- 17 Eylül 2013
- 10.694
- 8.134
- 198
elisam geçmiş olsun kuzum nasılsın şimdi ağrın sızın yok değil micanım benım cok sagol cok tesekkur ederım amın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elisam geçmiş olsun kuzum nasılsın şimdi ağrın sızın yok değil micanım benım cok sagol cok tesekkur ederım amın
elisam geçmiş olsun kuzum nasılsın şimdi ağrın sızın yok değil mi
Zayifceciksin zaten.sen doğum yaptıktan sonra eski haline dönersin kesin. Bende çatı muayenesi hakkında biraz bilgi alayım dedim de,hamile bi arkadaşıma doktoru; kendinde catinin geniş olup olmadığını anlayabilirsin demiş.on tarafta kalça kemigi cikintilari oluyor ya; elimizle olçup geniş mi değil mi az çok anlayabilirmisiz.ben olctugumde bir buçuk karış gibi bisiy cikti:)) bi de kalcasi geniş olanın çatı kemiği geniş olurmuş. Dogum sırasında dogrulugunu tespit ederim artik:)) senin tosuncukta zamanlı gelir insallah.bu arada sezeryan mi düşünüyorsun?Tatataataaaaaaaaaaaaaaaaammmm sıra bana geldi
Kardiyoloji randevum vardı bi gideyim kontrol olayım var mı bi sıkıntı dedim çok şükür sağlam çıktım... kan ve idrar tahlilleri de tamam...çantamız hazır... ağda yapıldı...ev temizlendi.... eee daha ne olsun oğlumla sinema keyfimizi de yaptık star wars ile gücü uyandırdık ben tamamım kızlar ocak ayı dedim mi hergün Mete ye gel gel dicem haa bi de çatı muayenesi var dimi...eşime göre ben sezeryan olacakmışım çünkü darmış doktora ne hacet bizimki çatı olayına kendi tecrübesiyle teşhis koydu yalnız bende ne sancı var ne göbüş aşağı indi hiç bi halt yok sanki bi 40 hafta daha götürür bu göbek beni
@betiboop @sweet42 lulus_k hatunlar kaçar kilo gitti doğumla bi deyin bana
Allahım güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin inşallah.sende saglikla aldın minigini kucağına.allah sağlıklı ömürler versin ikinize de:)Kızlar iyi dileklerini için tesekkur ederiiimm :) şiddetli sancı anında unuturum diye inleyen ağrılar sırasında sizlere dua ettim Rabbim kabul etsin kkdan su su su diye isim ssydim ulsstirsin Rabbim :)
Doğum için suni sanci çok zormus kızlar aman verdirmedi, doktorunu sskinlikle tavlayan ben en sonunda sezeryaaaan epiduraaal diye bağırıyodum. Doktorun ve eşim işbirliği yaparak oyaladilar beni az sonra yapcsz diye diyeee :) en sonunda doktorum artik iflah olmayacağımi anladı ve sanciyi birden arttırıp el yardımıyla doğumu mu başlattı odada. Doğum odasına o anda eşime yaslanarak ve ikinmamak için bağırarak gittim tüm kat kapılarda tabi :) eşim her animizi gördü, sürekli içeri daldı o kadar hızlı ve doğal oldu ki herşey eşini kovacak vakit bulamadılar kapıdan baktı ve kaan 5dk içinde çıktı :) kesik aldım tabi dayanamadigim ve hızlı bi doğum olduğu için. Allah doktorumdan razı olsun, seni sezeryana almak büyük haksızlık olurdu mecburdum dogurtmaya dedi. Ve herşey bitti gitti iste..
Mogami canım göbek minik ve tamamen yastık yumuşaklığında kaldı resmen küçük çocuk topu gibi :) korseye başlıyorum yariiinn.
kuzum inşallah çok yıpratmadan sonlanır bu süreç hem bedenen hem ruhen dinlenirsin sonra...çok çok geçmiş olsun bitanem dualarımızdasın...geçecek gidecek inşallahtesekkur ederım canım bugune kadar ıkı buklum yuruyemıyordum bugun ıyıyım cok sukur bugun yıne kan verdım degerım 759 olmus cumartesı yıne dusmezse 2 dozu yapacagız ıgnenın
kuzum inşallah çok yıpratmadan sonlanır bu süreç hem bedenen hem ruhen dinlenirsin sonra...çok çok geçmiş olsun bitanem dualarımızdasın...geçecek gidecek inşallah
umarım o kiloları hop diye veririz hatun...çatımın çok geniş olduğunu düşünmüyorum açıkçası vajen de dar benim..o dediğin çıkıntıları şu halimle anlayamıyorum bakalım pazartesi belli olur artık kuzum...kalça genişliğiyle çatı uygunluğunun paralel olduğunu düşünüyorum bende ama benim kaçada çok geniş değil şuan doğum şekliyle ilgili pek bişey düşünmüyorum kuzum çatı muayenesinde belli olur sanırım eğer uygun derse normali beklerim ama en fazla 40 a kadar... uygun değilse de doktoruma derim 8 ocakta sezeryan olsun diye 39 da oluyorz...bakalım bizim hikayemiz nasıl olacak sağlıkla gelsin de tek dileğim o...senin randevu ne zaman cinsiyeti merak ediyorumZayifceciksin zaten.sen doğum yaptıktan sonra eski haline dönersin kesin. Bende çatı muayenesi hakkında biraz bilgi alayım dedim de,hamile bi arkadaşıma doktoru; kendinde catinin geniş olup olmadığını anlayabilirsin demiş.on tarafta kalça kemigi cikintilari oluyor ya; elimizle olçup geniş mi değil mi az çok anlayabilirmisiz.ben olctugumde bir buçuk karış gibi bisiy cikti:)) bi de kalcasi geniş olanın çatı kemiği geniş olurmuş. Dogum sırasında dogrulugunu tespit ederim artik:)) senin tosuncukta zamanlı gelir insallah.bu arada sezeryan mi düşünüyorsun?
geçecek elbet bitanem Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş sen güçlü hatunsun çok şükür daha sıkıntılı olaylar olmadan atlatıyorsun Rabbim şifa versin...Sonra bol bol dinlenirsin kuzum hatta belki eşinle 3-4 günlük bi tatil yaparsınız şöyle sessiz sakin bir yere gidersinizİnşallah canım dinlenmeye çok ihtiyacım var yoruldum yıprandım iki haftayı gectı bu durumla ugrasıyorum hayırlısıyla gecer ınsallah
geçecek elbet bitanem Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş sen güçlü hatunsun çok şükür daha sıkıntılı olaylar olmadan atlatıyorsun Rabbim şifa versin...Sonra bol bol dinlenirsin kuzum hatta belki eşinle 3-4 günlük bi tatil yaparsınız şöyle sessiz sakin bir yere gidersiniz
Allaha Şükür canım kanamam yok.mide bulantısı çok çektim. Onun yüzünden sürekli ruh gibiydim.mide bulantısı bitti yerini baş ağrıları aldı. Tansiyonum düşüyordu sürekli. Sürekli tansiyon takibi yapıyorum. Şu aralar iyiyim ama baş ağrısı devam ediyor.sende oluyor muydu hiç böyle canim:/canım nasılsın kanama falan olmuyor dimi artık kuzum
inşallah ataması olur eşinin bak gör herşey yoluna girecek... nevşehir eşimin memleketi ürgüplü benimki... gidin kuzum çok güzel oralar... taş oteller var acayip şahane...karı koca keyif yapın birbirinizle olunÇok sukur canım üstesinden geliyoruz Rabbım cok buyuk gucunu verıyor gececek cok az kaldı ınanıyorum tesekkur ederım canım subatta atama var martta dogum gunum ve evlılık yıldonumu esıme dıyorum martta nevsehıre gıdelım bakalım kısmet olursa
Hayirlisiyla,saglikla dogsun inşallah. senin ve bebeğin sağlığı icin hangi doğum şekli uygunsa o olsun tabi ki.az bişiy kaldı.ben bile düşününce heyecan yaptim:) pzt günü randevum var.ikili taramamin sonuçlarını değerlendirecek doktorum.ultrasonda sırtı dönük şekilde yatıyordu. İnşallah bu sefer gül Cemalini gösterir bizimki:) senin kıpırdak ne zaman gösterdi kendini?umarım o kiloları hop diye veririz hatun...çatımın çok geniş olduğunu düşünmüyorum açıkçası vajen de dar benim..o dediğin çıkıntıları şu halimle anlayamıyorum bakalım pazartesi belli olur artık kuzum...kalça genişliğiyle çatı uygunluğunun paralel olduğunu düşünüyorum bende ama benim kaçada çok geniş değil şuan doğum şekliyle ilgili pek bişey düşünmüyorum kuzum çatı muayenesinde belli olur sanırım eğer uygun derse normali beklerim ama en fazla 40 a kadar... uygun değilse de doktoruma derim 8 ocakta sezeryan olsun diye 39 da oluyorz...bakalım bizim hikayemiz nasıl olacak sağlıkla gelsin de tek dileğim o...senin randevu ne zaman cinsiyeti merak ediyorum
bende baş ağrısı hiç olmadı ama ben 13. haftaya kadar gebelik reflüsü çektim işkence gibiydi akşam 5 ten sonra ne yersem yiyeyim çıkıyordu midem hazmetmiyordu sonra bıçak gibi kesildi..tansiyon düşüklüğü bi kaç kez yaşadım gebelikte ani düşmeler olabiliyormuş tek başına çok dolanma kuzum yanında birileri olsun ne olur ne olmaz ben tansiyon yüzünden eşimsiz çıkamaz olmuştum bi de aç kalmamaya özen göster... hormonların düzene girerse bu baş ağrıları azalır sanırımAllaha Şükür canım kanamam yok.mide bulantısı çok çektim. Onun yüzünden sürekli ruh gibiydim.mide bulantısı bitti yerini baş ağrıları aldı. Tansiyonum düşüyordu sürekli. Sürekli tansiyon takibi yapıyorum. Şu aralar iyiyim ama baş ağrısı devam ediyor.sende oluyor muydu hiç böyle canim:/
Amin kuzum inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz minnaklarımıza... benim kıpırdak 15 te gösterdi pipiyi... randevuya gitmeden önce çikolata ye ve aç gitme hareketlenir o zamanHayirlisiyla,saglikla dogsun inşallah. senin ve bebeğin sağlığı icin hangi doğum şekli uygunsa o olsun tabi ki.az bişiy kaldı.ben bile düşününce heyecan yaptim:) pzt günü randevum var.ikili taramamin sonuçlarını değerlendirecek doktorum.ultrasonda sırtı dönük şekilde yatıyordu. İnşallah bu sefer gül Cemalini gösterir bizimki:) senin kıpırdak ne zaman gösterdi kendini?
inşallah ataması olur eşinin bak gör herşey yoluna girecek... nevşehir eşimin memleketi ürgüplü benimki... gidin kuzum çok güzel oralar... taş oteller var acayip şahane...karı koca keyif yapın birbirinizle olun
valla başbaşa olun gelmek isteyen olursa da yokuz evde falan de boşver... oyy o taş oteller sonra mağara gibi odalarda havuzlar falan bak benimde canım tatil çekti sağlıklı ol bitanem gerisi hallolourİnşallah canım inşallah esımde dıyor hersey guzel olacak ben ınanyorum hıssedıyorum dıyor ınsallah olacak sadece bıraz zaman sen ıyı bılırsın oraları bende cok begenıyorum tas otellerı basbasa olmak ıstıyoruz yılbasındada evımızde basbasa olalım dedık
aç kalırsan minnakta hareketsizleşir annesi sen endokrinden çıkınca ye...çantana sandviç falan at bi de partakal suyu sık doldur pet şişeye onları hemen ye iç bi parça da çikolata bak nasıl hareketlenir...benim sıpa ben yemek yemeye başlar başlamaz içerde tepinmeye başlıyor... bakalım topiğe bi prens daha mı geliyor yoksa bi prenses mi? inşallah şu baş ağrsından da kurtulursun balım.Mogami bende hamilelikten once de reflü vardi.allaha şükür artık benimde mide problemi kalmadı.ama yüksek yastıkla yatmaya özen gösteriyorum.baş ağrılarım da kesilir inşallah.migren ve sinüzit tetikliyor malesef.ne güzel erkenden göstermiş kendini.ben aynı zamanda endokrine gidiyorum.tahlil yapılacağı için aç gidiyorum.ondan bizim minik kusmuscesine sırtını dönüyor demek ki:)) endokrinden hemen sonra bisiyler yiyip çikolata atistirayim bari.her gören erkek olacak seninki diyor ama bakalim herkezin içine doğan doğru mu olacak:)