• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

canım okurken inşallah kan uyuşmazlığı vardır dedim çünkü inan tam da 15.haftamda aynı seyleri yaşadım kuru kuru lekelenmeler oldu bi gittik kan uyuşmazlığından dedi iğnemi olduğum an da kesildi çok şükür.. kan gruplarınız ne bakayım ? benim iki gün falan sürmüştü bu şekilde
Benimki Arh+.Eşiminki 0rh+canım

Kızlar size bi onerim var ben alalı bayağı oldu NT den almıştım gerçi fiyat araştırmasını netten yaptığında fiyatlar aynıydı gittim yeniden kitapçıda aldım derken aldıktan sonra netten indirime girmiş hep...dikkat bebek var Galata kitap yayıncılık Tanıl yaşar in netten bakın daha uygun fiyat...bebeğin günlük ani kitabı bebeğin ilkleri çoğunlukta...çok hoş bi kitap pişman olamazsınız güzel bi ani olur bebislerinize ilerde. Mesela içinde ilk banyosu ilk kulağına okunan isim ve fotosu ilk berber trasi önceki hali sonraki hali ilk doğuma ziyarete gelenler ve fotosu ilk annemle foton ilk ultrason goruntum ilk tatilim ve daha sayamadığım. Ve 12 aya kadar olan sağlık takibi vs anne baba düşünce duyguları.

IMG_20151213_202153.jpg kızlar yaptığım süs nasıl olmuş

Yat kuzucum ayaklarını yuksek tutarak yat, tuvalet harici kalkma doktora gitcegin saate dek. Meleğin derin yer yapıyor belli ki içerde :) rahat rahat kazisin, sen sütunu iç meyvrni ye yat.

Canım uzat ayaklarını dinlen yarın inşallah beta güzelce artmış olur progestan verir dr un. İçini ferah tut.

Canlarim cok sagolun biraz uyudum uyandim rahatladim sadece sol tarafim haretekli ve az once lavaboya gittim biraz azalmis sekilde yine kahverengi leke var ayaklarim yuksekte oyle yatiyorum diyorum kimyasal olsa leke geleli kac saat oldu sokulurdum herhalde diyorum iyi dusunmeye calisiyorum

HIMM KAN uyuşmazlığı yok , bakalım ne diyecek kendi doktorun hayırlsı canım ama o çok riskli haftalar geride kalmış çok dert etme vardır bi nedeni elbet
Allah razıolsun cnm hiçbişeyim yokken birden böyle olunca çok morelim bozuldu acildeki doktorda bir halt bilmiyor iki tane L şeklinde demir var onu sokup içine baktı acıttı dedim mecburum bunu kullanmaya dedi kanama bölgesinide göremedi yarın benimkine gidersem belki bişeyler der en azından içimi rahatlatır sen nasılsın cnm sezeryan demiş galiba doktorun hayırlısı olsun canım.Hayırlısıyla sağlıgıyla kucağına alda varsın srzeryan olsun.

Canlarim cok sagolun biraz uyudum uyandim rahatladim sadece sol tarafim haretekli ve az once lavaboya gittim biraz azalmis sekilde yine kahverengi leke var ayaklarim yuksekte oyle yatiyorum diyorum kimyasal olsa leke geleli kac saat oldu sokulurdum herhalde diyorum iyi dusunmeye calisiyorum
Geçmiş olsun cnm.bendede lekelenme başladı dünden beri karnının sol tarafında agrı var oda onla alakalı galiba biran önce iyileşseydik iyi olcaktı

Geçmiş olsun cnm.bendede lekelenme başladı dünden beri karnının sol tarafında agrı var oda onla alakalı galiba biran önce iyileşseydik iyi olcaktı

Tesekkur ederim canim sanada gecmis olsun dikkat et kendine hicbirsey yapma leke simdi tamamen gitti gibi rahatladim bebisler korkutuyor bizi Rabbim sag salim kucaklarimiza almayi nasip etsin

Teşekkür ederiz teyzesi:) siz nasilsiniz oturdu mu düzen?
Çok şükür canım. Önümüzdeki hafta samsuna taşınıyorum. Ev toplama derdi var canım. Bak buda benim zeynep yüsram

Eklentiler

• IMG_20151117_085221(1).jpg
    IMG_20151117_085221(1).jpg
    32,7 KB · Görüntüleme: 55
Çok şükür canım. Önümüzdeki hafta samsuna taşınıyorum. Ev toplama derdi var canım. Bak buda benim zeynep yüsram
Allah nazardan saklasin hele o gozleri masallah :) göz yapisi sen sanki seninde iriydi öyle hatirliyorm :) ben hamileyken tasinmistim ama bebis varken zordur ev isini zor yapiyorum :-/ Allah kolaylik versin insallah

Ayyy maşallah zeynep yüsraya benim zeynepimde saçı yok vardı dökuldü aslında seninkide mi döktü canm bu arada esin rahatsızdı nasıl oldu durumu

Allah razıolsun cnm hiçbişeyim yokken birden böyle olunca çok morelim bozuldu acildeki doktorda bir halt bilmiyor iki tane L şeklinde demir var onu sokup içine baktı acıttı dedim mecburum bunu kullanmaya dedi kanama bölgesinide göremedi yarın benimkine gidersem belki bişeyler der en azından içimi rahatlatır sen nasılsın cnm sezeryan demiş galiba doktorun hayırlısı olsun canım.Hayırlısıyla sağlıgıyla kucağına alda varsın srzeryan olsun.
l şeklindeki demiri ilk defa duydum canım,neyse haber bekliyorum bugun senden bi sorun yoktur inşallah..
evet canım ben ne kadar normal istiyodum biliyosun ama koşullar bu yola itti, yarın belli olacak aslında ama hazırladım ben kendimi hayılrısı diyorum artık bişeyi çok isteyince olmazmış ya o hesap oldu beni mkisi.dua et kolay olsun sağlıkla alayım kucağıma, kucağımızıa :)

Canım inşallah çok bekletmez sıpa doktorun baksın kontrol etsin iyice hem belki doğal yoldan gelir miniğin o arada olmadı dondurulmuş minnaklar var...Allahım yardımcın olsun bizde dua ediyoruz inşallah 2016 da sizlerin minnaklarıyla dolacak topik
kuzum çok sağol inşallah öyle olur hep umutluyuz

Kızlar degerım dususe gecmıs dusuk yapıyorum tum hamıle arkadaslar ınsallah saglıcakla alırlar yavrularını kucaklarına

Back