• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

İnşallah canm benimde Nisan'da doğamıza kavuşmuş olacağız inşallah allahım nasip ederse düşüncesi bile heyecan verici
Allahim nasip etsin o guneri insssaallah:) bundan snra hayatimiz dolu dolu gececek ;)
Kizlar bebisimin cinsiyetini ogrendik tam hissettigim gibi oglusum olcak :KK68: Mogami Mogami cnm artik listeye ekleyebilirsin isme karar vermedik henuz kesin degil :KK39: oglusuna arkadas geliyooo :KK73::KK73::KK73: oglusum olck demistm :KK71:
Ayyy topigimize bi glus daha geliyooooo :)hayirli evlat olsun insallah
hatuuuuun doğum günün kutlu olsun kuzum demek sende aralık çocuğusun...6 sında da eşiminkini kutladım... kış çocukları sizi
tesekkur ederim kuzucum :) ama kusi pek sevmem :)

Canim cok skkindi konusmak istedim biraz ama kimse yokmus ben de aglarken uyuyakalmisim zaten .. Dogum yaptigimdan beri hicbisey yolunda gitmiyo kimse yasadiklarimi anlamiyo annem bile.. Varsa yoksa ablam ve onun cocuklari onlar icin sutum olmuyo diye uzuluyo guya ama bana yardim etmek aklina gelmiyo uc ayda iki defa grip oldum bakimsiz kaliyorum ogluma ilgilenmekten kendime bakamiyorum aksama kadar kahvalti edemedigim oluyodu ilk zamanlar guya gelip bakicakti biraz bana ama yine ablam ve cocuklarindan bana sira gelemedi Ablam hastalandiginda yazik deyip kendinden yardima gidiyodu damla kucukken ben cagiriyorum bi saat zor duruyo evin heryeri daginik goruyo az daha duruyim toplayiveriim yada sen topla demiyo esim de annem gelmedi mi toplasaydiniz ya diyo o da anca konusmayi biliyo sirtindan cikardiklarini bile ben topluyorum sonra bana buev ogrenci evine dondu diyo ya ben hasta halimle kaca boluncem bebege mi bakayim ev mi topliyim temizliyim yemek mi yapayim dinleneyim mi on gundur bi soguk alginligini atlatamadim dinlenemedim sinirfrn hala agliyotum kimseye bosey demeye gelmiyo herkes surat ediyo ben kimseye edemiyorum kaffayi yicem artik

canım merhaba yazdıklarını okudum da üzüldüm keşke elimden bir şey gelseydi. doğum sonrası daha da hassas olabilirsin. hem hormonlar hem fiziksel olarak yaşadıkların seni güçsüz kılmış. ama şunu unutma sende her anne gibi çok güçlüsün. bence etrafından bişey bekleme sonra sana hayal kırıklığı olarak dönüyor çünkü. gününü planlamaya çalış ilk başta zor gelir ama sonra alışırsın herkes de şaşırır. eğer ev işlerine yetişemiyorsan durumunuz iyiyse eşine söyle bir temizlikçi gelsin ayda bir bile gelse çok rahat edersin inan bana. bu kadar stres yapıp hem kendini hem bebeğini yorma canım. onlara ulaşmak için ne yollardan geçiyoruz. Allah bana nasip etse inan herşeyi kendim hallederim bence içinde bu güç var. Ablayla kardeş arasında ayrım olur mu tabi ki olmaz. hele anneler yavrularını asla ayırmaz. anneni de anlamaya çalış belli ki o da yetişemiyor heryere. bu süreçte yanlış yapıyor olabilir durumu güzelce anlat ona bazen ihtiyacın olduğunu günde bir saat gelse bile kendini iyi hissedeceğini anlat. umarım dediklerimi yanlış anlamazsın.

Hatunlar bugün çatı muayenesi oldum, doktor elini çekerken normal kan geldi. Yarim saat önce de sümüksü koyu kırmızı kan geldiii, hafif hafif bel ve kasik agrimda var. Deyin bakalım bu gelen sizce nisan mi? Bu arada rahminde incelmiş, doğum yakin anacim :KK14:
Canim doktor demedi mi bu nişan diye. Benim ilk muayenemde nişan gelmemişti. Ama ikinci muayenede nişan geldi pembe kahve arası ertesi güne kadar oldu zaten ertesi günde doğum oldu. Ben doktora siz muayene ettiğiniz için mi geldi nişan dedim yok o zaten gelecekti doğum yaklaştığı için geldi dedi. E senin catin musait miymis normal doğuma. Hadi bakalım inşallah hayirlisiyla gelsin minigin

o zaman bol bol hurma ye ve yürü...yere çömel kalk falan...ben habire çömelip duruyorum kasıklarımda iç tarafındaki kemikler ağrıyor zaman zaman...hadi bakem bi avazda pırtlatak inşallah...
Evet evet hurma yiyin bol bol ben yemistim hiç şansım olmamasına rağmen iki santimlik açıklık vardı ve de hergün yarım saat yuruyordum açık havada lulus_k lulus_k mogamicim yürüyün bol bol. Benim doğumda suni sanciyla oldu ama sanci çekmesi doğum hepsi iki saatte oldu ;))

Günaydın kızlar nasılsınız saglık ocagına gıttım kaydımı actırdım kan ve ıdrar verdım seker demıs hepsıne bakacakmıs 17.haftada asımız var senı arayacagım dedı
sımdı test sonuclarının cıkmasını beklıyorum heyecanla beta kac cıkacak acaba

Kızlarrrr ben geldimmmm ya normal doğuranlar bn dün kontrole gittim düzenli sancım çıktı ben hissetmiorum ama öle aşırı sonra dr muayne etti sıfır açılma yok bişi .. Normal doğumda açılma bir anda mı oluyo yoksa sinyal veriyormu? Bide kanala kafası inmedi die açılma olmuo demi ayyy çok sordum biri beni aydınlatsınnn :)))

başta bübchen diyordum ama indirimine hiç denk gelemedim o yüzden nivea da karar kıldım eğer iyi gelmezse o zaman bübchen i denerim diyorum...bi de eczaneden bepanthol pişik kremi aldım...bez olarak prima premium care aldım göbek oyuntulu olduğu için bide kullanıcı memnuniyetide yüksekmiş...ıslak mendili dalin aldım...bi tane de extra dalin şampuan aldım
joie marka olarak iyidir kuzum aklında bulunsun...park yatağı kraft calipso aldım... içinin yatağını da pukka home bambu orta sertlikte sünger yatak aldım doktorların tavsiyesi üzerine... bi de yan yatırma yastığı olsun listende kesinlikle

aklına geldikçe sor kuzum... bu arada gönlüne göre bi ev bulursun inşallah balım kendi evin olsunda yeterki
aminn cnm aminnn tavsiyelerini göz önünde bulundurcam çok tşk ederim çok sağol :KK15::KK200::KK200::KK200:

Allahim nasip etsin o guneri insssaallah:) bundan snra hayatimiz dolu dolu gececek :KK66:

Ayyy topigimize bi glus daha geliyooooo :)hayirli evlat olsun insallah
tesekkur ederim kuzucum :) ama kusi pek sevmem :)

aminn cnm çok tşk ederimmm evet bir paşa daha geliyo. Çok tşk ederim. :KK68:

Kızlarrrr ben geldimmmm ya normal doğuranlar bn dün kontrole gittim düzenli sancım çıktı ben hissetmiorum ama öle aşırı sonra dr muayne etti sıfır açılma yok bişi .. Normal doğumda açılma bir anda mı oluyo yoksa sinyal veriyormu? Bide kanala kafası inmedi die açılma olmuo demi ayyy çok sordum biri beni aydınlatsınnn :)))
Canim meraba benim de hiiic sancimm yoktu ara ara adet olacakmış gibi Karnım agriyordu. 40. Haftadaydim gece iki defa mesaneye baskı oldu uyandım doktora gittiğimizde 2 cmlik açılma vardı. Öyle aşırı sancim olmadı yani. Doktor bana da tam kanala inmemiş demişti sancin olursa sanciyla açılma olur demişti sonra suni sancı verdiler işte öyle oldu. Ama senin hiç açılma ve sancın yokmuş. Doktor normal doğum yaparsın dedi mi

Günaydın kızlar nasılsınız saglık ocagına gıttım kaydımı actırdım kan ve ıdrar verdım seker demıs hepsıne bakacakmıs 17.haftada asımız var senı arayacagım dedı
sımdı test sonuclarının cıkmasını beklıyorum heyecanla beta kac cıkacak acaba
Elisaaa merakla sonucunu bekliyorum. Çıkmıştır heralde demi

Bende merakla beklıyorum canım saglık ocagındakı ebe 5 ten sonra nette gorebılırsın dedı ogleden sonra bır bakacagım
Hımmm bende şimdiye kadar çıkmıştır diye düşünmüştüm. Inşallah çoook güzel artmıştır değerin. Peki doktora ne zaman gideceksin. Hemen git bence vakit kaybetmeden folik asit kullanman gerekiyor sende biliyorsundur zaten ;))

Hımmm bende şimdiye kadar çıkmıştır diye düşünmüştüm. Inşallah çoook güzel artmıştır değerin. Peki doktora ne zaman gideceksin. Hemen git bence vakit kaybetmeden folik asit kullanman gerekiyor sende biliyorsundur zaten :KK66:)

İnşallah bıran once cıkar canım cok merak edıyorum degerım inşalalh canım amin dr um carsamba gunu tekrar ölçtur o artısa gore ne zaman gelecgeını soyleyecegım dedı sonucu ogrenır ogrenmez dr u arayacagım folıc trıo kullanıyorum canım :)

Canim meraba benim de hiiic sancimm yoktu ara ara adet olacakmış gibi Karnım agriyordu. 40. Haftadaydim gece iki defa mesaneye baskı oldu uyandım doktora gittiğimizde 2 cmlik açılma vardı. Öyle aşırı sancim olmadı yani. Doktor bana da tam kanala inmemiş demişti sancin olursa sanciyla açılma olur demişti sonra suni sancı verdiler işte öyle oldu. Ama senin hiç açılma ve sancın yokmuş. Doktor normal doğum yaparsın dedi mi
Kuzum sancım çıktı düzenli atarım foto dr sancıki var açılma olurmu die muayne etti yok hiç açılma dedi benimde işte az günüm kaldı aslında ayy tecrubesizlik kötü bebek hareket ettikçe baskı oluo onun dışında rahatım açıkçası :))

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    125,5 KB · Görüntüleme: 46
Kuzum sancım çıktı düzenli atarım foto dr sancıki var açılma olurmu die muayne etti yok hiç açılma dedi benimde işte az günüm kaldı aslında ayy tecrubesizlik kötü bebek hareket ettikçe baskı oluo onun dışında rahatım açıkçası :))
Benim de son günler sıkıntım yoktu. Ama bir kere evi iyi bir supurdum açılma olsun diye hareketli olmaya çalıştım son zamanlar. Yürüyüş yaptım. Merdiven inip çıkmak ta açılma yapıyor. Ben hergün inip cikiyordum nerdeyse. Bir de rahmimi duş aldıktan sonra masaj yaparak zeytinyagiyla yagliyordum tabi içini değil etrafını. Hurma yedim onun da etkisi oldu sanki. Inşallah senin de olur canım acilman

nenuya nenuya canım benim doktor paniklememr gülüyor, kani görünce korkma sakin dedi. Nisan falan demedi. Aksam koyu koyu gelince aradım, dus al yat dedi bana :KK53: 1hafta daha dursun bebiskom yaa, 38 olsun diyorum ben. Gerçi o içerde 38haftalik gelişmiş hatta kafa 39+ larda çıktı ama neyse :)
Var mi bize tavsiyen ilk bebisim gecemizde napalim doğumda napalim :)

Benim de son günler sıkıntım yoktu. Ama bir kere evi iyi bir supurdum açılma olsun diye hareketli olmaya çalıştım son zamanlar. Yürüyüş yaptım. Merdiven inip çıkmak ta açılma yapıyor. Ben hergün inip cikiyordum nerdeyse. Bir de rahmimi duş aldıktan sonra masaj yaparak zeytinyagiyla yagliyordum tabi içini değil etrafını. Hurma yedim onun da etkisi oldu sanki. Inşallah senin de olur canım acilman
Bende yiyim yapıyım bişiler sıcak duş alıyorum hurma yiyorum banamısın demiyo yürüyüş ev içi 2 km yürüom :)))

Back