• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

Kizlar gebeligimi sonlandiriyoruz degerim.bugun 596 cikti dr ya dis gebelik yada rahimde sagliksiz gebelik izleyecegimjz iki yol var kurtaj yapar rahiden parca alir patalojiyr yollariz yada igne vurup dusurmeye calisiriz degerin kucuk kesr gorunmedigi icin igneyi vuralim dedi yatis yaptik bazi kan tahlilleri vermem lazimmis o igneyi vurabilmeleri icin simdi sonuclarin cikmasini bekliyorum ona gore ignemi vuracak ignenin 3 ve 7 gunu tekrar beta bakilacak direncli cikar dusmezse igenin 2 dozu yapilacak

hakkında hayırlı olsun canım inşallah çabuk atlatırsın kürtaja gerek kalmaması iyi olmuş. tek iğne yeterli olur inşallah.

Gittim canim değer 596 cikti gebeligi sonlandiriyoruz igne vurulacagim bekliyorum
Canım beta büyük ihtimal dış gebeliği gösteriyor. Dr dış gebelik tedavisine başlamış. İğneyi bende oldum çünkü. Kürtajı iğneden önce olmuştum ve degerim düşmemişti benim. İğne en etkili çözüm. İğneden korkma ben serum şeklinde damar yoluyla almıştım. 75mg lıktı. Seninkinin mg ı da çok yüksek olmaz benim deger çok çok yüksekti seninkine göre daha etkili olacagını düşünüyorum. İğnenin 4.günü degerde yükselme olabilir sakın korkma gercek deger 7.gün belli olur. İnş 2.doza gerek kalmaz bende 2.doz vurulmadı. Saglıklı bir gebelik olmadıgı için sonlanıyor böyle düşün Rabbim saglıklı gebelikler nasip edecek bize de umarım. Evet zorlu bir süreç ama şuan senin saglıgın her seyden daha önemli dimi. Sen iyi olacaksın ki bir dahaki gebeliğinde bebişin saglıklıca yerini bulabilsin. Allah korusun dış gebelik tedavisi olmadığı taktirde senin saglıgına tehlikeye atan bir şey. Ben yaklaşık 3ay çektim bunu delik deşik olmuştu artık kollarım geçmez bitmez sandım hatta bebek istemiyorum artık dedim ama bak geçti gitti o psikolojiyi de atlatıyor insan. Şimdi yeniden umutla hamiş kalmak için ugrasıyorum umudum korkularımın üstüne çıkıyor. Seninde öyle olacak canım benim. Hangi hastanedesin başkent mi. Her zaman her konuda destege hazırım yaşamış biri olarak bu durumu. Ama dediğim gibi her sey geçip gidiyor öldürmeyen acı da gercekten daha da güçlendiriyor. Bundan sonra her sey daha güzel olacak şu sıralar sadece birazcık sabır canım benim.

Teyzeleri bunlar bikaç foto bizden :) hyb77 hyb77 özellikle etiketledim seni bak :)

ayy çok duygulandım cnm yaaa valla kendimi hayal ettim ne güzel çıkmıssınız gözünaydın olsun güle güle büyüt minnakı inşallah :KK36: Rabbim bize de bu günleri yasatsın ya sabırsızlanıyorum çok duygulandım sende. Maşalah subhanallah :nazar::nazar::nazar::KK200::KK200::KK200::KK200:

Tesekkur ederim canim insallah herseyin hayirlisi olsun en azindan rahme bicak degmemis olur
cnm okudum yazdıklarını. Birkaç gündür giremiyodum da. Çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda saglıklı bebiş nasip etsin bol bol sabır dayanma gücü versin sana. Aminn. :KK43::KK43::KK43:

sweet42 sweet42 cnm senin de gözünaydın doğumun gerçekleşmiş :KK73::KK73::KK73: Allah ım analı babalı büyütsün rabbim yavrunu size bağışlasın inşallah. :nazar::nazar::nazar: Darısı basımıza :KK39:

Gunaydin kizlar bana dua edin yarin sabah konyaya ucuyorum bi sikinti olmaz insallah dun son kontrolume gittim bi problem yok doktorum raporumuda verdi hayirlisiyla varirim insallah
Güle güle git cnm.olmaz bir sıkıntı.Sakız almayı unutma cnm yksa basınç kulagı rahatsız ediyo

Canım beta büyük ihtimal dış gebeliği gösteriyor. Dr dış gebelik tedavisine başlamış. İğneyi bende oldum çünkü. Kürtajı iğneden önce olmuştum ve degerim düşmemişti benim. İğne en etkili çözüm. İğneden korkma ben serum şeklinde damar yoluyla almıştım. 75mg lıktı. Seninkinin mg ı da çok yüksek olmaz benim deger çok çok yüksekti seninkine göre daha etkili olacagını düşünüyorum. İğnenin 4.günü degerde yükselme olabilir sakın korkma gercek deger 7.gün belli olur. İnş 2.doza gerek kalmaz bende 2.doz vurulmadı. Saglıklı bir gebelik olmadıgı için sonlanıyor böyle düşün Rabbim saglıklı gebelikler nasip edecek bize de umarım. Evet zorlu bir süreç ama şuan senin saglıgın her seyden daha önemli dimi. Sen iyi olacaksın ki bir dahaki gebeliğinde bebişin saglıklıca yerini bulabilsin. Allah korusun dış gebelik tedavisi olmadığı taktirde senin saglıgına tehlikeye atan bir şey. Ben yaklaşık 3ay çektim bunu delik deşik olmuştu artık kollarım geçmez bitmez sandım hatta bebek istemiyorum artık dedim ama bak geçti gitti o psikolojiyi de atlatıyor insan. Şimdi yeniden umutla hamiş kalmak için ugrasıyorum umudum korkularımın üstüne çıkıyor. Seninde öyle olacak canım benim. Hangi hastanedesin başkent mi. Her zaman her konuda destege hazırım yaşamış biri olarak bu durumu. Ama dediğim gibi her sey geçip gidiyor öldürmeyen acı da gercekten daha da güçlendiriyor. Bundan sonra her sey daha güzel olacak şu sıralar sadece birazcık sabır canım benim.

Canim benim cok Tesekkur ederim medlinedayim canim evet benimde damarlarumda kan alacak yer kalmadi artik damarlarim agriyor ben buna hazirlamistim kendimi evet buyuk ihtimal dis gebelik canim onunda tedavisine basladik dr da 7 gun onemli dedu sol tarafimda agri var ayaga kalktigimda yururken bende damardan aldım ama kac mg bilmiyorum yorgunluktan neler hissediyorum bilmiyorum sadece esime dedigim bebeğim sol tarafimda simdi dussun diye igne vuruluyorum dedim cok tuhaf bir duygu geçecek elbet biliyorum sadece biraz zaman Rabbim bizlere saglikli sihatli evlatlar nasip etsin bu gunleri unutalim gitsin vardir bundada bir hayir demekki zamani degilmis bebeklerimizin Allah'im cok buyuk hepsi gececek

Kiz hanife masallah 18 haftalik olmussun :) zaman ne hemen geçiyor.

sorma cnm yaa zaman nasıl geçiyor hiç anlamıorum ilk haftalar geçmek bilmiyodu şimdi zamana bn bile yetişemiyorm çok hızlı geçiyo. 17+5 haftalık olduk teyzesi :KK39: sen nasılsın bebişin nasıl ne kadarlık oldu ? :KK46:

sorma cnm yaa zaman nasıl geçiyor hiç anlamıorum ilk haftalar geçmek bilmiyodu şimdi zamana bn bile yetişemiyorm çok hızlı geçiyo. 17+5 haftalık olduk teyzesi :KK39: sen nasılsın bebişin nasıl ne kadarlık oldu ? :KK46:
Saol kuzum iyiyiz biz bebis 43 günlük oldu çok şükür :) darisi sana insallah saglikla kucagina alirsin evladini canim

Saol kuzum iyiyiz biz bebis 43 günlük oldu çok şükür :) darisi sana insallah saglikla kucagina alirsin evladini canim
masallah masallahh büyümüşşş :KK9: Allah ım analı babalı büyütsün yavrunu size bağışlasın inşallah.

Amin cnm inş sağlıkla kucağıma alacağım günü de görürüm doğacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum :anneadayı::KK68:

Canim benim cok Tesekkur ederim medlinedayim canim evet benimde damarlarumda kan alacak yer kalmadi artik damarlarim agriyor ben buna hazirlamistim kendimi evet buyuk ihtimal dis gebelik canim onunda tedavisine basladik dr da 7 gun onemli dedu sol tarafimda agri var ayaga kalktigimda yururken bende damardan aldım ama kac mg bilmiyorum yorgunluktan neler hissediyorum bilmiyorum sadece esime dedigim bebeğim sol tarafimda simdi dussun diye igne vuruluyorum dedim cok tuhaf bir duygu geçecek elbet biliyorum sadece biraz zaman Rabbim bizlere saglikli sihatli evlatlar nasip etsin bu gunleri unutalim gitsin vardir bundada bir hayir demekki zamani degilmis bebeklerimizin Allah'im cok buyuk hepsi gececek
Bende medline da almıştım ilacı canım. Hayat böyle garip işte yükselsin diye ugrastıgımız beta düşsün diye dua ediyoruz dış gebelikte. Geçecek elbet geçiyor da. Sen rahim filmi çekilmiş miydin canım.

Back