• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ocak anneleri dualarda buluşuyor......

Merhabalar konuyu yeni gördüm. Ben de Ocak ayı içinde beklediğim kızımla katılmak isterim. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin.

İyi geceler sevgili ocak anneleri... Zamanımız yaklasıyor...rabbim herkese hayırlı dpgumlar nasip etsin.. Hayırlı evlat ve saglıklı evlat nasip etsin...

Cüzümüz vardı buraya yazdımmı bilimyorum.. Ama onlar tamamlandı inşalşah.. Bagıslandı...
Allah herkesın duasını kabul etsin..
Şimdi tesbih toplamakta zorluk cekıyoruz ki zaten tesbihte cekmekte zorluk ceken vardır.. Konusurken bile nefes nefeseyiz bazılarımız ama rabbm niyetimize göre bize güç verir bn inanıyorum..

Şimdi ben günlük yapacaklarımızı yazayım.. İsteyen dilwyen herkes katılsın.. Ben hergün bunları yapıcam inşallah... Yazabılırsemde yazptım okudum diye bildiricem..

Hergün 100 defa en az la havle vela kuvvete illa billihil aliyyül azim..( bunuyaparken musaitseniz sesli yapın ve sag elnizi karnınızda gezdirin)

100 defa kelime i tevhid( la ilahe illallah muhameden rasulallah)

100 subhanallahi ve bihamdihi subhanallahilazim

100 deda ihlası serif

Hiç olmassa 7 defa ayetel kursi

Okuyabilirsek yasini şerif hergün olmasada gün aşırı ...

Meryem suresi
İnşirah suresi
Fatiha suresi...

İlla hergün yapamadakta ertesi gün yapmaya calısalım..
Maksat agzımızgönlümüz bos kalmasın.. Bol bol şükredip dua edelim ... Duaya herzaman ihtiyacımız var.. Ama katkat var... Hadi bakalım hatunlar

[Teşbih "Mrv5534, post: 37917201, member: 507532"]İyi geceler sevgili ocak anneleri... Zamanımız yaklasıyor...rabbim herkese hayırlı dpgumlar nasip etsin.. Hayırlı evlat ve saglıklı evlat nasip etsin...

Cüzümüz vardı buraya yazdımmı bilimyorum.. Ama onlar tamamlandı inşalşah.. Bagıslandı...
Şimdi tesbih toplamakta zorluk cekıyoruz ki zaten tesbihte cekmekte zorluk ceken vardır.. Konusurken bile nefes nefeseyiz bazılarımız ama rabbm niyetimize göre bize güç verir bn inanıyorum..[/QUOTE]

Tesbih ne canm banada ver

[Teşbih "Mrv5534, post: 37917201, member: 507532"]İyi geceler sevgili ocak anneleri... Zamanımız yaklasıyor...rabbim herkese hayırlı dpgumlar nasip etsin.. Hayırlı evlat ve saglıklı evlat nasip etsin...

Şimdi tesbih toplamakta zorluk cekıyoruz ki zaten tesbihte cekmekte zorluk ceken vardır.. Konusurken bile nefes nefeseyiz bazılarımız ama rabbm niyetimize göre bize güç verir bn inanıyorum..[/QUOTE]

Tesbih babada ver canim

bu sayfayı yeni keşfettim. ve çok mutlu oldum. dualarınızda bulunmak dileğiyle. bende otuz beş haftalık hamileyim. inşallah bu ocakta ilk bebeğimizi kucağımıza alıcaz..

Back