- 13 Haziran 2014
- 9.232
- 7.111
- 168
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende medline da almıştım ilacı canım. Hayat böyle garip işte yükselsin diye ugrastıgımız beta düşsün diye dua ediyoruz dış gebelikte. Geçecek elbet geçiyor da. Sen rahim filmi çekilmiş miydin canım.
elisa__ canım gecmiş olsun ....rabbim tez vakitte sağlıklı bir evlat nasip etsin ....amin
Tüplerde de sorun yokken de oluşabiliyor bu durum demekki. Sen şimdi dinlen eve geçtin mi? İğne biraz tansiyonu düşürebilir haberin olsun benim 8e 4 tü iğne akşamı tansiyonum. Ama herkeste aynı etkiyi yapmaz belki. Kanaman başlayabilir yavaştan. Birde kasılma gibi adet sancısının biraz daha ileri seviyesi ağrılar olabilir canım. Olursa bu şekilde korkmaAynen canim cok garip hayat evet canim ekim ayinda cekilmistim
Tüplerde de sorun yokken de oluşabiliyor bu durum demekki. Sen şimdi dinlen eve geçtin mi? İğne biraz tansiyonu düşürebilir haberin olsun benim 8e 4 tü iğne akşamı tansiyonum. Ama herkeste aynı etkiyi yapmaz belki. Kanaman başlayabilir yavaştan. Birde kasılma gibi adet sancısının biraz daha ileri seviyesi ağrılar olabilir canım. Olursa bu şekilde korkma
İlişki yasak canım beta tam sıfırlanana kadar. Sonrasında da durumuna göre dr korunma verecektir iğnenin etkisinin geçmesi için. Ben yaklaşık 2adet dönemi korunmuştum mesela. Ani hareketlerden kaçın canım.Canim cok sagol ilgilendigin icin tansiyonumu hastahanedeyken olcmustu normal dedi biraz midem bulandi benim eve gelirken geldik eve canim dinleniyorum pazar gununden beri kahverengi akintimi lekemi diyip hep vr zaten sadece sol tarafim agriyor yururken ayaga kalkarken hatta oturdugum yerde hareket ederken batiyor sanki canim ben dra sormayi unuttum bu donemde iliski yasagi veya korunma ne oluyor
İlişki yasak canım beta tam sıfırlanana kadar. Sonrasında da durumuna göre dr korunma verecektir iğnenin etkisinin geçmesi için. Ben yaklaşık 2adet dönemi korunmuştum mesela. Ani hareketlerden kaçın canım.
Tüpe baktı mı tüpte genişleme gördü mü dr. Vermez inş canım merak etme iğne etkili olacaktır.Himm tamam canim yatiyorum canim ani hareketi gectim en ufak hareket bile yapamiyorum diyorum insallah tuplere zarar vermez
Tüpe baktı mı tüpte genişleme gördü mü dr. Vermez inş canım merak etme iğne etkili olacaktır.
Masallah size betimmmm :)Teyzeleri bunlar bikaç foto bizden :) @hyb77 özellikle etiketledim seni bak :)
canimmm gecmis olsunKizlar gebeligimi sonlandiriyoruz degerim.bugun 596 cikti dr ya dis gebelik yada rahimde sagliksiz gebelik izleyecegimjz iki yol var kurtaj yapar rahiden parca alir patalojiyr yollariz yada igne vurup dusurmeye calisiriz degerin kucuk kesr gorunmedigi icin igneyi vuralim dedi yatis yaptik bazi kan tahlilleri vermem lazimmis o igneyi vurabilmeleri icin simdi sonuclarin cikmasini bekliyorum ona gore ignemi vuracak ignenin 3 ve 7 gunu tekrar beta bakilacak direncli cikar dusmezse igenin 2 dozu yapilacak
Masallah size betimmmm :)
canimmm gecmis olsun
sağol canım sakız hiç aklımda yoktu iyi oldu hatırlattığın :)Güle güle git cnm.olmaz bir sıkıntı.Sakız almayı unutma cnm yksa basınç kulagı rahatsız ediyo
Mogami m benimmm ya az kalmış en heyecanlı günler sana deneyemimden ufak bir fikir vermek istiyorum ben sezaryen oldum sancı ve açılma olmadığı için ve benim kız 41. Haftayı bitirdiği için spinal diye gittim doktor uyutmak istediğini söyledi bende zaten spinal cesaret edemiyordum sırf bebeğimi ilk kucaklayan olmak istediğim için ebeye ikna olup spinale tamam demiştim ama şimdi diyorum ki keşke doktora karşı çıkıp spinal olsaymışım bebeğimi ilk kucağıma aldığım anlar Kesik kesik ve ne video çekmişler ne de resimbetim maaşallah sana ve Can minnoşumuza resimler çok güzel bende artık minnoşumu almak istiyorum kucağıma bak heyecanım arttı... Epidurali bi daha düşüneyim ben sezeryan olacaksam genel yaptırırım ben o kadar cesur değilim sanırım gözüm kesmiyor sen şimdi dinlen bitanem bol bol sütün olsun güzel güzel beslensin minnoşun teyzeleri içinde kokla iyice
Ayy canım yaaa ağrı filan kalmamıştır aklında ne güzel saglikli uzun ömürlü olsun bebeğin inş bbizde kavuşuruz .. Asıl heyecanlı şuan Mogami mm amaKızlar hepiniz haber bekldiniz benden anca kendimi topladım kızımı meleğimi kucağıma alabildim sonunda :)) 40+1 ile 18.12.2015 sabah 8 de 1 cm açılma ile suni sancıya başladık fitil verildi saat 9 a kadar sürekli takip edildim akşam tabi bu fakat bende şöyle bişi oldu deli gibi sancı çekiyorum düZenli aralıklı fakat açılmam ilerlemedi sonra kızımın son yarım saat strese girmiş olmalı ki kalp atışların 100 114 arasındaydı sürekli dr arayıp dr geldi serum takıldı şekerli su yine düzelmedi ve son çare saat 21.30 da spinal sezeryana alındım ve 21.54 te kızımın süper ağlamasını duydum ((( çok güsel bir duyguydu onu ilk gören ve dokunan olmak tarifi yokk o anki mutluluğun Allahım herkese nasip etsin inşallah tez zamanda .... Amelyat sonrası ağrılar oluuo ama kızımı kucağıma alınca geçiyo :))) böylece 9 ay 10 günlük serüveni noktalamış oldum kızlar drısı herkese sağlıklı nir şekilde inşallah
gozunaydin kuzum kavstunuz bebisinizle ne guzel Allahim hep gusel gunler nasip etsin yawruna ve size opuyorum minnosunu koklayarak :)Kızlar hepiniz haber bekldiniz benden anca kendimi topladım kızımı meleğimi kucağıma alabildim sonunda :)) 40+1 ile 18.12.2015 sabah 8 de 1 cm açılma ile suni sancıya başladık fitil verildi saat 9 a kadar sürekli takip edildim akşam tabi bu fakat bende şöyle bişi oldu deli gibi sancı çekiyorum düZenli aralıklı fakat açılmam ilerlemedi sonra kızımın son yarım saat strese girmiş olmalı ki kalp atışların 100 114 arasındaydı sürekli dr arayıp dr geldi serum takıldı şekerli su yine düzelmedi ve son çare saat 21.30 da spinal sezeryana alındım ve 21.54 te kızımın süper ağlamasını duydum ((( çok güsel bir duyguydu onu ilk gören ve dokunan olmak tarifi yokk o anki mutluluğun Allahım herkese nasip etsin inşallah tez zamanda .... Amelyat sonrası ağrılar oluuo ama kızımı kucağıma alınca geçiyo :))) böylece 9 ay 10 günlük serüveni noktalamış oldum kızlar drısı herkese sağlıklı nir şekilde inşallah
Ne inatci cikti senin tospik yahu :) hem gecmis olsun hem gozun aydin olsun tatlim :)Kızlar hepiniz haber bekldiniz benden anca kendimi topladım kızımı meleğimi kucağıma alabildim sonunda :)) 40+1 ile 18.12.2015 sabah 8 de 1 cm açılma ile suni sancıya başladık fitil verildi saat 9 a kadar sürekli takip edildim akşam tabi bu fakat bende şöyle bişi oldu deli gibi sancı çekiyorum düZenli aralıklı fakat açılmam ilerlemedi sonra kızımın son yarım saat strese girmiş olmalı ki kalp atışların 100 114 arasındaydı sürekli dr arayıp dr geldi serum takıldı şekerli su yine düzelmedi ve son çare saat 21.30 da spinal sezeryana alındım ve 21.54 te kızımın süper ağlamasını duydum ((( çok güsel bir duyguydu onu ilk gören ve dokunan olmak tarifi yokk o anki mutluluğun Allahım herkese nasip etsin inşallah tez zamanda .... Amelyat sonrası ağrılar oluuo ama kızımı kucağıma alınca geçiyo :))) böylece 9 ay 10 günlük serüveni noktalamış oldum kızlar drısı herkese sağlıklı nir şekilde inşallah
Senin mi:)Yarin kimin doğumu var bilin bakaliiimm