Benimki Arh+.Eşiminki 0rh+canımcanım okurken inşallah kan uyuşmazlığı vardır dedim çünkü inan tam da 15.haftamda aynı seyleri yaşadım kuru kuru lekelenmeler oldu bi gittik kan uyuşmazlığından dedi iğnemi olduğum an da kesildi çok şükür.. kan gruplarınız ne bakayım ? benim iki gün falan sürmüştü bu şekilde
HIMM KAN uyuşmazlığı yok , bakalım ne diyecek kendi doktorun hayırlsı canım ama o çok riskli haftalar geride kalmış çok dert etme vardır bi nedeni elbetBenimki Arh+.Eşiminki 0rh+canım
Cok güzel olmus canim iyi gunlerde kullanin cok begendim marifetli hatunlardansin :)Eki Görüntüle 1716593 kızlar yaptığım süs nasıl olmuş
Yat kuzucum ayaklarını yuksek tutarak yat, tuvalet harici kalkma doktora gitcegin saate dek. Meleğin derin yer yapıyor belli ki içerde :) rahat rahat kazisin, sen sütunu iç meyvrni ye yat.
Canım uzat ayaklarını dinlen yarın inşallah beta güzelce artmış olur progestan verir dr un. İçini ferah tut.
Allah razıolsun cnm hiçbişeyim yokken birden böyle olunca çok morelim bozuldu acildeki doktorda bir halt bilmiyor iki tane L şeklinde demir var onu sokup içine baktı acıttı dedim mecburum bunu kullanmaya dedi kanama bölgesinide göremedi yarın benimkine gidersem belki bişeyler der en azından içimi rahatlatır sen nasılsın cnm sezeryan demiş galiba doktorun hayırlısı olsun canım.Hayırlısıyla sağlıgıyla kucağına alda varsın srzeryan olsun.HIMM KAN uyuşmazlığı yok , bakalım ne diyecek kendi doktorun hayırlsı canım ama o çok riskli haftalar geride kalmış çok dert etme vardır bi nedeni elbet
Geçmiş olsun cnm.bendede lekelenme başladı dünden beri karnının sol tarafında agrı var oda onla alakalı galiba biran önce iyileşseydik iyi olcaktıCanlarim cok sagolun biraz uyudum uyandim rahatladim sadece sol tarafim haretekli ve az once lavaboya gittim biraz azalmis sekilde yine kahverengi leke var ayaklarim yuksekte oyle yatiyorum diyorum kimyasal olsa leke geleli kac saat oldu sokulurdum herhalde diyorum iyi dusunmeye calisiyorum
Geçmiş olsun cnm.bendede lekelenme başladı dünden beri karnının sol tarafında agrı var oda onla alakalı galiba biran önce iyileşseydik iyi olcaktı
Çok şükür canım. Önümüzdeki hafta samsuna taşınıyorum. Ev toplama derdi var canım. Bak buda benim zeynep yüsramTeşekkür ederiz teyzesi:) siz nasilsiniz oturdu mu düzen?
Allah nazardan saklasin hele o gozleri masallah :) göz yapisi sen sanki seninde iriydi öyle hatirliyorm :) ben hamileyken tasinmistim ama bebis varken zordur ev isini zor yapiyorum :-/ Allah kolaylik versin insallahÇok şükür canım. Önümüzdeki hafta samsuna taşınıyorum. Ev toplama derdi var canım. Bak buda benim zeynep yüsram
Canımmmmmm çok güzel olmuş maşallahEki Görüntüle 1716593 kızlar yaptığım süs nasıl olmuş
Ayyy maşallah zeynep yüsraya benim zeynepimde saçı yok vardı dökuldü aslında seninkide mi döktü canm bu arada esin rahatsızdı nasıl oldu durumuÇok şükür canım. Önümüzdeki hafta samsuna taşınıyorum. Ev toplama derdi var canım. Bak buda benim zeynep yüsram
l şeklindeki demiri ilk defa duydum canım,neyse haber bekliyorum bugun senden bi sorun yoktur inşallah..Allah razıolsun cnm hiçbişeyim yokken birden böyle olunca çok morelim bozuldu acildeki doktorda bir halt bilmiyor iki tane L şeklinde demir var onu sokup içine baktı acıttı dedim mecburum bunu kullanmaya dedi kanama bölgesinide göremedi yarın benimkine gidersem belki bişeyler der en azından içimi rahatlatır sen nasılsın cnm sezeryan demiş galiba doktorun hayırlısı olsun canım.Hayırlısıyla sağlıgıyla kucağına alda varsın srzeryan olsun.
maşallah bakışlardaki işveye bak allah nazarlardan saklasınÇok şükür canım. Önümüzdeki hafta samsuna taşınıyorum. Ev toplama derdi var canım. Bak buda benim zeynep yüsram
kuzum çok sağol inşallah öyle olur hep umutluyuzCanım inşallah çok bekletmez sıpa doktorun baksın kontrol etsin iyice hem belki doğal yoldan gelir miniğin o arada olmadı dondurulmuş minnaklar var...Allahım yardımcın olsun bizde dua ediyoruz inşallah 2016 da sizlerin minnaklarıyla dolacak topik
Amin. Evet istanbulumdan taşınıyorummaşallah bakışlardaki işveye bak allah nazarlardan saklasın, istanbuldan mı taşınıyosun samsun a ? allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?