Beraber Anne Olma Yolunda

Olur tabi hepsi neden olmasın :) duaya sabretmeye ve dinlenmeye devam canım benim, haftasonuyla birlikte 4gun yatmış olursn sonra doktorun tehlike geçti derse ise devam yoksa yatış :) hadi sana iyi uykular mucizenle canım benim

canım u
Hadı ya dr ılk basta vajınal dedı ama sıstemde kapsul cıkmıs eczacıda kapsul getırms ıctım canım artık hayırlısı bakalım ınsallah faydası olur
canım kapsülü vajinal olarak kullanacaksın. bana doktorum öyle demişti.yine de ara sor. prospektüsünde ağızdan alınır yazınca ben de şok olmuştum

İnşallah güzl yüreğinden gecırdıgınız gıbı olur tatlım :) ınsallah ızın alabılırım gercekten mucızem benım

niye büyük ihtimal sezeryan kuzum ameliyatlı mısın?... benim bi yum ameliyatı dikişim var sezeryan gibi ama doktorum normal yapabilirsin demişti...bakalım bizim kuşlar yuvaya ne zaman konacak benim bebiş minyon teyzesi boyu normal gerçi 47 cm ama kilosu 200-300 gr eksik... yediğime dikkat ediyorum da sanırım bana çekmiş bende 3 kilo doğmuşum babası da 3.200 doğmuş... sen de ye aç kalma minnoşumuza dikkat et annesi

Betim gözün aydın kuzum çok şükür gelmiş Can paşa...Analı babalı büyütmek nasip olsun Spinal muhabbetinin gözlerimi aça aça okudum helal olsun sana da acıtmadı mı o sürekli iğne ile yer aramak bende epidurale sıcak bakıyorumda o yüzden...en kısa zamanda fotoları bekliyoruz hatun...açılışı yaptın artık peşinden geliriz hepimiz

Kızlar gunaydn pzartesı 178 dusen degerım bugun 568 olmus ben bır anlam veremedım bu duruma
kuzum çok şaşırdım bu duruma çokta sevindim inşallah minnoşun tutunuyordur Rabbim yüzünü güldürsün inşallah

kuzum çok şaşırdım bu duruma çokta sevindim inşallah minnoşun tutunuyordur Rabbim yüzünü güldürsün inşallah

Tesekkur ederim canim bende cok sasidim ama daha tam olarak sevinemedim insallah gercekten var ve tutunuyorsa sagliklidir hayirlidir diyorum amin canim insallah herseyin hayirlisi olur

yok canım normal doğum için kendime güvenemiyorum malum kızlık zarım bile ameliyatla alınmıştı çatım dar geçen gün doktor açılma varmı diye baktığında beni 2 ebe tuttu :) o yüzden sezeryan istiyecem yinede hayırlısı olsun tabi.. doğuma kadar daha kilo alır bol bol zaten sağlıklı olsun da minyon olsun canım çokda önemli değil

Tesekkur ederim canim bende cok sasidim ama daha tam olarak sevinemedim insallah gercekten var ve tutunuyorsa sagliklidir hayirlidir diyorum amin canim insallah herseyin hayirlisi olur
canım her şeyden önce Allahtan ümit kesilmez.seni üzmek istemem kesinlikle ama dış gebelikle ilgili dr un iyi araştırma yapar inşallah. aynı durumu yaşadığım için söylüyorum. dilerim her şey yolunda gider değerin kat kat artarken keseyi görürsün. düzensiz beta artışları dış gebelikle ilgili incelenmesi gereken bir durum. inşallah öyle bir durum yoktur ama yinede söylemek istedim. söylemesem uyarmadığım için suçlu hissederdim kendimi . dayanılmayacak şekilde ağrın olursa hiç durma dr a git direk canım .dualarım seninle inş güzel haberler verirsin bizlere.

kuzum bende operasyonla aldırdım kızlık zarımı ama ne bileyim yapabilirim diye düşünüyorum çünkü yumurtalık ameliyatımdan biliyorum ki sezeryan dikişi fena yapıyor insanı ben 6 gün tuvalete gidemedim de en son müsil almıştım iki büklüm geziyordum 10 günde anca toparlandım o yüzden tekrar aynı şeyleri yaşamayı gözüm kesmiyor ama çokta normal olsun inadım yok 40 a kadar beklerim olmazsa sezeryan isterim napıyım... çatı muayenesi ile ilgili çoğu kişi acıtmıyor dedi bana sen biraz psikolojik mi etkilendin acaba

aynen kuzum sen temkinli ol yine ne olur ne olmaz ama bu haber bile çok sevindirici Rabbim sağlıklı hayırlı bi gebelik nasip etsin

Kııızlar bi bakın hele...ben bu biberonları ve emziği şimdi mi kaynatıp çantaya koysam yoksa beklesem mi... hayır şimdi yapsam daha 4 hafta var doğuma yine tozlanmaz mı?... birde çantaya koyarken neyin içine koyup saklıyım minik bi çanta var peçeteye sarıp ona koysam diyorum... bi el atın

Canım güzelce kaynatıp buzdolabı posetlerine sardim ben biberon, emzik ve emzik kutusunu. Öylece cantaya koydum duruyor, toz alabileceği bi delik bırakmadığıma inanıyorum :)

Ben hep hayirlisini diliyorum canim benimde aklima geldi selcuk beye soyledim dis gebelik olabilirmi diye keseyi gormeden ben sana diyemem dis gebelik diye dedi nursel hanimlafa gorustum oda progesteron verdi cumarteso belli olur canim degerim 1000 leri bulursa nursel hakim muauene edecek eve geldim dinleniyorun simdi hayirlisini diliyorum canim ne olacak ne bitecek hic bilmiyorum babamda mersinde bir dr a gosteriyor bakalim o ne diyecek cok sagol ilgilndigin icin canim

Canım güzelce kaynatıp buzdolabı posetlerine sardim ben biberon, emzik ve emzik kutusunu. Öylece cantaya koydum duruyor, toz alabileceği bi delik bırakmadığıma inanıyorum :)
emzik kutusu almadım ya ben alayım bi an önce bitmiyor sıpaların eksikleri yahu geçen de oda termometresini aldım eczaneden...kangurusu da geldi...emzik kutumuzuda alalım o vakit ben kalkayım kaynatayım iki biberon kaynatıcam bi emzik iki göğüs kalkanı birde pompa...bi de diyorum acaba burun aspiratörüyle tırnak makasını da mı kaynatsam sen nasıl temizledin onları?

Al kuzum al emzik kullanınca kutusu temiz temiz lazim olur. Valla bitmiyor eksikleri, kangurunuzda hayırlı olsuuun bak bende onu almadim :) canım ben taragini, tırnak markasını, aspiratorunu herseyini laynattim. Sac fırçasını bekletmedim ama suya sokup çıkardım 3-5kere

ben tarak almadım lazım olursa alırım dedim ama diğerlerini kaynatayım bende...kangurumuz çok güzel tavsiye ederim kuzum ben baya araştırmıştım piyasanın en iyi ürünlerinden markası momfortbaby bak istersen.. pompayı sökmekle uğraşıyorum şuan... bir sürü parça çıktı pööff... kız silikon göğüs ucuna bişey olmaz herhalde dimi kaynatsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…