- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
Aminnn canım aminnnÇok sagol canım Rabbım sanada kolay dogum nasıp etsın saglıcakla al kucagına mınıgnı amın canım ınsallah dua edıyorum canım hep Allah'ım duysun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn canım aminnnÇok sagol canım Rabbım sanada kolay dogum nasıp etsın saglıcakla al kucagına mınıgnı amın canım ınsallah dua edıyorum canım hep Allah'ım duysun
canm buldum üzerini işaret ettiğim yer eğer doktorun uygun görürse yaptr benim doktorum kendi isteğiyle bu yôntemi uyguladı canm bide normal diye diretme çünkü ben direttim ve biraz zor oldu doğum hakkında hayırlısı canmAyy canım çok sevinirim eşimede anlatıyorum solüyorum inşallah fitili söylüucem dr a ne gerekiyosa yapıcaz
Canımmm inşallah bir mucize ye şahit olacağız hep birlikte sen çok umutlanma umutsuz da olma sakin sakin bekle inşallah güzel olacak sonu. Ben iyiyim çok şükür canım senden güzel haberi aldım çok daha iyi oldum rabbim tamamına erdirsin inşallah
Ayyyy betimmm gozunaydin hosgeldi Can'in topigimizin Can'i:)Canim hatunlar im hastane odasından sesleniyorum size , gece nöbetleri başladı anlayacağınız :)
Bugünöğlen 12.55 ye doğdu minigim, spinal sezeryan oldu, cok zor oldi anestezi kısmı bi türlü tutmadi benim omurlar tek tek hepsini denedi sonunda göğüs hizasini denedi de o tuttu. .
Doğum ani heyecan doluydu ama o kadar çabuk oldu ki benim dr 5 dk da çıkardı can I yerinden; anestezi uzmanı başımdan ayrilmadi anlata anlata tektek yaptiişini bebeğin başı göründü dedi ve o an Doktorum göğüs kısmına bastirdi ve bedenimden bir parça nin ayrıldığını hissettim , evet hissediliyomus ojudum hep ama nasıl acaba derdim ama cidden o an bi parça nin koptugu tuhaf bi andı, sonra ağlama. Sesi ve bana gösterdikleri an ve bi damla gözyaşı. . Allah herkese nasip etsin bu hisleri ..
Sonrası bitaz zor oldu ağrım çok oldi bebisi alip kucaklayamadim bikaç saat, ama sonra geçti suan da gayet iyiyim süt bekliyoruz emiyo minigim acayip güzel emiyo ama süt az açım malum yedigimde bol bol sütum olacak eminim çünkü hemşire baktı güzel sütun dedi. . Yarın taburcu oluz insallah. .
Öpüyorum hepinizi benim için heyacanlann siz güzel kalpli bayanları. .
elisa insallah hep guzel haberler verirsin bize :) dr undan emin olmazsan baska dr ada gorunmeni tavsiye ederim dis gebelikle ilgili bisey dedimi dr un ?dr a daha ulasamadım canım sabah konustugumuzda sıfırlanmasını bekleyecektık ondan sonra genel muayene edecektı cok merak edıyorum ne dıyecek
Ayyyy betimmm gozunaydin hosgeldi Can'in topigimizin Can'i:)
elisa insallah hep guzel haberler verirsin bize :) dr undan emin olmazsan baska dr ada gorunmeni tavsiye ederim dis gebelikle ilgili bisey dedimi dr un ?
canım korkmana gerek yok ben 18. haftada hissetmeye başlamıştım kardeşim 23. haftasında hissetmişti.. ilk bebeğinse hemen hissetmiyosun zaten
Canm ilk bebekte normal bi durum ben 24 hissetmiştim bebeğimi
Bugun 500lerdeysee 1 gun sonra 1000lerde olmasi lazim degerin sabirli olup beklemek dusuyo sana bolbol dua et canimSagol canım dedm dıs gebelık olabılırmı degerın 1000 bulmadan keseyı gormeden ben sana dıyemem dıs gebelık var yada yok dıye dedı bekleyecegız cumartesı tekrar kan ver dedı canım ıkı dr la gorusuyordum ıkısıde asagı yukarı aynı seylerı soyluyorlar
Bugun 500lerdeysee 1 gun sonra 1000lerde olmasi lazim degerin sabirli olup beklemek dusuyo sana bolbol dua et canim
Kesinlikle öyle canım inşallah senin mucizen de bu olur takipteyim tatlım cumatesı güzel haberlerini bekliyorum inşallah kendine çok dikkat et :)Rabbımızın mucızesı cok dıyorum canım ınsallah buda bır mucızedır hayırlısını saglıklısını dılıyorum canım senınde ıyı olmana cok sevındımcanım
Kesinlikle öyle canım inşallah senin mucizen de bu olur takipteyim tatlım cumatesı güzel haberlerini bekliyorum inşallah kendine çok dikkat et :)
Yok asla diretmiycem illede ille diye çocuğum için benim için ne sağlıklıysa onu direticem çok heycanlıyım çook :)) 1.30 da gitcem bakalım ne diycek dr amcamız :))Eki Görüntüle 1720712 canm buldum üzerini işaret ettiğim yer eğer doktorun uygun görürse yaptr benim doktorum kendi isteğiyle bu yôntemi uyguladı canm bide normal diye diretme çünkü ben direttim ve biraz zor oldu doğum hakkında hayırlısı canm
Tanımazmıyım @betiboop um iyi insan hep hatırda kalır.Okadar organizasyon ve hazırlıklar yaptınki boşa gitmesini istemezdim tabiki :)) İyi yapmışsın valla hayatın her anının tadını çıkar fotoğrafçınada söyle çabuk çıkartsın resimleri burda merak eden hatunlar var birinciside benn.K
Yerim seni yaa çok tatlısın :) paylascam canım makyajını yapıp girdim ameliyata oje bile sürdum ama çıkardılar piler :)) nasıl da tanimissin beni terazi burcu iste naparsin :)))
Progestanı vajenden kullan canım hap olarak içme direk vajenden alırsan daha hızlı ve iki katı fayda sağlıyomuş doktorum öyle demişti bana.Burdaki doktorumda hamileler hap olarak kullanmaz alttan kullanır hap gibi içme dedi.Hem hap gibi içersen çok sersemletiyo insanı attıgın adımın nereyr gittigni bilmiyosun.200 lük progestan vajinal yazdır doktoruna.Sagol canım ılgılenıp baktıgın ıcın olmazsa sımdı hemen gıdıp alıp progesteronu degerın dusup yukselmesı Allah ım sen herseyın hayırlısını ver Rabbım
Elisam kiyamam ben sana arkadasim insallah her sey guzel olacakevet canım cumartesı bellı olur eger degerım 1000 lere cıkarsa cumartesı gunu sanrım muayenede edecek o zaman dua edıyorum ne hıssedecegımı ne yapacagımı bılmıyorum canım
Progestanı vajenden kullan canım hap olarak içme direk vajenden alırsan daha hızlı ve iki katı fayda sağlıyomuş doktorum öyle demişti bana.Burdaki doktorumda hamileler hap olarak kullanmaz alttan kullanır hap gibi içme dedi.Hem hap gibi içersen çok sersemletiyo insanı attıgın adımın nereyr gittigni bilmiyosun.200 lük progestan vajinal yazdır doktoruna.
Elisam kiyamam ben sana arkadasim insallah her sey guzel olacak
Her şey güzel olacak inşallahTatlım neler oluyor bende ınanamıyorum ne olacak onuda bılmıyorum dr larda sasırdı ınsallah saglıklı sekılde tutunmustur melegım ben hala umutlanıp ınanamıyorum
elisa__ tatliiimmm çok çok sevindim, Rabbim bir mucize nasip etti sana resmen :) yememe icmen için sakin endişelenmektedir özellikle ilk 3ay henüz kordon tam oluşmadığı için bebek senden direkt besleniyor diye biliyorum ben, o besinini senin depolardan çekiyor :) ben 3ay elmayka beslendim ama pasamin herşeyi normal bak :) sen yat kuzum, sürekli yat bebegin sana ski skı tutunana dek yat. İnşallah için ferah bi şekilde burada kipirtilar, kalp atışları haberleri vereceksin yakin zamanda da
Her şey güzel olacak inşallah