- 17 Eylül 2013
- 10.694
- 8.134
- 198
sağol canım bakarım marketeFermuarlı dolap poşetleri var hava ve sıvı geçirmiyo tozda geçirmiyordur en güvenlisi o bence.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım bakarım marketeFermuarlı dolap poşetleri var hava ve sıvı geçirmiyo tozda geçirmiyordur en güvenlisi o bence.
onun söktürdüğü köke kurban olur annesi minnoşunu kokla yerime canımoldu ama kök söktürüyor :)
senin minnak yüzünü ellerini sevsinler mucize bunlar yaaa maaşallah paşamızaAyyy @betiboop güzelim hayırlı olsun güzel ömürlü olsun çok sevindim kavuşmaniza çok güzel anlatmış sin yaaa inşallah geride kalan hepimize nasip olur burda bu cümleleri yazmak teyzelerim bakın bende buradayım inşallah bende anneme kavuşurum
Sağol canım mogisim; valla söyle söyliyim ameliyat masasında anestezi uzmanı geldi spinal yapıyoruz biz dedi ben de ne farkı var dedim o da spinal de igne daha incedir dedj ben de tamam dedim nette okuduğum bikaç bilgi vardı epidural ile arasındaki farka dair ; o an çok da düşünmedim hangisini önerirsiniz o olsun dedim ama igne nin ince olması işime gelmedi değil :) çok zorlado canim bütün omurlar i denemesi acı verici oldu özellikle de boynu one egiyosun bu işlem için boyun göğüs e değiyor ve suan boynum kopuyo o kadar zorlamisim ki .. ama o bebeğin beden den kopma ani çok güzeldi resmen hissettim ayrildigimizi; çok şükür ki genel anestezi olmadı son anda tuttu spinal yojsa o ana şahit olamazdim iste böyle canım ara ara yazarım şu agrilardan fırsat buldukça
Teyzeleri bunlar bikaç foto bizden :) @hyb77 özellikle etiketledim seni bak :)
Ayy doktorla inatlastilar sarsıyor doktor bizimki oralı olmuyo, poz vermiyor Allahbbize bağışlasn yawrulari mizi mogamim ya kucağımıza da almak nasip olsun inşallahsenin minnak yüzünü ellerini sevsinler mucize bunlar yaaa maaşallah paşamıza
zamane bebişleri azcık inat sanırım bizimki de doktor amca çok zorlamıştı ultrasonla karnımı sarsmak zorunda kalmıştı adam doğduklarında bakalım napıcaz amin kuzumAyy doktorla inatlastilar sarsıyor doktor bizimki oralı olmuyo, poz vermiyor Allahbbize bağışlasn yawrulari mizi mogamim ya kucağımıza da almak nasip olsun inşallah
Ayyy canım nasıl duygulandim heyecanlandim sizi görünce yaa çok tatlısınız maşallah size bu yola beraber çıktık ve birbirimizi çok yakından tanıdık en özel şeyleri paylaştık ve bu animiza şahit olmak ne güzel yaaaTeyzeleri bunlar bikaç foto bizden :) @hyb77 özellikle etiketledim seni bak :)
koca adam oldum ben anne diyor şimdi sana bak Maaşallah kuzuna2ay aşımızı olduk dün. Oğluşum yeni kendine geliyor. Şükür bugünlere geldik. Erken doğdu doğacak yaşar mı derken.. şimdi uykusuz geceler. Buna da şükür :)
Demek Mete bey de zorladi doktorunu ha İnatlaşacağız anneeee diye bagiracak bize yerim onların inadını okulda çocuklara baktıkça bizimki nasıl olacak falan ay çok güzel bir duygu simdiden inşallah hepimiz topikce yaşarız tüm güzel aşamalarızamane bebişleri azcık inat sanırım bizimki de doktor amca çok zorlamıştı ultrasonla karnımı sarsmak zorunda kalmıştı adam doğduklarında bakalım napıcaz amin kuzum
Allahım o güzel günlere eriştirsin hepimizi hayali bile güzelDemek Mete bey de zorladi doktorunu ha İnatlaşacağız anneeee diye bagiracak bize yerim onların inadını okulda çocuklara baktıkça bizimki nasıl olacak falan ay çok güzel bir duygu simdiden inşallah hepimiz topikce yaşarız tüm güzel aşamaları
Canım benim betada düzensiz artış saptandı dr ilk başlarda bir şey diyemedi bekletti. Sonra kese oluşumuna benzer bir şey rahimde görüldü. Beta iki güne iki kat artmıyor artış gösteriyordu fakat iki kat değildi. Keseyi görmemiz gereken haftada oluşan kese oluşumuda sönmüş göründü ve tüpte genişleme görüldü. Sonradan anlaşıldı ki dış gebelik. Kürtaj oldum patalojiye gitti sonuç kesin dış gebelikti. Suan işteyim tam detaylı yazamıyorum ben uygun zamanımda detaylı yazarım sana canım. Beta artısı varsa ve düzensizse bu dış gebeliğin bir göstergesi. İnş sende durum farklıdır canım.
Maşallah size canım benim Rabbim minik can'ına saglıklı uzun ömürler nasip etsin kokla bizim yerimizede can paşayı :)Teyzeleri bunlar bikaç foto bizden :) @hyb77 özellikle etiketledim seni bak :)
Canım ben düşük yapıyorum ya da yine kimyasal derken duran degerim yükselişe geçmişti tutunuyor sanmıştım megerse tüpte yerleşmiş. Dr lar hemen bir şey diyemedi bekleyecegiz dediler. Sonradan şekillendi her şey. Rabbim kimseye yaşatmasın uzun ve zorlu bir süreç. Ama her zaman aynısı olacak diye bir şey yok Rabbim ol derse her şey olur biliyorsun. Rabbimin mucizelerine akıl ermez.Canim cok sagol biraz sekillenfi kafamda yarin bakalim ne olacak benim durumum merakla tedirginlikle bekliyorum sabah erkenden gidecegim
Canim ben önce zeytinyağı surdum sonra corekotu yağı surdum şimdi de kantaron yağı sürüyorum kanamiyor en azından. Yavrucugum bir ara kan emdi kanadı göğsüm. Kantaron yağı da iyi geliyor zararı da yokmuş ağrısını da alıyor. Zaten yağ pede geçiyor çok kalmıyor çocuğahangi yağı sürüyorsun kuzum bebiş emerken bide yağ sürüldüğünü bilmiyordum...ben şuan kremliyorum...kalkanda var göğüs ucu da aldım bakalım
Canım ben düşük yapıyorum ya da yine kimyasal derken duran degerim yükselişe geçmişti tutunuyor sanmıştım megerse tüpte yerleşmiş. Dr lar hemen bir şey diyemedi bekleyecegiz dediler. Sonradan şekillendi her şey. Rabbim kimseye yaşatmasın uzun ve zorlu bir süreç. Ama her zaman aynısı olacak diye bir şey yok Rabbim ol derse her şey olur biliyorsun. Rabbimin mucizelerine akıl ermez.
maşallah size betim rabbim sağlıcakla buyutmeyi nasip etsinTeyzeleri bunlar bikaç foto bizden :) @hyb77 özellikle etiketledim seni bak :)
MaşaAllah yerim ben onun durusunu:)Ayyy @betiboop güzelim hayırlı olsun güzel ömürlü olsun çok sevindim kavuşmaniza çok güzel anlatmış sin yaaa inşallah geride kalan hepimize nasip olur burda bu cümleleri yazmak teyzelerim bakın bende buradayım inşallah bende anneme kavuşurum