• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

Ayy ben korkuyom zaten çok yaa ondan bakalım inşallah dr riske atmaz yani devlet ya ne bilim bekliyim derse de korkarım sen kaç ta doğurmuştun yarın 40+0 ım ben
Canim meraba ben 40 ci haftada dogurdum ve normal yaptım acilmam vardı. Benimle birlikte olan bir arkadaş 42 ci haftaya kadar bekledi cocuk donmemisti belki doner diye doktor bekletti o da tedirgindi kakasini yer mi hareketleri azalır mi diye. Sonunda tam 42 ci haftada sezaryen oldu. Eğer acilman yoksa suni sanciyla açılma olur mu bir sor bakalım doktor olur catın da musait derse normal yapmayı düşünür musun yoksa sezarywni ister misin. Çünkü bazisinin sanciyi çektiği halde açılması olmuyormus. Inşallah hayirlisiyla gelir miniğin canım. Icin nasıl rahat edecekse öyle yap.

Baktım da normalmiş mogamim doktora da sorarım bi :KK66:
Meraba canım benim de 20. Haftada başladı sıvı gelmeye dogurana kadar da geldi. Süt kanalları aciliyormus merak etme zaten arastirmişsin:) ama göğüskerinin catlayip catlamadigina dikkat et ve son aylar mutlaka nemlendirici sur.ben çok çektim bilemedim catladigini bebeğim 3.5 aylık oldu ve yeni iyileşiyor düşün!!!inşallah sizinki catlamaz

Ayy ben korkuyom zaten çok yaa ondan bakalım inşallah dr riske atmaz yani devlet ya ne bilim bekliyim derse de korkarım sen kaç ta doğurmuştun yarın 40+0 ım ben
Korkma canm ben çok beklemiştim ama 41+1 de doğum yaptım benimki çok geçilmişti devlet hastanesi birşey olmaz deyince bende umursamadm megerse riskmiş canm senin daha yeni ama doktorun en fazla bir kaç gün bekler

Ayy benimde önceki haftalar sancım oluodu ama şimdi pek yok düzensiz var :KK43:( açılmam yok anam yok dünde muayme oldum bana mısın demiyo yaa benim kızım babasına çekti babası gibi tembel zillim :))))

Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah sweetim

Canim hatunlar im hastane odasından sesleniyorum size , gece nöbetleri başladı anlayacağınız :)
Bugünöğlen 12.55 ye doğdu minigim, spinal sezeryan oldu, cok zor oldi anestezi kısmı bi türlü tutmadi benim omurlar tek tek hepsini denedi sonunda göğüs hizasini denedi de o tuttu. .
Doğum ani heyecan doluydu ama o kadar çabuk oldu ki benim dr 5 dk da çıkardı can I yerinden; anestezi uzmanı başımdan ayrilmadi anlata anlata tektek yaptiişini bebeğin başı göründü dedi ve o an Doktorum göğüs kısmına bastirdi ve bedenimden bir parça nin ayrıldığını hissettim , evet hissediliyomus ojudum hep ama nasıl acaba derdim ama cidden o an bi parça nin koptugu tuhaf bi andı, sonra ağlama. Sesi ve bana gösterdikleri an ve bi damla gözyaşı. . Allah herkese nasip etsin bu hisleri ..
Sonrası bitaz zor oldu ağrım çok oldi bebisi alip kucaklayamadim bikaç saat, ama sonra geçti suan da gayet iyiyim süt bekliyoruz emiyo minigim acayip güzel emiyo ama süt az açım malum yedigimde bol bol sütum olacak eminim çünkü hemşire baktı güzel sütun dedi. . Yarın taburcu oluz insallah. .
Öpüyorum hepinizi benim için heyacanlann siz güzel kalpli bayanları. .

Canim hatunlar im hastane odasından sesleniyorum size , gece nöbetleri başladı anlayacağınız :)
Bugünöğlen 12.55 ye doğdu minigim, spinal sezeryan oldu, cok zor oldi anestezi kısmı bi türlü tutmadi benim omurlar tek tek hepsini denedi sonunda göğüs hizasini denedi de o tuttu. .
Doğum ani heyecan doluydu ama o kadar çabuk oldu ki benim dr 5 dk da çıkardı can I yerinden; anestezi uzmanı başımdan ayrilmadi anlata anlata tektek yaptiişini bebeğin başı göründü dedi ve o an Doktorum göğüs kısmına bastirdi ve bedenimden bir parça nin ayrıldığını hissettim , evet hissediliyomus ojudum hep ama nasıl acaba derdim ama cidden o an bi parça nin koptugu tuhaf bi andı, sonra ağlama. Sesi ve bana gösterdikleri an ve bi damla gözyaşı. . Allah herkese nasip etsin bu hisleri ..
Sonrası bitaz zor oldu ağrım çok oldi bebisi alip kucaklayamadim bikaç saat, ama sonra geçti suan da gayet iyiyim süt bekliyoruz emiyo minigim acayip güzel emiyo ama süt az açım malum yedigimde bol bol sütum olacak eminim çünkü hemşire baktı güzel sütun dedi. . Yarın taburcu oluz insallah. .
Hayırlı uğurlu olsun bebişin cnm.Gözünaydın Hoşgelmiş minik Can hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olsun inşaallah.Nerak etmek ne kelime face de bile arattım betiboop diye ama nafile benimkisi şansını deneme işte.

Birde foto istiyoruz ama şimdi sen saçındı makyajımdı yok pijamalarımdı saç bandımdı derken telaş edersin :))Sadece Canı görsekte olur prosedüre gerek yok kuaföre falan götürme çocugu bu saatte şimdi :))

K
Hayırlı uğurlu olsun bebişin cnm.Gözünaydın Hoşgelmiş minik Can hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olsun inşaallah.Nerak etmek ne kelime face de bile arattım betiboop diye ama nafile benimkisi şansını deneme işte.
Yerim seni yaa çok tatlısın :) paylascam canım makyajını yapıp girdim ameliyata oje bile sürdum ama çıkardılar piler :)) nasıl da tanimissin beni terazi burcu iste naparsin :)))

Belli olmaz tatlım belki seninde erken gelir sancın çıkıomu ? Bendr perşembeye kadar gelmezse konuşucam yani ben kızımı zor buldum yane kaygı çekememde ya benim bu son 2 hafta az kilo aldı ya dr soramadım hep kaynadı:KK43: bebeem bebeem kuzum senin oğlan kaçıncı haftada geldi?
Anca gördüm mesaji 39+5de geldi benimki dogurdunmu nettin bakim mesajlara hele bi.

K

Yerim seni yaa çok tatlısın :) paylascam canım makyajını yapıp girdim ameliyata oje bile sürdum ama çıkardılar piler :)) nasıl da tanimissin beni terazi burcu iste naparsin :)))
Ay tatlim gelmis minigin simdi ya uyuyor ya emziriyorsundur Allah hayirli evlat olmasini nasip etsin insallah :) hadi gözümüz aydın ;)

Dogmamis :-/ canim benim gunum pazartsi doluyordu ama doktorum geçebilir de demisti sıkıntı yapma emi kendine bizim beklediğimiz tarihten 4 gün önce gelmisti sipam

Meraba canım benim de 20. Haftada başladı sıvı gelmeye dogurana kadar da geldi. Süt kanalları aciliyormus merak etme zaten arastirmişsin:) ama göğüskerinin catlayip catlamadigina dikkat et ve son aylar mutlaka nemlendirici sur.ben çok çektim bilemedim catladigini bebeğim 3.5 aylık oldu ve yeni iyileşiyor düşün!!!inşallah sizinki catlamaz
Yaaa sende de mi erken basladi. :KK19: Tamam canım inşallah tembelligimden fırsat bulurum bi türlü baslayamadim birşey sürmeye :KK17: Günaydınlar :KK54:

Canımmmmmm gözün aydın gelmiş paşan Rabbim uzun ömürler sağlıklı neşe dolu günler nasip etsin inşallah glmüthis bir duygu gerçekten Rabbim herkese yaşayan inşallah çok ölüyorum bebişini bol bol sıvı tüketim süt için daha erken olucak sütün allahn izniyle bebiş çektikçe süt dolacak canm endişe etme

Korkma canm ben çok beklemiştim ama 41+1 de doğum yaptım benimki çok geçilmişti devlet hastanesi birşey olmaz deyince bende umursamadm megerse riskmiş canm senin daha yeni ama doktorun en fazla bir kaç gün bekler
Benim risk almayacağımındr çok iyi biliyo her fırsatta söyledim umarım oda almaz dua edin bana suni sancıdan da korkmuyor değilim :(((

Back