- 3 Ocak 2015
- 1.497
- 1.585
- 108
Rabbim saglıklı uzun ömürler versin bebişinize canım. Gözünüz aydın :) biraz toparlan sonra bebiş fotografı bekler teyzeleri :)))Kızlar hepiniz haber bekldiniz benden anca kendimi topladım kızımı meleğimi kucağıma alabildim sonunda :)) 40+1 ile 18.12.2015 sabah 8 de 1 cm açılma ile suni sancıya başladık fitil verildi saat 9 a kadar sürekli takip edildim akşam tabi bu fakat bende şöyle bişi oldu deli gibi sancı çekiyorum düZenli aralıklı fakat açılmam ilerlemedi sonra kızımın son yarım saat strese girmiş olmalı ki kalp atışların 100 114 arasındaydı sürekli dr arayıp dr geldi serum takıldı şekerli su yine düzelmedi ve son çare saat 21.30 da spinal sezeryana alındım ve 21.54 te kızımın süper ağlamasını duydum ((( çok güsel bir duyguydu onu ilk gören ve dokunan olmak tarifi yokk o anki mutluluğun Allahım herkese nasip etsin inşallah tez zamanda .... Amelyat sonrası ağrılar oluuo ama kızımı kucağıma alınca geçiyo :))) böylece 9 ay 10 günlük serüveni noktalamış oldum kızlar drısı herkese sağlıklı nir şekilde inşallah