Elisaaaaa yeter artık her gün acaba test yaptılarmı diye merakla giriyotum bakıyorum yine test yapan yok.Ben ateşini merak etmiyorum bebişi merak ediyorum yap artık şu testiiiiii:))))))
Bence salı dan vazgeç meraktan öldürme biziKiz aksam aksam guldurdun beni Allahta seni guldursun :) bebis gelsede haber versem.oyle belirtim.yok o yuzden umutlanamiyorum pek canim ama sali gunu yapacagim sabah kismetse insallah güzel haberler verebilirim
Bende aynen öyleyim adet olunca rahatlıyorum bu arada test yaptım malesef yine negatif artık uslu uslu adeti bekliyorum inşallah akşam güzel haberlerle gelirsin canımCanim bata 1 hafta kala bende ateş topu gibi oluyorum sanki.. hele bu ay ruh halim hic iyi degildi hormon ilaclarinin tetikledigini dusunuyorum. Ama bugun adet oldum ya bulutlarin ustundeyim sanki şu an cok iyi hissediyorum kendimi. Insallah kist olmamistir bende yarin aksam ne dicek dr acaba ve nasil bi yol cizecek cok merak ediyorum
Tatlım benimki yine negatif umudumuz sensin artık inşallah güzel haberi senden bekliyoruz hadi inşallahEvet canim eve yeni geldim bugun giremedim insallah güzel haberler vermek nasip olur
Ahh canim ahh duramiyoruz iste. Kendi testimi yapipta negatifi gorunce içime düşen acinin aynisi düştü içime yazini okuyunca.. Nasip canim Allah ne zaman ol derse o zaman olacak. Bebegimizin ama rahmine düşecegi an belli. Biz sadece vesile ariyoruz. Ve bu dr insallah benim vesilem olur. Uzulme diyemiyorum ama dusunmemeye calis olumlu düşün canimBende aynen öyleyim adet olunca rahatlıyorum bu arada test yaptım malesef yine negatif artık uslu uslu adeti bekliyorum inşallah akşam güzel haberlerle gelirsin canım
Elisammmm cok mutlu oldum gozunaydin hissetmistim hamile oldugunu maasalllah canim cok duygulandimBurda daha net kizlar
Elisammmm cok mutlu oldum gozunaydin hissetmistim hamile oldugunu maasalllah canim cok duygulandim
Bebegini sagligiyla kucagina alacaksin canim insaallah inaniyorum. Amin elisam keske benim dr umda 16da ignemi vurmasaydi ama nasip son 2 aydir aldigim hormon ilaclarina uzuluyorum. Su an istegim insallah kist olmamistirCok Tesekkur ederim canim cok sagol kanda kesinlessin o zaman rahatlayacagim darisi sana bitanem yuregi güzel insan sira sende
Anammm çoook mutlu oldum su ttesti gördüğüme güzel sonuçlarla gel canım benimBurda daha net kizlar
Selam kizlar nasilsiniz coktan beri giremiyordum kizdan firsat bulamiyorum elisa canim cok mutlu oldum tebrik ederim rabbim hayirlisiyla sagligiyla kucagina almayi nasip etsin darisi isteyen herkese olsun insallahBurda daha net kizlar
Bebegini sagligiyla kucagina alacaksin canim insaallah inaniyorum. Amin elisam keske benim dr umda 16da ignemi vurmasaydi ama nasip son 2 aydir aldigim hormon ilaclarina uzuluyorum. Su an istegim insallah kist olmamistir
Anammm çoook mutlu oldum su ttesti gördüğüme güzel sonuçlarla gel canım benim
Bende iyiyim canim sen nasilsin cok Tesekkur ederim canim amin Rabbim herkese nasip etsinSelam kizlar nasilsiniz coktan beri giremiyordum kizdan firsat bulamiyorum elisa canim cok mutlu oldum tebrik ederim rabbim hayirlisiyla sagligiyla kucagina almayi nasip etsin darisi isteyen herkese olsun insallah
Elisaaaa tatlım nasıl. Sevindim valla hasta yatağımda gözüm açıldı testi görünce sonuç bekliyoruz hadi superBende iyiyim canim sen nasilsin cok Tesekkur ederim canim amin Rabbim herkese nasip etsin
Elisaaaa tatlım nasıl. Sevindim valla hasta yatağımda gözüm açıldı testi görünce sonuç bekliyoruz hadi super
Insallah canim insallah.. bosver beni bu anin keyfini sür heyecanini yasa canimAmin canim insallah ben hala inanmiyorum zamani degilmis demekki canim bu ay olacak Allahin izniyle olmamistir tatlim
Bende iyiyim canim sen nasilsin cok Tesekkur ederim canim amin Rabbim herkese nasip etsin
Insallah canim insallah.. bosver beni bu anin keyfini sür heyecanini yasa canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?