Beraber Anne Olma Yolunda

Maşallah mete ye kocaman olmuş üç u bulur gayet iyi :) kuzucum yarın bakıcak kontrol var ne olacak bilmiyorum oda yi bile ayirttik ama :)

Sizi siziii belli oldu neden :) neyse canım için rahat etmiştir şimdi yat dinlen bolca

canım selam. ya sen istanbuldasın bildiğim kadarıyla,neden gidip bülent traşta yaptırmadın ki tüp işlemini. Biz de baharda falan yaptıracağız ama ilk önce bir kere aşılama denenecek. Benim aklımda iki yer var büyük bir ihtimalle de orada olcaka. ya adana acıbadem volkan noyan,ya da bülent traş acıbadem maslakta.

Canım bizde bugün gittik dr bekliyoruz hafif inmiş kızımız ama perşembe son gün bakalım bekliyoruz öyle artçı doğum sancımız yok bakalım bekliyoruz bizde büyüdük :))) sizde büyümüşsünüz maşallahı var metenizin öle aşırı tospik olmaya gerek yok çıkması kolay olsun :)))

Yok kuzucum ankaradayim. Acibademi de düşündüm de burda başladım artık. Dondurulmuslar da burada. Doktor antibiyotik verdi iki hafta onları kullanicam sonra bakicaz tekrardan. Çok zor geliyor artık

Kızlar degerım dususe gecmıs dusuk yapıyorum tum hamıle arkadaslar ınsallah saglıcakla alırlar yavrularını kucaklarına
canım benim ne kadar üzülme desek boş biliyorum ama yinede olumlu düşün bak hamile kalabiliyorsun allahın izniyle tekrar gelicek bebeğin inşallah hemde daha güçlü tutunacak sana ....üzme kendini olurmu vardır her şer de bir hayr

Canım bende tüp aşamasına gecersem ki gececegim gibi acibadem volkan bey düşünüyorum. Kendi dr um volkan beyi öneriyor tüp bebekte. Volkan bey hakkında bilgin var mı ya da ona gidenler hakkında.yavaştan araştırmalara başladım ben.

Kızlar degerım dususe gecmıs dusuk yapıyorum tum hamıle arkadaslar ınsallah saglıcakla alırlar yavrularını kucaklarına
Canım benim şu durumda ne dense boş hiç bir söz teselli değil yaşayan biri olarak bunu çok iyi biliyorum. Bu dönemde tek teselli demekki kısmet değilmiş hayırlı vakti gelmemiş demek. Hem bak hamiş kalıyorsun inş çok bekletmeden yeniden gelecektir bebişin. Moral motivasyonu hiç kaybetme canım benim.

lulus_k Büyüyor teyzesi minik minik... çatı öncesi dedim ya önce ben bi açma germe yapayım Yarın ister misin doğuruyormuşsun oooyyy aslında güzel de olur sürpriiiiz ben geldim anne der sıpa

@betiboop hatun devlette oda ayırtma var mıymış ilk defa duydum valla heyecan dorukta sen sweet42 den önce doğurucan sanırım

sweet42 kuzum peki var mı sancı ya da ona benzer bişey...bende sarı sümüksü akıntı bir de çatı kemiği ağrısı var doktorum ikisinde doğum öncesi sıklıkla olur dedi akıntı kokusuz ve kaşıntı yapmıyorsa sorun yok dedi... perşembeye kadar gelmezse bekleme kuzum ya suni sancı al normali bekle ya sezeryan ol bebişi riske atmaya gerek yok

Gullbike balım ense iyi çıktıysa ikili de muhtemelen iyi çıkacaktır...sen istersen sor doktoruna noolur ben meraktan çatlıyorum doktorcuğum cinsiyeti bi netleştirsek de kayınpederin lafına ne bakarsın eski insanlar genelde böyle bi hak görüyorlar kendilerinde ama sen istemedikten sonra konuşup dururlar anca gerçi sen lafını esirgemeyip önünü kesmişsin çokta iyi yapmışsın eşinde seni destekliyorsa bu konuda sinirlenmeye gerek yok balım cinsiyeti öğren sonra eşinle ismi de seçin millete de erkenden duyurun ki kimse çenesini açamasın.... biz mete beyle takılıyoruz ana oğul inşallah ocak ayına girince çok bekletmeden gelir sıpam

KIIIZLAR ben kanguru aldım bugün dayanamayıp önceden de araştırmıştım iyi bi marka (momfortbaby) tavsiye ederim canlar resmi de budur

Eklentiler

• _Bordo(1).jpg
    22,9 KB · Görüntüleme: 34
  • _Bordo(3).jpg
    26,8 KB · Görüntüleme: 60
Hayırlı olsun kanguru çok güzelmiş ben de almıştım taaa en başta dur bi çıkarıp bakayım :)
Canım devlette özel diye geçiyo ya var hatta komik ama Vip oda geçen haftadan ayirttik fiyat cuzzi geceliği 180 tl ☺ sezeryan da 500 e yapuyo benim hoca , Öyle işte valla diye diye beni önce dogurtuyo sweet42 hanim neyse ki haftalarimiz güzel gelsin ler artık :)
Bak bu haftada yim hala ne ağrı ne sanci bende hiç olmadı o dediğin agrilardan catim mi geniş acaba bi işe de yaramayacak ama genişliği :))

Sağol betim iyi günlerde kullanalım inşallah... valla senin doğum uyguna geliyor cidden ben sezeryan olursam 1350 ye mal olacak ama oda parası falan filan dahil tabi... bi ağrın olmaması da güzel kuzum belki çatı kemiğin uygundur doğuma ondan öyle bi ağrın olmamıştır benim kemiklerim ayrılıyormuş gibi hissediyorum bacak aramdaki kemiklerde gerildi ama zaten benim vajen de dar anacım o sebeptendir...oyyyy betim geliyor minik kuşun

Geçen doktor dedi bana dış görünüşte anlaşılır çatı iri yarısin geniştir diye, aman ne iui dedim ise yarasa bari :) çok. Merak ediyorum yarın ne diyecek. .
Olsun canım ağrısın ınsin kanala mete minnos sonra dogsun sağlıcakla :)
Özel e göre yine iyi canım, sağlıkla gelsin ler de stresliymis yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmek, gözü hiç bişe görmuyo insanin

Sizi siziii belli oldu neden :) neyse canım için rahat etmiştir şimdi yat dinlen bolca
Evet canım içim rahatladı birazcık.Belli olmaz cnm bu Can beyin kafası büyük diye çıkmıycak diye bişey yok belki çıkacagı yerde genişler doğuma kadar.üst komşu anlattı.Karın semsert oluyomuş ilk önce.O sıcak duş almış 8 santim açıklık yapmış.

dış görünüşten anlaşılıyorsa vay benim halime bende popo bile yok kalçam genişte değil vajen de dar ooohhhh ne güzel ne güzel Senin tontişin kafa azcık küçük olaydı sen rahatlıkla doğururdun balım ama olsun Can paşa sağlıkla gelsin yeter ki... hastanem iyi fiyat olarak neyse ki...Minnaklar teker teker geliyorlar hatun hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımıza

Aynen tatlım sol kalçamda kramp girio sancı ara ara vuruo bu akşam sanki kıpırtı var perşembe gelmezse açılma yoksa sezeryan aldırcam çünkü kızımı riske atamam yapamam korkuom zaten ayy heycanda var ayy :))))

Demi sana die die doğurtuyom :)))

Anneeeeeem sen beti ve luluş peşpeşe doğuracaksınız kız bir anda 3 bebişimiz olacak heyecan olmaz mı bir anda kucağına konacak...bende 40 a kadar gelmezse doktoruma söyleyeceğim sezeryana alsın riske atmayacağım ama biz totemimizi yaptık 8 ocağa bekliyoruz kuşumu ocak ayında bi ben mi doğurucam şimdi kız aa yok ayse4255 de var hatun biz yeni yılda pırtlatıcaz senle

Belli olmaz tatlım belki seninde erken gelir sancın çıkıomu ? Bendr perşembeye kadar gelmezse konuşucam yani ben kızımı zor buldum yane kaygı çekememde ya benim bu son 2 hafta az kilo aldı ya dr soramadım hep kaynadı bebeem kuzum senin oğlan kaçıncı haftada geldi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…