• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

Dogmamis :-/ canim benim gunum pazartsi doluyordu ama doktorum geçebilir de demisti sıkıntı yapma emi kendine bizim beklediğimiz tarihten 4 gün önce gelmisti sipam
Kendi sancım gelse doğsa çok istedim ama olmuycak gibi benim kızım annesini çook sevdi hala yukarıda kızım pek inmek istemiyo gibi bugün ne diyecek bakalım dr beyimiz bugün kavuşmak istiyorum :((

hatun benim günüm 16 sında doluyor ama ben 8 ine totem yaptım seninki nasıl 10 una kalmaz kız gelişimi önde mi gidiyor... dikkat et kuzum çok yorma kendini ben henüz öyle bi sancı durumu yaşamadım bakalım 2 hafta sonra çatı muayenem var o zaman anlaşılır doğum şeklim... sen doktora bakma epidural normal yaparsın belki... iyi yolculuklar kuşum üşütme kendini oralarda emi... bu arada senin sıpanın kilosu nasıl? biz 2400 olduk doktorum 3 ü bulur dedi
canım ben büyük ihtimal sezeryan olucam tam 38. hafta bittiğinde 11 ocak falan oluyo konyada gideceğim doktor çok fazla riske atmıyo bebeğin gelişimide iyiyse hemen alıyo bende ona göre diyorum ama tabi bellide olmaz..tşkler canım hayırlısıyla yine sancı falan gelmeden bi gitsem içim rahatlıyacak..benim 34+0 da 2200 dü canım boyuda 45 cm dedi haftasına göre normal gidiyo sanki.. doğuma kadar bulur canım zaten son haftalarda daha çabuk büyüyolar ama beslenmene çok dikkat et ben çok aç kalıyodum canım bişey istemiyo diye yemiyodum bebeğinde kan şekeri düşüyomuş 3. nst de ancak kendine geldi bebişim meğerse açlıktan hareketleri azalıyomuş

Yaaa sende de mi erken basladi. :KK19: Tamam canım inşallah tembelligimden fırsat bulurum bi türlü baslayamadim birşey sürmeye :KK17: Günaydınlar :KK54:
canım bu haftalarda göğsüne birsey sürme erken doğumu tetikleyebilir en az 32 - 35 haftalarda başla mesela lansinoh krem var cok iyi ben kullandım hiç birseycik olmadı erzirmeden önce de kullanabiliyorsun bebeğe zararı yok e bebekte fiyatı en uygun

Canim hatunlar im hastane odasından sesleniyorum size , gece nöbetleri başladı anlayacağınız :)
Bugünöğlen 12.55 ye doğdu minigim, spinal sezeryan oldu, cok zor oldi anestezi kısmı bi türlü tutmadi benim omurlar tek tek hepsini denedi sonunda göğüs hizasini denedi de o tuttu. .
Doğum ani heyecan doluydu ama o kadar çabuk oldu ki benim dr 5 dk da çıkardı can I yerinden; anestezi uzmanı başımdan ayrilmadi anlata anlata tektek yaptiişini bebeğin başı göründü dedi ve o an Doktorum göğüs kısmına bastirdi ve bedenimden bir parça nin ayrıldığını hissettim , evet hissediliyomus ojudum hep ama nasıl acaba derdim ama cidden o an bi parça nin koptugu tuhaf bi andı, sonra ağlama. Sesi ve bana gösterdikleri an ve bi damla gözyaşı. . Allah herkese nasip etsin bu hisleri ..
Sonrası bitaz zor oldu ağrım çok oldi bebisi alip kucaklayamadim bikaç saat, ama sonra geçti suan da gayet iyiyim süt bekliyoruz emiyo minigim acayip güzel emiyo ama süt az açım malum yedigimde bol bol sütum olacak eminim çünkü hemşire baktı güzel sütun dedi. . Yarın taburcu oluz insallah. .
Öpüyorum hepinizi benim için heyacanlann siz güzel kalpli bayanları. .
gözün aydın canım bebişine kavuşmuşsun allahım hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallah bizim içinde öp kokla can beyi miss gibi kokuyodur şimdi

elisa__ elisa__ çok üzüldüm canım geçmiş olsun iyi haberlerini alıcam diye girmiştim aslında ama sağlık olsun en kısa zamanda gelir inşallah bebeğin

Canım cok tesekkur ederım herseyın hayırlısı pazartesı 178 dusen degerım bugun 568 cıktı bana bır fıkır verın daha dr ulasamadım kanamam baslamadı

dr a daha ulasamadım canım sabah konustugumuzda sıfırlanmasını bekleyecektık ondan sonra genel muayene edecektı cok merak edıyorum ne dıyecek
ilk defa böyle bişey duyuyorum canım ama kanamanda olmamış inşalah güzel haberlere vesile olur bu durum doktorunla bi görüşebilseydin

Canım cok tesekkur ederım herseyın hayırlısı pazartesı 178 dusen degerım bugun 568 cıktı bana bır fıkır verın daha dr ulasamadım kanamam baslamadı
canım tutunuyor mu acaba çok artmış çünkü. doktorunla görüş hemen belki pazartesi yanlış mı baktılar ki.

canım bu haftalarda göğsüne birsey sürme erken doğumu tetikleyebilir en az 32 - 35 haftalarda başla mesela lansinoh krem var cok iyi ben kullandım hiç birseycik olmadı erzirmeden önce de kullanabiliyorsun bebeğe zararı yok e bebekte fiyatı en uygun
Onu sürüp bebeği emzirebilir misin yoksa temizlemek mi lazim bunu hep merak etmiştim ;) Güzellikler bebişimiz çok şükür iyi yaramaz yüzünü açmadı bize ama :KK46::KK49::KK49:

ilk defa böyle bişey duyuyorum canım ama kanamanda olmamış inşalah güzel haberlere vesile olur bu durum doktorunla bi görüşebilseydin

canım tutunuyor mu acaba çok artmış çünkü. doktorunla görüş hemen belki pazartesi yanlış mı baktılar ki.

drla gorustum canım artısın guzel dedı sasırdı bındebır olacak bır durum dedı madem artısın bu kadar guzel bunu destekleyelım dedı progesteron fıtıl verdı sabah ogle aksam cumartesı tekrar kan verecegım

drla gorustum canım artısın guzel dedı sasırdı bındebır olacak bır durum dedı madem artısın bu kadar guzel bunu destekleyelım dedı progesteron fıtıl verdı sabah ogle aksam cumartesı tekrar kan verecegım
süper canım bak hayat mucizelerle dolu:) Allah yardımcın olsun. Olumlu düşün, güzel düşün, bebeğinle konuş onu ne kadar istediğini söyle annesi. Bol bol dua et canım Allahın izniyle tutunacak o güçlü annesini bırakmayan minik tospa:)

süper canım bak hayat mucizelerle dolu:) Allah yardımcın olsun. Olumlu düşün, güzel düşün, bebeğinle konuş onu ne kadar istediğini söyle annesi. Bol bol dua et canım Allahın izniyle tutunacak o güçlü annesini bırakmayan minik tospa:)

Canım degerı gordugum andakı duygularımı anlatamam sana sok aldım sasırdım korktum tum duyguları yasadım dıyebılırım ne dusunecegımı ne hıssedecegımı bılmıyorum pazartesı gununden berı hıc beslenmeme dıkkat etmedım canım hıcbırsey yemek ıstemedı sadece folıc asıtı ıctım ne olur ne olmaz dıye yemedım dıye suan nasıl uzuluyorum anlatamam hep dua edıyorum canım ınsallah hersey yolundadır bebegım saglklıdır

bende biraz baktım şimdi canım progestanla destekliyolarmış değer yükselmeye devam ediyomuş bebek tutunuyomuş hadi hayırlısı canım kendine dikkat et bu aralar bol bol dinlen

Canım degerı gordugum andakı duygularımı anlatamam sana sok aldım sasırdım korktum tum duyguları yasadım dıyebılırım ne dusunecegımı ne hıssedecegımı bılmıyorum pazartesı gununden berı hıc beslenmeme dıkkat etmedım canım hıcbırsey yemek ıstemedı sadece folıc asıtı ıctım ne olur ne olmaz dıye yemedım dıye suan nasıl uzuluyorum anlatamam hep dua edıyorum canım ınsallah hersey yolundadır bebegım saglklıdır
sakin ol canım Allahın izniyle sağlıklıdır. Şu son günlerde yaşadıkların çok yoğundu. Ama inşallah herşey düzelecek. bebeğin sana güzel bir sinyal verdi. Anne bak burdayım bırakmadım seni diyor :) o yüzden geçmişi düşünüp üzülmek yerine şimdiye odaklan. zaten yeterince üzüldün bi de yemedim içmedim diye yıpratma kendini. iki üç günden hiçbişey olmaz merak etme.

bende biraz baktım şimdi canım progestanla destekliyolarmış değer yükselmeye devam ediyomuş bebek tutunuyomuş hadi hayırlısı canım kendine dikkat et bu aralar bol bol dinlen

Sagol canım ılgılenıp baktıgın ıcın olmazsa sımdı hemen gıdıp alıp progesteronu degerın dusup yukselmesı Allah ım sen herseyın hayırlısını ver Rabbım

sakin ol canım Allahın izniyle sağlıklıdır. Şu son günlerde yaşadıkların çok yoğundu. Ama inşallah herşey düzelecek. bebeğin sana güzel bir sinyal verdi. Anne bak burdayım bırakmadım seni diyor :) o yüzden geçmişi düşünüp üzülmek yerine şimdiye odaklan. zaten yeterince üzüldün bi de yemedim içmedim diye yıpratma kendini. iki üç günden hiçbişey olmaz merak etme.

Çok sagol canım destegın ıcın sımdı hemen baslayacagım progesterona haklısın Rabbım den hep hayırlısını dıledım ben bebegım ben burdayım senı bırakmadım dedı galıba kendıme dıkkat edecegım ama yınede umutlanmak ıstemıyorum

Back