Beraber Anne Olma Yolunda

Markayı not aldım canım bakayım bi, valla olmaz inşallah ama sen yinede sok çıkar yöntemi yap istersen

Markayı not aldım canım bakayım bi, valla olmaz inşallah ama sen yinede sok çıkar yöntemi yap istersen
araştırdım da bişey olmuyormuş kuzum... sen bak o markaya çok güzel ben bordosunu aldım

Canım geldim ben yarın yatış yapıyoruz fitille deniycez normali olursa açılma normal devam edicez olmazsa sezeryanla alıcaz önceden kaybım olduğu için dr riske atamam dedi ve yarın kavuşucaz inşallahh :))

Mogamicim bende göğüs catlaklarina dayanamayip almıştım göğüs kalkanini iyi ki de almışım çok işe yaradı. Ben kaynamis suyun içine koydum 5 dakika bekletmistim hicbirsey olmadı

allah hayırlı doğum versin sağsalim kavuşun inş yavrularınıza.bizim paşa epey büyüdü.7 ayı bitti.ahh ahh daha dün gibiydi burda sizinle bebek istiom die delirdiğim günleri :) saltanatlıgınızın son demlerini yaşayın valla sizi bekliyor uykusuz yorucu günler

oooo kimleri görüyorum hatun valla kara batak gibi bi görünüp bi kayboluyon nasılsın kuzum? paşa nasıl? koca adam olmuş desene yesin teyzesi totosunu

ben de artık doğsa demeye başladım hamilelik yordu valla çantayı bu akşam hazırlayacağım herşeyimiz hazır beklemedeyiz artık sonra gelsin uykusuz geceler

Mogamicim bende göğüs catlaklarina dayanamayip almıştım göğüs kalkanini iyi ki de almışım çok işe yaradı. Ben kaynamis suyun içine koydum 5 dakika bekletmistim hicbirsey olmadı
bende şimdi kaynattım suyu falan süzülsün kurulayıp kaldırıcam... okudum yorumlar çok gerekli bi malzemeymiş o yüzden hemen aldım kuzum inşallah benimde işime yarayacak...bi de silikon göğüs ucu aldım inşallah çok çatlamaz senin ki düzeldi mi

gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün, bir ömür mutlu mesut yaşamayı nasip etsin inşallah. sen kurtuldun darısı sıradakilere artık. kokla can paşayı bizim yerimize

canım çok sevindim. Allah önce değerinin güzel güzel artmasını sonra da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Canım geldim ben yarın yatış yapıyoruz fitille deniycez normali olursa açılma normal devam edicez olmazsa sezeryanla alıcaz önceden kaybım olduğu için dr riske atamam dedi ve yarın kavuşucaz inşallahh :))

hadi hayırlı olsun canım. sağlıkla kolayca kavuşun birbirinize inşallah. betiyi doğurttun şimdi gönül rahatlığıyla al minik kızını kucağına :)))

cnm valla cocuk ve ev butun günümü alıyor.çok yaramaz oldu :) allah bir avazda kurtarsın senıde.cok az kalmıs maşallah..
bunlar benim evde ona çektiğim fotograflar.maşallah diyin paşama

Eklentiler

• 11231856_878722775550153_2331627823219514942_n.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 68
  • 11781716_880139828741781_669870348253558419_n.jpg
    83 KB · Görüntüleme: 59
  • 12313666_927367757352321_1876592910164563519_n.jpg
    69,1 KB · Görüntüleme: 59
  • 12358252_931465940275836_1103430048_n.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 61
cnm valla cocuk ve ev butun günümü alıyor.çok yaramaz oldu :) allah bir avazda kurtarsın senıde.cok az kalmıs maşallah..
bunlar benim evde ona çektiğim fotograflar.maşallah diyin paşama
Anneeeeeeeeeeeeeeem bayıldım ben bunlara maaşallah Rüzgar paşaya Allah nazarlardan saklasın...Hatun çok şirin olmuş valla

@betiboop güzel anne hayırlı olsun bebeğin gözün aydın olsun .... elisa__ canım çok sevindim okuyunca rabbim korursun ikinizde inşallah sıkı sıkı tutunur evladın dikkat et kendine

Demi @betiboop diye diye doğurttum artık sıra bana geldi :)) bakalım yarın dualarınızı istiyorum kızlar beni unutmayında kolay hayırlı bir doğum olsun inşallahh :)) kızıma kavuşma heycanı ile korku bir anda yaşıyorum:)))

valla ne bilim canim arkasindan vajinismus falan derken baya psikolojim bozulmustu yani hala panik var bende bide kardesim teyzem etrafimdaki cogu kisi sezeryan oldular 2 gunde ayaga kalktilar tabi biraz bunyeyle ilgili herkes ayni olmuyo..sonuc olarak hakkimizda hayirlisi olsun insallah.. ya aslinda cati muayenesi bi anlik bisey 10 sn ancak surdu belki ama benim o anda zaten cok sancim vardi bide uzerine o muayene cok sarsti beni kotu bi andi benim icin

Hadı ya dr ılk basta vajınal dedı ama sıstemde kapsul cıkmıs eczacıda kapsul getırms ıctım canım artık hayırlısı bakalım ınsallah faydası olur
Hap olanı hamilelik öncesi kullanıyomuşuz.Hamileyken vajinal kullanmalıymışız.ilk hamile kaldıgımda vajinal olanı kullandırmıştı doktor ama ben hap olanı yaz dedigimde yazarım sıkıntı degil ama vajenden olan daha etkili onu kullan demişti.Sonra ben kendi istegimle hap olandan almıştım iki paket burda reçetesiz alınmıyo diye.geçen haftaya kadar 2 paket kullandım bitti.Leke gelince doktor vajenden alınanı yazdı hap olanı al eczaneden sakın hapını alma diye tembihledi.Ben pazartesiye kadar bunu bilmiyodum kızlara da söyleyim faydası olur diye düşündüm

canım u

canım kapsülü vajinal olarak kullanacaksın. bana doktorum öyle demişti.yine de ara sor. prospektüsünde ağızdan alınır yazınca ben de şok olmuştum
Pazartesi banada yazdı doktor bende aynı şeyi yaşadım eve gelip prospektüsünde agızdan suyla yutulcak diye okuyunca eczacıya geri götürdük doktor vajinal dedi bunda agızdan yaxıyo dedik oda orda öyle yazıyo ama bu iki şekildede kullanılıyor dedi doğru dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…