Beraber Anne Olma Yolunda

Verdigi kapsul ama vajinadan alacakmisim dr u aradim tekrar aksam vajinadan aldim cok sagol ilgin icin ogrenmis oldum canim

Tesekkur ederim canim amin hayirlisi olsun

İyi aksamlar kizlar babam benim degerleri mersinde bir dr a sordurmus dr dis gebelik olabilir dr kontrolumde olsun anne sagligini tehlikeye atar demis beklemedeyim suan beni neler bekliyor ne olacak bilmiyorum sadece hayirlisini diliyorum

@betiboop canim cok sevindim cok sukur can pasayi saglicakla almissin kucagina Rabbim saglikli hayirli musmutlu gunler nasip etsin

Fermuarlı dolap poşetleri var hava ve sıvı geçirmiyo tozda geçirmiyordur en güvenlisi o bence.

Verdigi kapsul ama vajinadan alacakmisim dr u aradim tekrar aksam vajinadan aldim cok sagol ilgin icin ogrenmis oldum canim
Vajinal alınca kasık ve vajinal agrılarıda azaltıyo hiç ara verme günde kaç tane dediyse öyle kullan cnm.Bide eger artış normal yükselmeye devam ediyosa doktoruna kan sıvılaştırcı yazdır cnm önlrm amaçlı bana yazmıştı burdakide devam et dedi devamediyorum.

Anladım canim gundr uc defa dedi dr benim akintim lekem gelmemisti onu koyduktan sonra geldi agrim biraz azaldi soylerim canim dr a dis gebelik ihtimalide var sasirdim kaldim valla

İyi aksamlar kizlar babam benim degerleri mersinde bir dr a sordurmus dr dis gebelik olabilir dr kontrolumde olsun anne sagligini tehlikeye atar demis beklemedeyim suan beni neler bekliyor ne olacak bilmiyorum sadece hayirlisini diliyorum
Canım senin dr sana ultrasyonla bakmadı mı ? Bana vajinal bakıp kese yi görmüştü kalp atışınıda vajinal bakmıştı lekelenmen devam ediyomu canım?

Canım senin dr sana ultrasyonla bakmadı mı ? Bana vajinal bakıp kese yi görmüştü kalp atışınıda vajinal bakmıştı lekelenmen devam ediyomu canım?

Yok canim hic bakmadi kese sua gorunmez degerinin 1000 bulmasi lazim dedi cumartesi guni eger degerim yukselmis kese gorunecek durumdaysa o zaman bakacak bugun az gelmiş ti leke am vjinadan ilaci koyunca tekrar geldi yogun bir lekelenmem olmuyor

Yok canim hic bakmadi kese sua gorunmez degerinin 1000 bulmasi lazim dedi cumartesi guni eger degerim yukselmis kese gorunecek durumdaysa o zaman bakacak bugun az gelmiş ti leke am vjinadan ilaci koyunca tekrar geldi yogun bir lekelenmem olmuyor
İyi canım lekelenmeye çokta takılma benim eltiminde tüp bebekti 10 hafta hep lekelenme yaşadı o olabiliyo insallah yükselirde görürsünü canım benim belki tahlil sonucu yanlış çıkmıştır olabilir demi tatlım

Anladum canim bebegim benimleyse eger insallah sagliklidir dr da dedi 178 cikan yanlış desem faln dedi emin olamadi artisinda guzel artmis pazartesinden sonra dedi

Anladım canim gundr uc defa dedi dr benim akintim lekem gelmemisti onu koyduktan sonra geldi agrim biraz azaldi soylerim canim dr a dis gebelik ihtimalide var sasirdim kaldim valla
İnşaallah dış gebelik degildir canım bütün temennimiz normal gebelik yönünde.Sen yinede kendini hiçbişeye kaptırma herşeyin hayırlısı olsun inşaallah.

Benimki yeni yeni duzelmeye başladı canım. Kremler yağlar fayda etmedi kalkan ise yaradı inşallah. Kalkanla birlikte yağ sürücü daha çabuk iyileşti

Anladum canim bebegim benimleyse eger insallah sagliklidir dr da dedi 178 cikan yanlış desem faln dedi emin olamadi artisinda guzel artmis pazartesinden sonra dedi
Evet lekelenmeye pek takılma bencede benim arkadaştada hep olurmuş başlarda doktoru önemli degil tutunuyor demiş.şuan 5 ayı geçti hala arada ilişkiden sonra az oluyo önemsemiyorum diyo.benimde kesem deger 1500 ken tam görünmedi vajinal ultrasondan bile.Geç görünsün önemli degil yeterki saglklı olsun cnm

Canım geldim ben yarın yatış yapıyoruz fitille deniycez normali olursa açılma normal devam edicez olmazsa sezeryanla alıcaz önceden kaybım olduğu için dr riske atamam dedi ve yarın kavuşucaz inşallahh :))
Ayyy hade hayırlısı bitanem ya sen mi teklif ettin fitili yoksa zaten uygunan bi yöntem mi çok sakin ol inan rahat oldunmu piskolojikmen güzel geçer ben buna inanıyorum yarn güzel haberlerine dön Rabbim yardımcı olsun

K

Yerim seni yaa çok tatlısın :) paylascam canım makyajını yapıp girdim ameliyata oje bile sürdum ama çıkardılar piler :)) nasıl da tanimissin beni terazi burcu iste naparsin :)))

Betimmm ya allahım sağlıklı uzun ömürlü etsin analı babalı büyütsun hayırlı olsun bebisimiz nasıl iyi misiniz emiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…