Kızım nana hiç benzemiyo. Saçlarım gürdür benim. Evet zeynebimin saçları döküldü. Eşimde bir iyi bir kötü. Rabbim başımızdan eksik etmesinAyyy maşallah zeynep yüsraya benim zeynepimde saçı yok vardı dökuldü aslında seninkide mi döktü canm bu arada esin rahatsızdı nasıl oldu durumu
Amin canım. Evet gözlerim iri ama kızımın gözleri iri değil. Resimde öyle çıkmış. Yakın çekim olduğu için.bana benzeyen hiç bir yeri yok. Babanın kopyası resmenAllah nazardan saklasin hele o gozleri masallah :) göz yapisi sen sanki seninde iriydi öyle hatirliyorm :) ben hamileyken tasinmistim ama bebis varken zordur ev isini zor yapiyorum :-/ Allah kolaylik versin insallah
Kızlar degerım dususe gecmıs dusuk yapıyorum tum hamıle arkadaslar ınsallah saglıcakla alırlar yavrularını kucaklarına
Kızlar degerım dususe gecmıs dusuk yapıyorum tum hamıle arkadaslar ınsallah saglıcakla alırlar yavrularını kucaklarına
canım allah sabır versin sen güçlü bi kzısın bu da geçecek..Kızlar degerım dususe gecmıs dusuk yapıyorum tum hamıle arkadaslar ınsallah saglıcakla alırlar yavrularını kucaklarına
Aynı yerde mi yaptırıyodun kuzum ? Çok üzüldüm ama hayırlısı inşallahhhh bir dahaki minnoş sağlıklı gelir düşükten sonra kolay hamiş kalınıo tatlım güçlü dur yine duanet balım Allahım sana sabır versinKızlar degerım dususe gecmıs dusuk yapıyorum tum hamıle arkadaslar ınsallah saglıcakla alırlar yavrularını kucaklarına
Elisacim burda düşük yapmış ama simdi sağlıklı gebeliği olan bir çok arkadaş var, umudumuzu kaybetmeyelim inşaallah bebegin senin için en doğru olan vakitte sana gelecekKızlar degerım dususe gecmıs dusuk yapıyorum tum hamıle arkadaslar ınsallah saglıcakla alırlar yavrularını kucaklarına
Canım elisam kuzum Allahım sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah... tedavi ile mutlaka gelecek o sıpa yeter ki sen de eşin de çok hırpalamayın kendinizi stres en büyük düşmanKızlar degerım dususe gecmıs dusuk yapıyorum tum hamıle arkadaslar ınsallah saglıcakla alırlar yavrularını kucaklarına
Amin kuzum Rabbim hak eden herkese nasip etsin inşallahAyyy mogamimmmm sonu cok fenaa Allahim kollarimiza almayi nasip etsin insallah
bende eşimle izlerken ağlamaya başladım... eşim de anneler çok duygusal oluyorlar ağla aşkım deyince musluklar hepten açıldıAy mogiş içim çıktı hıçkıra hıçkıra ağladım eşim zor susturdu valla
Ahhh o tatlı hickiriklar :) çaktırmadan büyümeye devam ediyor Mete kuzu. Çatı için endişelenmee, bir derin nefeslik isi var onun :)Canlarım kontrolden geldim ben 36. hafta itibariyle minnak kuşum 2400 olmuş doktorum 3 kiloyu bulur ama zaten çok kilolu bi bebek olmayacak sorun yok dedi... kafa çevresi de 8.63... kalple ilgili bi ritim sorunu yaşıyordum doktorum kardiyologa yönlendirdi gideceğiz bakalım... nst de hıçkırık tuttu mete paşamı çok şirindises kaydı da yaptım... 2 hafta sonra çatı muayenesi var gazamız mübarek ola günümüz 17 ocakta doluyor ama biz eşimle 8 ine totem yaptık doktorcuğumu da bunu söyleyince güldürdük
sweet42 kuzum 3 güncük kalmış hala gelmeye niyeti yok mu senin fıstığın?
lulus_k kız açılma ne alemde sancı falan var mı meraktayım
@betiboop hatun çarşambaya geliyor dimi Can paşa
Canım çok üzüldümKızlar degerım dususe gecmıs dusuk yapıyorum tum hamıle arkadaslar ınsallah saglıcakla alırlar yavrularını kucaklarına
Ne yapalım canım Hayırlısı neyse o olsun.Sağlıkla alırsın inşaallah kucağına Can beyi.Bugün doktoruma gittim aslında çok yogundu ama ben kanamam var diyince araya aldılar beni.Muyenemi oldum hem karından hem alttan baktı bebegimiz gayet iyi kalbi atıyo dedi kanama da yok dedi yakınlarda ilişki olmuşmuydu dedi evet ilişkiden sonra kanama başladı dedim.O zaman ilişkiden olmuştur ilişki yasak bundan sonra dedi.Bende tövbe zaten çok kötü agzım yandı dedim.progesteron 200 mg vajinal yazdı.Günde 3 defa vajenden kullancakmışım ama eczacı bana agızdan olanı vermiş eve gelince içini okudum öyle anlaşıldı.Eşim işten gelince degiştircek.Uzandım dinleniyorum şimdi.l şeklindeki demiri ilk defa duydum canım,neyse haber bekliyorum bugun senden bi sorun yoktur inşallah..
evet canım ben ne kadar normal istiyodum biliyosun ama koşullar bu yola itti, yarın belli olacak aslında ama hazırladım ben kendimi hayılrısı diyorum artık bişeyi çok isteyince olmazmış ya o hesap oldu beni mkisi.dua et kolay olsun sağlıkla alayım kucağıma, kucağımızıa :)
Çok üzüldüm cnm hayırlısı buymuş demekki.bende 5.5 haftalık düşük yapmıştım seni çok iyi anlıyorum geçecek kuzum bu sıkıntıda inşaallah.Hem düşüğün bir ayagı içerde olurmuş kendindrn sonra gekecek olana hazırlık yaparmış.Bana herkes öyle demişti ve öylede oldu düşükten sonra 1 defa regli oldum ondan sonra olmadım çünkü hamileydim inşaallah seninkide bekletmiycek annesiniKızlar degerım dususe gecmıs dusuk yapıyorum tum hamıle arkadaslar ınsallah saglıcakla alırlar yavrularını kucaklarına
Mogişim masallah bisey kalmamış doğuma Allah bi avazda kurtarsınCanlarım kontrolden geldim ben 36. hafta itibariyle minnak kuşum 2400 olmuş doktorum 3 kiloyu bulur ama zaten çok kilolu bi bebek olmayacak sorun yok dedi... kafa çevresi de 8.63... kalple ilgili bi ritim sorunu yaşıyordum doktorum kardiyologa yönlendirdi gideceğiz bakalım... nst de hıçkırık tuttu mete paşamı çok şirindises kaydı da yaptım... 2 hafta sonra çatı muayenesi var gazamız mübarek ola günümüz 17 ocakta doluyor ama biz eşimle 8 ine totem yaptık doktorcuğumu da bunu söyleyince güldürdük
Geçmiş olsun canımBebişim iyiymiş cnm kanamada durmuş ama peçeteye çok az kahvelik geliyo bunada şükür diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?