- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Canm biliyomusun bana suni sancı vermediler en son gittiğim gün sıfır açılma ve sıfır sancı allattan bir ilaç koydular rahim ağzı açılsın diye galiba ama adı ne bilmiyorum o ilacı koydular bir kaç saat sonra suyum geldi ve açılmam başladıAmin canım inşallah inşallah benim için bebeğim için en hayırlısı olsun inşallahhh((
hemen al başla canım yemene dikkat et kendinide yorma hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallahSagol canım ılgılenıp baktıgın ıcın olmazsa sımdı hemen gıdıp alıp progesteronu degerın dusup yukselmesı Allah ım sen herseyın hayırlısını ver Rabbım
canım korkmana gerek yok ben 18. haftada hissetmeye başlamıştım kardeşim 23. haftasında hissetmişti.. ilk bebeğinse hemen hissetmiyosun zatenKızlarr ben 17. Haftaya geldim haftaya geldim hala bebeğimi hissedemiorumkorkmaya başladım
Bişey mi oldu acaba yoksa normal mi
Ayyy canm çok sevindim ya inşallah değerlerin kat kat artsın üzme sen kendini yeterkidrla gorustum canım artısın guzel dedı sasırdı bındebır olacak bır durum dedı madem artısın bu kadar guzel bunu destekleyelım dedı progesteron fıtıl verdı sabah ogle aksam cumartesı tekrar kan verecegım
Canm ilk bebekte normal bi durum ben 24 hissetmiştim bebeğimiKızlarr ben 17. Haftaya geldim haftaya geldim hala bebeğimi hissedemiorumkorkmaya başladım
Bişey mi oldu acaba yoksa normal mi
Ayyy canm çok sevindim ya inşallah değerlerin kat kat artsın üzme sen kendini yeterki
hemen al başla canım yemene dikkat et kendinide yorma hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Bende bugün gidince doktoruma bi söyleyim bu fitili yaaCanm biliyomusun bana suni sancı vermediler en son gittiğim gün sıfır açılma ve sıfır sancı allattan bir ilaç koydular rahim ağzı açılsın diye galiba ama adı ne bilmiyorum o ilacı koydular bir kaç saat sonra suyum geldi ve açılmam başladı
Devlet hastahanesinde yapıyolar mı canım özel değil benim devlet dr söylesem dışarıdan alsam o ilacı acaba olurmuCanm biliyomusun bana suni sancı vermediler en son gittiğim gün sıfır açılma ve sıfır sancı allattan bir ilaç koydular rahim ağzı açılsın diye galiba ama adı ne bilmiyorum o ilacı koydular bir kaç saat sonra suyum geldi ve açılmam başladı
Canım benim de devlet hastanesi ydi bilmiyorum ki inan ama dur ben bi evraklarımı karıştırım belki bulurum o ilacn adınıDevlet hastahanesinde yapıyolar mı canım özel değil benim devlet dr söylesem dışarıdan alsam o ilacı acaba olurmu
Elisammm canımmm okuduğum doğru mu balım meleğin sana tutunmuşş Allahım tamamına erdirsin inşallahhhsagol tatlım ama ne bılım rahatlayamıyorum bır turlu elımden gelenı yapacagım
Elisam değerinin tekrar yükselmesine çok çok sevindim tatlım senin minik tospan oyun oynamaya başladı şimdiden galiba çok yaramaz olacak bu annesi :) canım çok dua ediyorum senin için inşallah minigin sıkı sıkı tutunur değerin kat kat artar bu yaşadıklarını ilerde gülerek anlatırsın inşallah dualarımdasınsagol tatlım ama ne bılım rahatlayamıyorum bır turlu elımden gelenı yapacagım
Elisammm canımmm okuduğum doğru mu balım meleğin sana tutunmuşş Allahım tamamına erdirsin inşallahhh
Elisam değerinin tekrar yükselmesine çok çok sevindim tatlım senin minik tospan oyun oynamaya başladı şimdiden galiba çok yaramaz olacak bu annesi :) canım çok dua ediyorum senin için inşallah minigin sıkı sıkı tutunur değerin kat kat artar bu yaşadıklarını ilerde gülerek anlatırsın inşallah dualarımdasın
Ayy canım çok sevinirim eşimede anlatıyorum solüyorum inşallah fitili söylüucem dr a ne gerekiyosa yapıcazCanım benim de devlet hastanesi ydi bilmiyorum ki inan ama dur ben bi evraklarımı karıştırım belki bulurum o ilacn adını
Bol bol dua et balımm benim inşallah dualarımdasın bitanem Allahım inşallah kavuşursunTatlım neler oluyor bende ınanamıyorum ne olacak onuda bılmıyorum dr larda sasırdı ınsallah saglıklı sekılde tutunmustur melegım ben hala umutlanıp ınanamıyorum
tamamen bitkisel canım temizlemene gerek yok tadı da yok zaten ben oylece kullandım dr a danısarak tabi kremin yarısı da kaldı ikinci bebeğime artık son kullanma tarihine coook varOnu sürüp bebeği emzirebilir misin yoksa temizlemek mi lazim bunu hep merak etmiştimGüzellikler bebişimiz çok şükür iyi yaramaz yüzünü açmadı bize ama
Bol bol dua et balımm benim inşallah dualarımdasın bitanem Allahım inşallah kavuşursun
Canımmm inşallah bir mucize ye şahit olacağız hep birlikte sen çok umutlanma umutsuz da olma sakin sakin bekle inşallah güzel olacak sonu. Ben iyiyim çok şükür canım senden güzel haberi aldım çok daha iyi oldum rabbim tamamına erdirsin inşallahcanım benım cok sagoll ama ben hala ınanıp umutlanamıyorum cumatesı gunu bellı olur hemde ne yaramaz olacak teyzesı duaların ıcın cok sagol ınsallah bebegım saglıklıdır gercekten tutunuyordur bana bır saka degıldır bu sen naptın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?