Hap olanı hamilelik öncesi kullanıyomuşuz.Hamileyken vajinal kullanmalıymışız.ilk hamile kaldıgımda vajinal olanı kullandırmıştı doktor ama ben hap olanı yaz dedigimde yazarım sıkıntı degil ama vajenden olan daha etkili onu kullan demişti.Sonra ben kendi istegimle hap olandan almıştım iki paket burda reçetesiz alınmıyo diye.geçen haftaya kadar 2 paket kullandım bitti.Leke gelince doktor vajenden alınanı yazdı hap olanı al eczaneden sakın hapını alma diye tembihledi.Ben pazartesiye kadar bunu bilmiyodum kızlara da söyleyim faydası olur diye düşündüm
Ben bunu kullanıyorum iki şekildede kullanılıyo çünkü ama markası farklı içerik aynıcrinone jel diye bişey var onu da kullanıştım onu sadece vajinal olarak kullanıyorsun.Eki Görüntüle 1720796 bu da hem vajinal hem oraldoktoruna danış yine de.
gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün, bir ömür mutlu mesut yaşamayı nasip etsin inşallah. sen kurtuldun darısı sıradakilere artık. kokla can paşayı bizim yerimize
canım çok sevindim. Allah önce değerinin güzel güzel artmasını sonra da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
hadi hayırlı olsun canım. sağlıkla kolayca kavuşun birbirinize inşallah. betiyi doğurttun şimdi gönül rahatlığıyla al minik kızını kucağına :)))
Fermuarlı dolap poşetleri var hava ve sıvı geçirmiyo tozda geçirmiyordur en güvenlisi o bence.Kııızlar bi bakın hele...ben bu biberonları ve emziği şimdi mi kaynatıp çantaya koysam yoksa beklesem mi... hayır şimdi yapsam daha 4 hafta var doğuma yine tozlanmaz mı?... birde çantaya koyarken neyin içine koyup saklıyım minik bi çanta var peçeteye sarıp ona koysam diyorum... bi el atın
Vajinal alınca kasık ve vajinal agrılarıda azaltıyo hiç ara verme günde kaç tane dediyse öyle kullan cnm.Bide eger artış normal yükselmeye devam ediyosa doktoruna kan sıvılaştırcı yazdır cnm önlrm amaçlı bana yazmıştı burdakide devam et dedi devamediyorum.Verdigi kapsul ama vajinadan alacakmisim dr u aradim tekrar aksam vajinadan aldim cok sagol ilgin icin ogrenmis oldum canim
Vajinal alınca kasık ve vajinal agrılarıda azaltıyo hiç ara verme günde kaç tane dediyse öyle kullan cnm.Bide eger artış normal yükselmeye devam ediyosa doktoruna kan sıvılaştırcı yazdır cnm önlrm amaçlı bana yazmıştı burdakide devam et dedi devamediyorum.
Canım senin dr sana ultrasyonla bakmadı mı ? Bana vajinal bakıp kese yi görmüştü kalp atışınıda vajinal bakmıştı lekelenmen devam ediyomu canım?İyi aksamlar kizlar babam benim degerleri mersinde bir dr a sordurmus dr dis gebelik olabilir dr kontrolumde olsun anne sagligini tehlikeye atar demis beklemedeyim suan beni neler bekliyor ne olacak bilmiyorum sadece hayirlisini diliyorum
Canım senin dr sana ultrasyonla bakmadı mı ? Bana vajinal bakıp kese yi görmüştü kalp atışınıda vajinal bakmıştı lekelenmen devam ediyomu canım?
İyi canım lekelenmeye çokta takılma benim eltiminde tüp bebekti 10 hafta hep lekelenme yaşadı o olabiliyo insallah yükselirde görürsünü canım benim belki tahlil sonucu yanlış çıkmıştır olabilir demi tatlımYok canim hic bakmadi kese sua gorunmez degerinin 1000 bulmasi lazim dedi cumartesi guni eger degerim yukselmis kese gorunecek durumdaysa o zaman bakacak bugun az gelmiş ti leke am vjinadan ilaci koyunca tekrar geldi yogun bir lekelenmem olmuyor
İyi canım lekelenmeye çokta takılma benim eltiminde tüp bebekti 10 hafta hep lekelenme yaşadı o olabiliyo insallah yükselirde görürsünü canım benim belki tahlil sonucu yanlış çıkmıştır olabilir demi tatlım
İnşaallah dış gebelik degildir canım bütün temennimiz normal gebelik yönünde.Sen yinede kendini hiçbişeye kaptırma herşeyin hayırlısı olsun inşaallah.Anladım canim gundr uc defa dedi dr benim akintim lekem gelmemisti onu koyduktan sonra geldi agrim biraz azaldi soylerim canim dr a dis gebelik ihtimalide var sasirdim kaldim valla
Benimki yeni yeni duzelmeye başladı canım. Kremler yağlar fayda etmedi kalkan ise yaradı inşallah. Kalkanla birlikte yağ sürücü daha çabuk iyileştibende şimdi kaynattım suyu falan süzülsün kurulayıp kaldırıcam... okudum yorumlar çok gerekli bi malzemeymiş o yüzden hemen aldım kuzum inşallah benimde işime yarayacak...bi de silikon göğüs ucu aldım inşallah çok çatlamaz senin ki düzeldi mi
Evet lekelenmeye pek takılma bencede benim arkadaştada hep olurmuş başlarda doktoru önemli degil tutunuyor demiş.şuan 5 ayı geçti hala arada ilişkiden sonra az oluyo önemsemiyorum diyo.benimde kesem deger 1500 ken tam görünmedi vajinal ultrasondan bile.Geç görünsün önemli degil yeterki saglklı olsun cnmAnladum canim bebegim benimleyse eger insallah sagliklidir dr da dedi 178 cikan yanlış desem faln dedi emin olamadi artisinda guzel artmis pazartesinden sonra dedi
Cok bekletmeden cok incitmeden sagligiyla gelsin insallah :)Evet canım yarın başlıycaz prensesimizi getirme çabalarına :)))
Ayyy hade hayırlısı bitanem ya sen mi teklif ettin fitili yoksa zaten uygunan bi yöntem mi çok sakin ol inan rahat oldunmu piskolojikmen güzel geçer ben buna inanıyorum yarn güzel haberlerine dön Rabbim yardımcı olsunCanım geldim ben yarın yatış yapıyoruz fitille deniycez normali olursa açılma normal devam edicez olmazsa sezeryanla alıcaz önceden kaybım olduğu için dr riske atamam dedi ve yarın kavuşucaz inşallahh :))
K
Yerim seni yaa çok tatlısın :) paylascam canım makyajını yapıp girdim ameliyata oje bile sürdum ama çıkardılar piler :)) nasıl da tanimissin beni terazi burcu iste naparsin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?