Beraber Anne Olma Yolunda

hapın daha fazla yan etkisi olduğunu duymuştum canım. ben de tüp bebek tedavimde crinone jel kullandım ama beni baya bir rahatsız etti hiç sevmedim. yeni tedavide kapsüllerden vermesini isticem bakalım
Türkiyedeki doktorun yazdıgıda cirinone markaydı evet bendede tahriş gibi bişeyler yaptı bitince o markadan almadım progestan hap aldım ama doktor vajenden olanın tavsiye ederim hap vücutta farklı organlar tarafından emiliyo o yüzden fazla faydası kalmıyo rahime dedi.Vajenden olanı direk rahime fayda saglıyomuş.Yinede ben kullanımı basit diye hap yazmasını ısrar etmiştim.Burdaki doktorumda hapı yasakladı sadece vajenden alcan hamileler progestanın hapını içmez dedi.Şuanki marka Famenita 200 mg yumuşak kapsül türkiyede varmı bilmiyorum ama tahriş gibi sıkıntılar yapmadı

Sağol canım amin hepimizin kini bebis ıyi emme refleksi güzel ama süt az şimdilik sagiyorum artsın diye duş falan inşallah artar
Artar inşaallah doğal şekerli şeyler ye coşsun sütlerin cnm.pekmez kuruincir üzüm gibi doğal şekerli şeyler tüket cnm.iyi doyur kendini bide dikişlerin üstünü su geçirmiycek şekilde bantlat ve sıcak duş al süt damarların açılır hemen kuzum.

Oyyy yerim ben bunu yaaa minik minik parmaklarını sokulmuş annesine maşallah kuzuna allahım hayırlı mutlu sağlıklı uzun ömürler versin @betiboop umm.Bu arada ojeler orjinalligini koruyor hâlâ hatun :))
Amin canım seninki de sokulsun sana saglicakla inşallah; oje konusunda azim tam cikarsalar da geri sureriz eveallah :)
Yiyorum bol bol canım doğal şeyler artacak inşallah benim minik pek iştahlı cekiyo, ama dikiş konusuna doktor hemen duş al hiçbise olmaz dedi ben de aldim gelır gelmez , zaten üst yapıştırma dikiş iç kısımda bişe olmuyo herakde bilmiyorum ki
Baska süt için biligin bi formül var mı bilirsin sen

Benim bildigim ve annemlerin çok ve geneleksel uyguladıgı 1 kaşık tereyagı tavada eritip içine yarım çay barsagı pekmez koyup pekmez biriki defa lıkırdayınca ocaktan alıyolar içebiliyosan çok sogutmadan çorba gibi kaşık kaşık içiyosun.öyle yiyemiyosan ekmegi bandırıp ye cnm.Hem içindeki kalıntıları söküyomuş

Canım deger sabitledi 2gün nerdeyse 46ydı 40 oldu. Sonra 88 oldu 4gün sonra.gün ilerledikçe artış hızlandı en son 3000 leri görmüştüm. Düzensizce artmaya devam etti iki katına yakın arttı ama sonraları. Hayırlı haberlerini bekliyorum canım.

Evet canım doğurdu suni verdiler acilma olmasi bebeğin kalp atışı yavaşlayinca sezeryan a aldılar doğdu kızı sağlıkla
Ayyy çok sevindim benim de aklın ondaydı canım senin miniği de gördüm maşallah ayyy o ne tarifsiz bi duygudur ya Rabbim merkeze yaşasın hepimizin bebislerine sağlıklı uzun ömürler versin

Gunaydin kizlar bana dua edin yarin sabah konyaya ucuyorum bi sikinti olmaz insallah dun son kontrolume gittim bi problem yok doktorum raporumuda verdi hayirlisiyla varirim insallah

Kizlar gebeligimi sonlandiriyoruz degerim.bugun 596 cikti dr ya dis gebelik yada rahimde sagliksiz gebelik izleyecegimjz iki yol var kurtaj yapar rahiden parca alir patalojiyr yollariz yada igne vurup dusurmeye calisiriz degerin kucuk kesr gorunmedigi icin igneyi vuralim dedi yatis yaptik bazi kan tahlilleri vermem lazimmis o igneyi vurabilmeleri icin simdi sonuclarin cikmasini bekliyorum ona gore ignemi vuracak ignenin 3 ve 7 gunu tekrar beta bakilacak direncli cikar dusmezse igenin 2 dozu yapilacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…