geliyor kuzum yaa zaten aslında ben belden uyuşturmalı hiç birşey istemiyorum yan etkilerinden ötürü... mutlaka o an çok özeldir ama evladım Rabbim ömür verirse zaten bir ömür benimle olacak varsın doğumda böyle olsun diyorum kısmet bakalım hele bi doğum zamanı gelsin de...Eeee anlat sen nasılsın minnak fıstık nasıl?

oyyy kuzumuz doğmuş çok şükür gözün aydın olsun canım benim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah sütün bol olur ağzrın sızında hemencik geçer:nazar::KK200:

Ayy canım yaaa ağrı filan kalmamıştır aklında ne güzel :KK54:saglikli uzun ömürlü olsun bebeğin:KK68: inş bbizde kavuşuruz .. Asıl heyecanlı şuan Mogami Mogami mm ama :KK60:
Güp güp güp güp atıyor kalbim az kaldı valla ama stresim de arttı en ufak bi hareketsizliğinde endişeleniyorum inşallah 2 ocak itibariyle bizi çok bekletmeden gelir minnakım... Eee sende hazırlıklar nasıl gidiyor hatun

Canim onermeyenin göğsü hiç acimamis demek ki bi aciyo ki o Ped i üreten den allah razı olsun diyosun pamuklu atlet efalan değdi mi hoplatiyo :KK43: ne olur ne olmaz bi kutu koy bi kenara jelli pedlerden suan en iyi dostlarimdan o bi de göğüs ucu kremi
hava aldırmadığı için önermiyorlarmış canım ben o yüzden göğüs kalkanı aldım bir de uç bende çok olmadığından silikon uçta aldım...atlet falan değil ama bebeklerin ağız mendilleri gibi bezden bahsediyorum gerçi belli de olmaz lazım olursa alırız şimdilik 3-4 tane var pompanın hediyesi...bakalım başa gelirse çaresi bulunur...senin de geçer inşallah betim

ARALIK :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Friendly8584 ---------> 3 Aralık -------> 20. Deneme ------:KK43:
Elisa --------------------> 6 Aralık -------> 18. Deneme ------ :KK43:

Rose5588 --------------> 10 Aralık ------> 40. Deneme -----:KK64:
Arsinli ------------------> 24 Aralık ------> 21. Deneme
Pesettim342 -----------> ?? Aralık ------> 38. Deneme ------:KK43:

OCAK :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Friendly8584 ---------> 4 Ocak -------> 21. Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

Güp güp güp güp atıyor kalbim az kaldı valla ama stresim de arttı en ufak bi hareketsizliğinde endişeleniyorum inşallah 2 ocak itibariyle bizi çok bekletmeden gelir minnakım... Eee sende hazırlıklar nasıl gidiyor hatun
Mogamim bu ara alışveriş e ara verdim gibi erken diyen diyene bende istek az kaldı :-)7.ayı bekliyorm deli gibi alışveriş başlayacak o zamana:KK24: bugün tramvayla geliyorum dolu dolu elimde dolu, dedim kim hamile birine yer vermek ister:KK25: hemen kalktılar sonra bir amca da dik dik baktı bende ona dik dik baktım benim utanacak bir durumum yok kafalarını biraz aralasinlar dar kalmasinlar değil mi :63:

Kizlaaar anneler geldi yazamadim malum heyecanlı son hazırlıklar :)
Bebisimin kafası 99.1 mm çıkmış dun, kendisi artik sığmıyor ve kafası bacaklarının arasına doğru girmiş durumda. 3cm açıklık çıktı ama ben sancı hissetmiyorum. Bu yüzden yarin suni sancı ile açılmalı arttırıp kaanimi kucağıma verecekler inşallah :) ve siramiii Mogami Mogami ye savıyorum. Dualarinizi eksik etmeyin kızlar, dünden beri sizler benim duamdasiniz.

Bebisimin kafası 99.1 mm çıkmış dun, kendisi artik sığmıyor ve kafası bacaklarının arasına doğru girmiş durumda. 3cm açıklık çıktı ama ben sancı hissetmiyorum. Bu yüzden yarin suni sancı ile açılmalı arttırıp kaanimi kucağıma verecekler inşallah :) ve siramiii Mogami Mogami ye savıyorum. Dualarinizi eksik etmeyin kızlar, dünden beri sizler benim duamdasiniz.

Allah yardımcın olsun canım. inşallah kolay bir doğum olur. minik yavrunu kollarına alınca dünyan değişecek :KK46::KK46:

hadı bakalım sıra sende demek :) Mogami Mogami sırayı kime vercek sonra :) hayırlısıyla kucagına al bebısını ınsallah hayırlı haberlerını beklıyo olcaz Allahım yardımcımz olsun canım benım

canım allah bi avazda kurtarsın ...sağlıcakla al kaanı kucağına biz sana bol bol dua edicez allah a emanet olun ikinizde .....aa bu arada sende bize dua et doğum anında o heycan ve sancıyla aklına gelirse tabi :)

Back