Beraber Anne Olma Yolunda

Selam kızlar güzel bir pazar günüdür sizler için umarım. Buralarda hava günlük güneşlik ama bende pek heves yok. Arkadaşımızın oğlunun 1.yaş gününe gidecegiz ve bende bir gram kalkıp hazırlanma isteği yok. Bu arada unutmadan :) 24.gün bugün ve ben adet oldum. Geçen ay yaklaşık 10 gün geç olmuştum yum 8.gün çatladı şimdi de 24.gün adet oldum benim vücutta böyle dengeliyor kendini sanırım. Artık hiç bir şeye şaşırmadığımdan normal karşılıyorum.sanırım benim bebe parasız çıkmam diyenlerden tüp yaptır geleyim diyor.hayırlısı bakalım...

sanırım senin bebekle benim bebek kanki :)

Kizlar simdi lavaboya gittim peceteye acik pembe leke geldi iki defa sildim ikisindede geldi yoksa bebegim beni birakiyormu

Kizlar simdi lavaboya gittim peceteye acik pembe leke geldi iki defa sildim ikisindede geldi yoksa bebegim beni birakiyormu
allah korusun canım kötü düşünme ama pek bilmiyorum ama doktorlar bazı ilaçlar veriyo böyle durumlarda diye biliyorum doktoru mu arasan acaba ...allah yardımcın olsun

allah korusun canım kötü düşünme ama pek bilmiyorum ama doktorlar bazı ilaçlar veriyo böyle durumlarda diye biliyorum doktoru mu arasan acaba ...allah yardımcın olsun

Amin canim Allah'a emanet sakin olmya calisiyorum aradim dr u mesgul canim

ya inşallah bi sorun yoktur canım benzetmek gibi olmasında hani düşük tehlikesi olanlara sıcak suyla duş almayın bide ayaklarını yuksekte tutup uzanın diyolarya her ihtimale karşı böyle yap bence

Canim takma bunu benim de olmuştu tam 5 ve 7.hatalarda mutlu bile olmuştum yerlesiyo diye, yer yapuyo suan kendine kazı çalışması var içerde böyle düşün sen olumlu bi hatunsun yat uzan yeter :)

Canim takma bunu benim de olmuştu tam 5 ve 7.hatalarda mutlu bile olmuştum yerlesiyo diye, yer yapuyo suan kendine kazı çalışması var içerde böyle düşün sen olumlu bi hatunsun yat uzan yeter :)

Betada duzgun artmayinca aklima hemen eb kotusu geliyor bugun tan 5 hafta insallah dedigin gibidir yerlesiyordur canim devami gelnz

ya inşallah bi sorun yoktur canım benzetmek gibi olmasında hani düşük tehlikesi olanlara sıcak suyla duş almayın bide ayaklarını yuksekte tutup uzanın diyolarya her ihtimale karşı böyle yap bence

İnsallah canim onlara hep dikkat ediyorum

elisa__ tatlım nasılsın? Doktoruna ulasabikdin mi? Bence de yerleşme kanaması diye düşünmek gerek ama tedbir diye doktorda bi baksa belki ilaç verir arsinlinin dediği gibi. Aklımız sende canım tabii duamizda..

Dr la gorustum canim yarinki testine gore konusalim suan yapacagin birsey yok gerekirse ben san ilac veririm dedi sabahi bekliyoruz leke kahverengiye dondu ilk gittimde acik pembe gelmisti sonra gittim birsey gelmedi hafif kahve gibi bir daha gittim tamamen kahverengiye donmustu sagolun canim insallah bebegim yerlesiyordur

Yat kuzucum ayaklarını yuksek tutarak yat, tuvalet harici kalkma doktora gitcegin saate dek. Meleğin derin yer yapıyor belli ki içerde :) rahat rahat kazisin, sen sütunu iç meyvrni ye yat.

Canım uzat ayaklarını dinlen yarın inşallah beta güzelce artmış olur progestan verir dr un. İçini ferah tut.

Slm kızlar nasılsınız.Ben pek iyi degilim malesef dün 4 de wc de çamaşırımda kurumuş leke görünce apar topar hastaneye acile gittik önce karından sonrada alttan baktı bebek gayet normal kalbide atıyo dedi.Çok kadında oluyo bu dedi.alttan baktıgı ultrasonun ucunda biraz koyu renk kan vardı.Dinlen ev işi ve sex yapma dedi.Bugünde sabah kahverengi kum gibi şeyler gördüm peçetede ögleden sonrada 1 damla kahve leke vardı peçete.Kadın vajinal progestan tablet yazmış 200 mg lık ama günde 3 tane kullan dedi ben sabah öglen akşam diye anladım eşimde bir seferde 3 tane koy diye anlamış.nöbetçi eczane bulamadık zaten evde progestan var ama yüzlük ondan içiyorum akşamdan beri.yarın kendi doktoruma gidecegim birde o baksın bakalım ne diyecek.Benden bu kadar bana ve bebegime dua edin kızlar gece endişeden gözüme uyku girmedi

canım okurken inşallah kan uyuşmazlığı vardır dedim çünkü inan tam da 15.haftamda aynı seyleri yaşadım kuru kuru lekelenmeler oldu bi gittik kan uyuşmazlığından dedi iğnemi olduğum an da kesildi çok şükür.. kan gruplarınız ne bakayım ? benim iki gün falan sürmüştü bu şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…