Beraber Anne Olma Yolunda

senin minnak yüzünü ellerini sevsinler mucize bunlar yaaa maaşallah paşamıza

Teyzeleri bunlar bikaç foto bizden :) @hyb77 özellikle etiketledim seni bak :)

betim maaşallah sana ve Can minnoşumuza resimler çok güzel bende artık minnoşumu almak istiyorum kucağıma bak heyecanım arttı... Epidurali bi daha düşüneyim ben sezeryan olacaksam genel yaptırırım ben o kadar cesur değilim sanırım gözüm kesmiyor sen şimdi dinlen bitanem bol bol sütün olsun güzel güzel beslensin minnoşun teyzeleri içinde kokla iyice

Ayy doktorla inatlastilar sarsıyor doktor bizimki oralı olmuyo, poz vermiyor Allahbbize bağışlasn yawrulari mizi mogamim ya kucağımıza da almak nasip olsun inşallah
zamane bebişleri azcık inat sanırım bizimki de doktor amca çok zorlamıştı ultrasonla karnımı sarsmak zorunda kalmıştı adam doğduklarında bakalım napıcaz amin kuzum

Teyzeleri bunlar bikaç foto bizden :) @hyb77 özellikle etiketledim seni bak :)
Ayyy canım nasıl duygulandim heyecanlandim sizi görünce yaa çok tatlısınız maşallah size bu yola beraber çıktık ve birbirimizi çok yakından tanıdık en özel şeyleri paylaştık ve bu animiza şahit olmak ne güzel yaaa

2ay aşımızı olduk dün. Oğluşum yeni kendine geliyor. Şükür bugünlere geldik. Erken doğdu doğacak yaşar mı derken.. şimdi uykusuz geceler. Buna da şükür :)
koca adam oldum ben anne diyor şimdi sana bak Maaşallah kuzuna

zamane bebişleri azcık inat sanırım bizimki de doktor amca çok zorlamıştı ultrasonla karnımı sarsmak zorunda kalmıştı adam doğduklarında bakalım napıcaz amin kuzum
Demek Mete bey de zorladi doktorunu ha İnatlaşacağız anneeee diye bagiracak bize yerim onların inadını okulda çocuklara baktıkça bizimki nasıl olacak falan ay çok güzel bir duygu simdiden inşallah hepimiz topikce yaşarız tüm güzel aşamaları

Allahım o güzel günlere eriştirsin hepimizi hayali bile güzel

Canim cok sagol biraz sekillenfi kafamda yarin bakalim ne olacak benim durumum merakla tedirginlikle bekliyorum sabah erkenden gidecegim

Canim cok sagol biraz sekillenfi kafamda yarin bakalim ne olacak benim durumum merakla tedirginlikle bekliyorum sabah erkenden gidecegim
Canım ben düşük yapıyorum ya da yine kimyasal derken duran degerim yükselişe geçmişti tutunuyor sanmıştım megerse tüpte yerleşmiş. Dr lar hemen bir şey diyemedi bekleyecegiz dediler. Sonradan şekillendi her şey. Rabbim kimseye yaşatmasın uzun ve zorlu bir süreç. Ama her zaman aynısı olacak diye bir şey yok Rabbim ol derse her şey olur biliyorsun. Rabbimin mucizelerine akıl ermez.

hangi yağı sürüyorsun kuzum bebiş emerken bide yağ sürüldüğünü bilmiyordum...ben şuan kremliyorum...kalkanda var göğüs ucu da aldım bakalım
Canim ben önce zeytinyağı surdum sonra corekotu yağı surdum şimdi de kantaron yağı sürüyorum kanamiyor en azından. Yavrucugum bir ara kan emdi kanadı göğsüm. Kantaron yağı da iyi geliyor zararı da yokmuş ağrısını da alıyor. Zaten yağ pede geçiyor çok kalmıyor çocuğa

Oyle tabi Rabbim in mucizesi cok senin düştükten sonra ilk artisin normal mi iki katimi artmisti benim drlarda birsy demiyor suan bekliyoruz bende kimyasal geciriyorum dusecek diye bekledim degerin yükseldiğini görünce şok oldum gercekten zor bir süreç Rabbim kimseye yasatmasin

MaşaAllah yerim ben onun durusunu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…