Beraber Anne Olma Yolunda

Ayyy maşallah zeynep yüsraya benim zeynepimde saçı yok vardı dökuldü aslında seninkide mi döktü canm bu arada esin rahatsızdı nasıl oldu durumu
Kızım nana hiç benzemiyo. Saçlarım gürdür benim. Evet zeynebimin saçları döküldü. Eşimde bir iyi bir kötü. Rabbim başımızdan eksik etmesin

Allah nazardan saklasin hele o gozleri masallah :) göz yapisi sen sanki seninde iriydi öyle hatirliyorm :) ben hamileyken tasinmistim ama bebis varken zordur ev isini zor yapiyorum :-/ Allah kolaylik versin insallah
Amin canım. Evet gözlerim iri ama kızımın gözleri iri değil. Resimde öyle çıkmış. Yakın çekim olduğu için.bana benzeyen hiç bir yeri yok. Babanın kopyası resmen

Kızlar degerım dususe gecmıs dusuk yapıyorum tum hamıle arkadaslar ınsallah saglıcakla alırlar yavrularını kucaklarına

Çok üzüldüm canım ne denir ki Allah metanet versin sana. Güçlü olmaya çalış bu da geçecek inşallah. Elbet bunda da vardır bir hayır.

kızlar hepinize günaydın cumartesi doktora gittim başarısız tüp bebek denemesi üzerine. doktor dedi ki yani şimdi ne desem size bu tür durumlarda diyecek bişey yok herşey düzgün dedi.
Kızlar degerım dususe gecmıs dusuk yapıyorum tum hamıle arkadaslar ınsallah saglıcakla alırlar yavrularını kucaklarına

elisacım çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm gözlerim dolu dolu yazıyorum iş yerinde. bişey dedi mi doktorun neden böyle olmuş. inan ne diyeceğimi bilemedim boğazım düğümlendi. geçecek bugünlerde canım

Aynı yerde mi yaptırıyodun kuzum ? Çok üzüldüm ama hayırlısı inşallahhhh bir dahaki minnoş sağlıklı gelir düşükten sonra kolay hamiş kalınıo tatlım güçlü dur yine duanet balım Allahım sana sabır versin

Elisacim burda düşük yapmış ama simdi sağlıklı gebeliği olan bir çok arkadaş var, umudumuzu kaybetmeyelim inşaallah bebegin senin için en doğru olan vakitte sana gelecek

Canım elisam kuzum Allahım sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah... tedavi ile mutlaka gelecek o sıpa yeter ki sen de eşin de çok hırpalamayın kendinizi stres en büyük düşman

Ay mogiş içim çıktı hıçkıra hıçkıra ağladım eşim zor susturdu valla
bende eşimle izlerken ağlamaya başladım... eşim de anneler çok duygusal oluyorlar ağla aşkım deyince musluklar hepten açıldı

elisa__ tatlım hamile kalabiliyor olmak bile bir teselli, hayırlısı boyleymis demek düşüyor bize. Bu bi adımdı belkide, gelecek bebegin kuzum buna inancını sakin kaybetme

Canlarım kontrolden geldim ben 36. hafta itibariyle minnak kuşum 2400 olmuş doktorum 3 kiloyu bulur ama zaten çok kilolu bi bebek olmayacak sorun yok dedi... kafa çevresi de 8.63... kalple ilgili bi ritim sorunu yaşıyordum doktorum kardiyologa yönlendirdi gideceğiz bakalım... nst de hıçkırık tuttu mete paşamı çok şirindi ses kaydı da yaptım... 2 hafta sonra çatı muayenesi var gazamız mübarek ola günümüz 17 ocakta doluyor ama biz eşimle 8 ine totem yaptık doktorcuğumu da bunu söyleyince güldürdük

sweet42 kuzum 3 güncük kalmış hala gelmeye niyeti yok mu senin fıstığın?

lulus_k kız açılma ne alemde sancı falan var mı meraktayım

@betiboop hatun çarşambaya geliyor dimi Can paşa

Ahhh o tatlı hickiriklar :) çaktırmadan büyümeye devam ediyor Mete kuzu. Çatı için endişelenmee, bir derin nefeslik isi var onun :)
Açılma için bi fikrim yok canım, akşamları adet sancısı gibi hafif ağrılarm devam ediyor, vajina oldukça yumos bi modda. Yarin muayenemiz var bakalım eve dönecek miyiz gobuslu halde bir kere daha :)

Ne yapalım canım Hayırlısı neyse o olsun.Sağlıkla alırsın inşaallah kucağına Can beyi.Bugün doktoruma gittim aslında çok yogundu ama ben kanamam var diyince araya aldılar beni.Muyenemi oldum hem karından hem alttan baktı bebegimiz gayet iyi kalbi atıyo dedi kanama da yok dedi yakınlarda ilişki olmuşmuydu dedi evet ilişkiden sonra kanama başladı dedim.O zaman ilişkiden olmuştur ilişki yasak bundan sonra dedi.Bende tövbe zaten çok kötü agzım yandı dedim.progesteron 200 mg vajinal yazdı.Günde 3 defa vajenden kullancakmışım ama eczacı bana agızdan olanı vermiş eve gelince içini okudum öyle anlaşıldı.Eşim işten gelince degiştircek.Uzandım dinleniyorum şimdi.

Çok üzüldüm cnm hayırlısı buymuş demekki.bende 5.5 haftalık düşük yapmıştım seni çok iyi anlıyorum geçecek kuzum bu sıkıntıda inşaallah.Hem düşüğün bir ayagı içerde olurmuş kendindrn sonra gekecek olana hazırlık yaparmış.Bana herkes öyle demişti ve öylede oldu düşükten sonra 1 defa regli oldum ondan sonra olmadım çünkü hamileydim inşaallah seninkide bekletmiycek annesini

Mogişim masallah bisey kalmamış doğuma Allah bi avazda kurtarsın Bende yarın ikili test sonuçlarını alıp doktora göstericem gitmiskende bi ultrasona girsem mi acaba geçen pazartesi gitmiştim doktora doktor cinsiyet 14.haftada belli olur dedi belki öğrenim bebisim kız mı erkek mi Bu arada 2 gündür sinir küpü oldum bizim gelinimizde hamile doguma az kaldı kayınpeder geçen akşam bebeğin ismi ne diye sordu bende söyledim kim koydu dedi dedim annesi babası koydu neymiş efendim büyükler varken onlara dusmezmis ne alaksi var dedim güya bana isittiriyo bende o eskidenmis dedim konu kapandı ama çok fena moralim bozuldu aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…