lulus_k Büyüyor teyzesi minik minik... çatı öncesi dedim ya önce ben bi açma germe yapayım
Yarın ister misin doğuruyormuşsun oooyyy aslında güzel de olur sürpriiiiz ben geldim anne der sıpa
@betiboop hatun devlette oda ayırtma var mıymış ilk defa duydum valla heyecan dorukta sen
sweet42 den önce doğurucan sanırım
sweet42 kuzum peki var mı sancı ya da ona benzer bişey...bende sarı sümüksü akıntı bir de çatı kemiği ağrısı var doktorum ikisinde doğum öncesi sıklıkla olur dedi akıntı kokusuz ve kaşıntı yapmıyorsa sorun yok dedi... perşembeye kadar gelmezse bekleme kuzum ya suni sancı al normali bekle ya sezeryan ol bebişi riske atmaya gerek yok
Gullbike balım ense iyi çıktıysa ikili de muhtemelen iyi çıkacaktır...sen istersen sor doktoruna noolur ben meraktan çatlıyorum doktorcuğum cinsiyeti bi netleştirsek de
kayınpederin lafına ne bakarsın eski insanlar genelde böyle bi hak görüyorlar kendilerinde ama sen istemedikten sonra konuşup dururlar anca gerçi sen lafını esirgemeyip önünü kesmişsin çokta iyi yapmışsın eşinde seni destekliyorsa bu konuda sinirlenmeye gerek yok balım cinsiyeti öğren sonra eşinle ismi de seçin millete de erkenden duyurun ki kimse çenesini açamasın.... biz mete beyle takılıyoruz ana oğul inşallah ocak ayına girince çok bekletmeden gelir sıpam
KIIIZLAR ben kanguru aldım bugün dayanamayıp önceden de araştırmıştım iyi bi marka (momfortbaby) tavsiye ederim canlar resmi de budur