Canim hatunlar im hastane odasından sesleniyorum size , gece nöbetleri başladı anlayacağınız :)
Bugünöğlen 12.55 ye doğdu minigim, spinal sezeryan oldu, cok zor oldi anestezi kısmı bi türlü tutmadi benim omurlar tek tek hepsini denedi sonunda göğüs hizasini denedi de o tuttu. .
Doğum ani heyecan doluydu ama o kadar çabuk oldu ki benim dr 5 dk da çıkardı can I yerinden; anestezi uzmanı başımdan ayrilmadi anlata anlata tektek yaptiişini bebeğin başı göründü dedi ve o an Doktorum göğüs kısmına bastirdi ve bedenimden bir parça nin ayrıldığını hissettim , evet hissediliyomus ojudum hep ama nasıl acaba derdim ama cidden o an bi parça nin koptugu tuhaf bi andı, sonra ağlama. Sesi ve bana gösterdikleri an ve bi damla gözyaşı. . Allah herkese nasip etsin bu hisleri ..
Sonrası bitaz zor oldu ağrım çok oldi bebisi alip kucaklayamadim bikaç saat, ama sonra geçti suan da gayet iyiyim süt bekliyoruz emiyo minigim acayip güzel emiyo ama süt az açım malum yedigimde bol bol sütum olacak eminim çünkü hemşire baktı güzel sütun dedi. . Yarın taburcu oluz insallah. .
Öpüyorum hepinizi benim için heyacanlann siz güzel kalpli bayanları. .