Demi @betiboop diye diye doğurttum artık sıra bana geldi :)) bakalım yarın dualarınızı istiyorum kızlar beni unutmayında kolay hayırlı bir doğum olsun inşallahh :)) kızıma kavuşma heycanı ile korku bir anda yaşıyorum:)))
Canimmm masallah kuzuna :) ayyy fotolara bayildim ellerine saglik oglusun da cok tatli yaramaz olduu belli :)cnm valla cocuk ve ev butun günümü alıyor.çok yaramaz oldu :) allah bir avazda kurtarsın senıde.cok az kalmıs maşallah..
bunlar benim evde ona çektiğim fotograflar.maşallah diyin paşama
kaç mg lık kullanıyorsun canımBen bunu kullanıyorum iki şekildede kullanılıyo çünkü ama markası farklı içerik aynı
Sweetimmmm insallah hayirli ve kolay bi dogum olur bebisine kavusursun sagsalim Allah yardimcin olsun haberini bekliyoruzCanım geldim ben yarın yatış yapıyoruz fitille deniycez normali olursa açılma normal devam edicez olmazsa sezeryanla alıcaz önceden kaybım olduğu için dr riske atamam dedi ve yarın kavuşucaz inşallahh :))
beticim tebrik ediyorum. minik paşanla mutlu musmutlu bir ömrün olsun. Allah bahtını yolunu açık etsin canım. Darısı da bizim başımıza olsun :)Canim hatunlar im hastane odasından sesleniyorum size , gece nöbetleri başladı anlayacağınız :)
Bugünöğlen 12.55 ye doğdu minigim, spinal sezeryan oldu, cok zor oldi anestezi kısmı bi türlü tutmadi benim omurlar tek tek hepsini denedi sonunda göğüs hizasini denedi de o tuttu. .
Doğum ani heyecan doluydu ama o kadar çabuk oldu ki benim dr 5 dk da çıkardı can I yerinden; anestezi uzmanı başımdan ayrilmadi anlata anlata tektek yaptiişini bebeğin başı göründü dedi ve o an Doktorum göğüs kısmına bastirdi ve bedenimden bir parça nin ayrıldığını hissettim , evet hissediliyomus ojudum hep ama nasıl acaba derdim ama cidden o an bi parça nin koptugu tuhaf bi andı, sonra ağlama. Sesi ve bana gösterdikleri an ve bi damla gözyaşı. . Allah herkese nasip etsin bu hisleri ..
Sonrası bitaz zor oldu ağrım çok oldi bebisi alip kucaklayamadim bikaç saat, ama sonra geçti suan da gayet iyiyim süt bekliyoruz emiyo minigim acayip güzel emiyo ama süt az açım malum yedigimde bol bol sütum olacak eminim çünkü hemşire baktı güzel sütun dedi. . Yarın taburcu oluz insallah. .
Öpüyorum hepinizi benim için heyacanlann siz güzel kalpli bayanları. .
İnşaallah dış gebelik degildir canım bütün temennimiz normal gebelik yönünde.Sen yinede kendini hiçbişeye kaptırma herşeyin hayırlısı olsun inşaallah.
Canm benim güçlü ol aynı zamanda herşeye hazırlıklı ol dilerim bebeğin seninle ve sağlıklıdır ama eğer aksine bir durumsa güçlü ol moralini yüksek tut rabbime şükür hamile kalabiliyosun dualarm seninle canm Rabbim herşeyin hayırlısı nı nasip etsinÖyle tedirgin oyle gerginimki nasil davranacagimi bilmiyorum belirsizlik cok kotu sadece hayirlisini diliyorum eger normal gebelikse insallah bebegim sagliklidir
200mg lik cnm ilk hamile kaldıgımda başlatmıştı Türkideki doktor ama biraz tahriş yapar gibi oldu aşagıda.bende bitince hapına geçmiştim hem kullanımı basit diye.Almanyadaki dojtorumda hapını hamileler kullanmaz aşagıdan alır hamileler dedi bu pazartesi ve tekrar aşagıdan almaya başladım ama yeni marka rahatsız etmedi hiç.Hap içerken sersem dolaşıyordum ortalıkta.kaç mg lık kullanıyorsun canım
Canm benim güçlü ol aynı zamanda herşeye hazırlıklı ol dilerim bebeğin seninle ve sağlıklıdır ama eğer aksine bir durumsa güçlü ol moralini yüksek tut rabbime şükür hamile kalabiliyosun dualarm seninle canm Rabbim herşeyin hayırlısı nı nasip etsin
Haklısın cnm allahım tez zamanda hayırlı güzel haberler aldırsın sana inşaallah.Şöyle bir için rahatlasın.Dua et canım allahtan hayırlısını dile.Öyle tedirgin oyle gerginimki nasil davranacagimi bilmiyorum belirsizlik cok kotu sadece hayirlisini diliyorum eger normal gebelikse insallah bebegim sagliklidir
Öyle tedirgin oyle gerginimki nasil davranacagimi bilmiyorum belirsizlik cok kotu sadece hayirlisini diliyorum eger normal gebelikse insallah bebegim sagliklidir
hapın daha fazla yan etkisi olduğunu duymuştum canım. ben de tüp bebek tedavimde crinone jel kullandım ama beni baya bir rahatsız etti hiç sevmedim. yeni tedavide kapsüllerden vermesini isticem bakalım200mg lik cnm ilk hamile kaldıgımda başlatmıştı Türkideki doktor ama biraz tahriş yapar gibi oldu aşagıda.bende bitince hapına geçmiştim hem kullanımı basit diye.Almanyadaki dojtorumda hapını hamileler kullanmaz aşagıdan alır hamileler dedi bu pazartesi ve tekrar aşagıdan almaya başladım ama yeni marka rahatsız etmedi hiç.Hap içerken sersem dolaşıyordum ortalıkta.
Canım benim betada düzensiz artış saptandı dr ilk başlarda bir şey diyemedi bekletti. Sonra kese oluşumuna benzer bir şey rahimde görüldü. Beta iki güne iki kat artmıyor artış gösteriyordu fakat iki kat değildi. Keseyi görmemiz gereken haftada oluşan kese oluşumuda sönmüş göründü ve tüpte genişleme görüldü. Sonradan anlaşıldı ki dış gebelik. Kürtaj oldum patalojiye gitti sonuç kesin dış gebelikti. Suan işteyim tam detaylı yazamıyorum ben uygun zamanımda detaylı yazarım sana canım. Beta artısı varsa ve düzensizse bu dış gebeliğin bir göstergesi. İnş sende durum farklıdır canım.Siyah00 canim merhaba siz dis gebelik oldugunu nasil anlamistiniz
Sağol canım amin hepimizin kini bebis ıyi emme refleksi güzel ama süt az şimdilik sagiyorum artsın diye duş falan inşallah artarBetimmm ya allahım sağlıklı uzun ömürlü etsin analı babalı büyütsun hayırlı olsun bebisimiz nasıl iyi misiniz emiyor mu
Amin canım olacak öyle de inşallah herkesin sevincini hikayesini dinliycez burda maşallah kocaman olmis bile baksana kuzuya yaaAyyy @betiboop güzelim hayırlı olsun güzel ömürlü olsun çok sevindim kavuşmanizaçok güzel anlatmış sin yaaa inşallah geride kalan hepimize nasip olur burda bu cümleleri yazmak teyzelerim bakın bende buradayım inşallah bende anneme kavuşurum
Sağol canım mogisim; valla söyle söyliyim ameliyat masasında anestezi uzmanı geldi spinal yapıyoruz biz dedi ben de ne farkı var dedim o da spinal de igne daha incedir dedj ben de tamam dedim nette okuduğum bikaç bilgi vardı epidural ile arasındaki farka dair ; o an çok da düşünmedim hangisini önerirsiniz o olsun dedim ama igne nin ince olması işime gelmedi değil :) çok zorlado canim bütün omurlar i denemesi acı verici oldu özellikle de boynu one egiyosun bu işlem için boyun göğüs e değiyor ve suan boynum kopuyo o kadar zorlamisim ki .. ama o bebeğin beden den kopma ani çok güzeldi resmen hissettim ayrildigimizi; çok şükür ki genel anestezi olmadı son anda tuttu spinal yojsa o ana şahit olamazdim iste böyle canım ara ara yazarım şu agrilardan fırsat buldukçaBetim gözün aydın kuzum çok şükür gelmiş Can paşa...Analı babalı büyütmek nasip olsunSpinal muhabbetinin gözlerimi aça aça okudum helal olsun sana da acıtmadı mı o sürekli iğne ile yer aramak bende epidurale sıcak bakıyorumda o yüzden...en kısa zamanda fotoları bekliyoruz hatun...açılışı yaptın artık peşinden geliriz hepimiz
hangi yağı sürüyorsun kuzum bebiş emerken bide yağ sürüldüğünü bilmiyordum...ben şuan kremliyorum...kalkanda var göğüs ucu da aldım bakalımBenimki yeni yeni duzelmeye başladı canım. Kremler yağlar fayda etmedi kalkan ise yaradı inşallah. Kalkanla birlikte yağ sürücü daha çabuk iyileşti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?