• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

İnşallah canım benim inşallah bakalım hayırlısı aslında şuan test yapmamak için zor tutuyorum kendimi ama dayanmam lazım 1 güncük daha inşallah 2 kırmızı çizgiyi görürüz yarın sen bu ay olabildiğince pozitif olmaya çalış tatlım olur mu bak bence sen çok çok stres yapıyorsun inşallah dr da değiştirdin herşey güzel olacak buna inanarak başla tedaviye dualarimdasin
Allah razi olsun canim tamam dusunmemeye calisicam bu ay esimide cok etkiliyo bu ruh halim:KK43: dr uma guvenmek istiyorum hayirlisi Allahtan.

Sabret canim sabah idrariyla yap zaten aksam oldu. Bikac saat sonra uyucaksin sonra gozlerini actigin an yaparsin testini :)) vee pozitiffff yazarsin burdan insallah

Allah razi olsun canim tamam dusunmemeye calisicam bu ay esimide cok etkiliyo bu ruh halim:KK43: dr uma guvenmek istiyorum hayirlisi Allahtan.

Sabret canim sabah idrariyla yap zaten aksam oldu. Bikac saat sonra uyucaksin sonra gozlerini actigin an yaparsin testini :)) vee pozitiffff yazarsin burdan insallah
İnşallah dediğin gibi olur canım ama açıkcası benim hala çok umudum yok yine de şu belirsizlik ten kurtulmak için biran önce yapmak istiyorum sabah yaparım artık negatifse uslu uslu adeti beklerim pızitifse kan testine inşallah ikincisi olur ne diyelim

Ah o misafirler. . Canım çok dikkat et son haftalar cidden daha zormuş suan ben de yatakta ter atıyorum grip gevti benimkinden bitkin düştüm her yerim agriyo. . Dün de sancım oldu hafif dr a gittim bişe çıkmadı yatış devam ama yatmaktan artok yanlarim ağrıyo. . Dediğin gibi ishal de var bende iyice güçten düşürdü ne var ne yok aliyo sıpalar bizden çok geçmiş olsun sana da bol su bol mandalina ihlamur artık başka bişe yoj yapacak
Betimm geçmiş olsun aman kızlar havalar sogudu dikkat edin kendinize. Siz vücuttaki vitaminleri iki kişi tüketiyorsunuz :)

evet cnm nadiren oluyo ve tekme gbi değilde bazen çok nadiren böyle yumruk gibi bir yerde toplanıyo o kısımda sertlik hissediyorum snra o toplanış balık gibi kayıyo dağılıyo gibi hissettim arada çok hafif bişeyler oluyodu ama dünkü bu olay çok bariz belli etti çok heyecanlandım tekme atmaya başlayınca kendimi düşünemiyorum yaa Allah ım ne güzel ne harika bişey bayıldım :KK68::KK68::KK68::KK73::KK73::KK73:
daha ne tekmeler yiyeceksin annesi hele bide 20 lerin sonunda hıçkırıklarını farkedeceksin o çok şirin bişey benimki şuan hıçkırıyor göbüşümde:KK200:

Tünaydınnnnnn. Sagol canım daha iyiym bugün onca vitamin içince hafif anlatıyorum sanırım. Sana da geçmiş olsun kuzum yormuşun kendini. Sıvı alımına dikkat et ishalde sıvı kaybı yaşanıyor. Dinlen güzelce metemiz uzatsın ayakları içerde sende dışarda :KK70::KK46:

Dinleniyorum kuzum ama işte kendime gelemedim hala... toparlanırız umarım hepimiz
Ah o misafirler. . Canım çok dikkat et son haftalar cidden daha zormuş suan ben de yatakta ter atıyorum grip gevti benimkinden bitkin düştüm her yerim agriyo. . Dün de sancım oldu hafif dr a gittim bişe çıkmadı yatış devam ama yatmaktan artok yanlarim ağrıyo. . Dediğin gibi ishal de var bende iyice güçten düşürdü ne var ne yok aliyo sıpalar bizden çok geçmiş olsun sana da bol su bol mandalina ihlamur artık başka bişe yoj yapacak
geçmiş olsun betim sende mi ishal oldun :KK43: aman sancılara dikkat et gerçi artık yolun sonuna da yaklaştın normal bu sancılar...yatmak gerçekten zorlaştı dönsen dönemiyorsun...sol taraf pert oldu zaten...göbek hala midemle bütünleşik bide benim offf...senin indi mi

Şükür canim ama kruger %16dan %7ye dusmus. Bakalim kadin dogum dr u ne diyecek.
canım yediklerinden beslenmesinden yani değişiyomuş öyle sorun olacak bişi olduğunu sanmıyorum ..allah nasip edecek ki olsun canım yoksa %100 olsa bile allah yazmamışsa boş ....gecen gün bi arkadaşımla konuştum o da cocuk istiyordu hamile kalmasında hiç sorun yok istediği ay bilemedin 2 ayda hamile kalabiliyo ama 3-4 seferdir cocuğun kalbi duruyor her türlü araştırma yapıyolar bi sorun gözükmüyor ama nasip herkesin sınavı ayrı ayrı bizimkide bölyle napalım allah hayırlısını nasip etsin

Mogami Mogami ekler misin tatlim 4 Ocak 21.deneme.

Yeni yilda anne olmayi nasip etsin Allah hepimize @elisa__ @Rose5588 mavi-38 mavi-38 @pesettim342 Siyetem Siyetem @sebastianderki
amin inşallah canım ...bugün kv deye gittik sabah kahvaltısına eşimin kola falan içmesine izin vermiyorum değerleri cok etkiliyomuş eve bile sokturmuyorm kolayı dışara yemekte falan içiyo yine gizli kaçamak ama gördüğüm kadarıyla izin vermiyorum doldurdu bardağını iç diyor kv hayır dedim ama yine bardağa koymuş fazla ses çıkarmadım bititrdi tekrar hayır içme kv deyede koyma diyorum inanki sinek vızıldıyo sanki beni hiç dinlemiyo eve gelecez kalanıda cantaya koyup vermeye kalkıyo yok diyorum verme zararlı diyorum sanki ben hiç yokmuşum gibi davranıyo içimden dedim allah biliyo cekeceklerimide ondan belkide cocuk vermiyo bize bunun gibi anlayışsız insanların yanında cocuk eğitilmez valla ( kaynana işte yaranamıyo geline :D)

amin inşallah canım ...bugün kv deye gittik sabah kahvaltısına eşimin kola falan içmesine izin vermiyorum değerleri cok etkiliyomuş eve bile sokturmuyorm kolayı dışara yemekte falan içiyo yine gizli kaçamak ama gördüğüm kadarıyla izin vermiyorum doldurdu bardağını iç diyor kv hayır dedim ama yine bardağa koymuş fazla ses çıkarmadım bititrdi tekrar hayır içme kv deyede koyma diyorum inanki sinek vızıldıyo sanki beni hiç dinlemiyo eve gelecez kalanıda cantaya koyup vermeye kalkıyo yok diyorum verme zararlı diyorum sanki ben hiç yokmuşum gibi davranıyo içimden dedim allah biliyo cekeceklerimide ondan belkide cocuk vermiyo bize bunun gibi anlayışsız insanların yanında cocuk eğitilmez valla ( kaynana işte yaranamıyo geline :KK70:)
Ahh canim bosver bunlari hele bi cocugumuz olsun gerisi boş. Soylenenlere yapilanlara cok takilmamak gerek uzulen olursun yoksa. Annesi iste kiyamiyodur o kolayi yanina vermekle iyi yaptigini saniyo bosver bunlari.. senin bat ne zamandi canim?

canım yediklerinden beslenmesinden yani değişiyomuş öyle sorun olacak bişi olduğunu sanmıyorum ..allah nasip edecek ki olsun canım yoksa %100 olsa bile allah yazmamışsa boş ....gecen gün bi arkadaşımla konuştum o da cocuk istiyordu hamile kalmasında hiç sorun yok istediği ay bilemedin 2 ayda hamile kalabiliyo ama 3-4 seferdir cocuğun kalbi duruyor her türlü araştırma yapıyolar bi sorun gözükmüyor ama nasip herkesin sınavı ayrı ayrı bizimkide bölyle napalım allah hayırlısını nasip etsin
Her halimize şükür canim baskalarinin yaninda bizimki dertten sayilmaz bile ama insan kuluyuz iste ben cok buyutuyorum bu durumu cok stres yapiyorum hayatimi karartiyorum. Vardir rabbimin bildigi.. yarin yeni bi dr a gidecegimden heyecanliyim sanki bu dr vesile olacakta hamile kalacakmisim anne olacakmisim gibi hissediyorum nedense..

İnşallah dediğin gibi olur canım ama açıkcası benim hala çok umudum yok yine de şu belirsizlik ten kurtulmak için biran önce yapmak istiyorum sabah yaparım artık negatifse uslu uslu adeti beklerim pızitifse kan testine inşallah ikincisi olur ne diyelim
Canim bata 1 hafta kala bende ateş topu gibi oluyorum sanki.. hele bu ay ruh halim hic iyi degildi hormon ilaclarinin tetikledigini dusunuyorum. Ama bugun adet oldum ya bulutlarin ustundeyim sanki şu an cok iyi hissediyorum kendimi. Insallah kist olmamistir bende yarin aksam ne dicek dr acaba ve nasil bi yol cizecek cok merak ediyorum

Grip sezonu acilmistiiirr, dikkat hatunlaaar. Grup ateş yapar, ateş sperm öldürür anne olacaklar sizinde eslerinizde dikkatli olması gerek.

@betiboop ve sweet42 sweet42 dogurunds bi senlensin buralar yeni bebislerle :) haftaya heyecan dorukta ikimiz için! Sonra sıra bizde mogisiiim Mogami Mogami

@Burculu nerdesin tatlım, en son alçılı ayakla yatiyordun sesin çıkmıyor sanırım kaç gündür?
lulus_k lulus_k esimin kruger %16dan %7ye dustu 9 ay icinde cuma yaptirdi testini ama 3 haftadir tam iyilesemedi grip gibi hep. Esimde belki o etkilemistir 2 hafta sonra tekrar test yaptircam diyo. Ben gerek yok diyorum ama yok yaptircakmis. Belkide grip etkiledi morfolojiyi.

Günaydın kızlar iyisiniz değil mi?

Ben oldukça yorgun ve uykusuzum dün misafirim vardı kek börek falan yaptık annemle ama sağlam yoruldum... bide ishal oldum ben :KK43: vitamin mineral kaybı yaşamamak için daha çok özen göstermem lazım...bu durumda iyice güçten düşürdü

Siyah00 Siyah00 canım geçmiş olsun dinlen bol bol

@hanife55 tepikleri erken hissetmişsin ben 18 de anca hissetmiştim... böyle içerden bi iki hafif vuruş şeklindeydi...ilk zamanlar her an hareket bekleme kuzum nadiren farkedersin

@mgul canım aman dikkat et biz sana dinlen diyoruz sen koltuk falan itekliyorsun yapma bacım bak sonra böyle stres yaşıyorsun boşver yapma böyle şeyler

sweet42 sweet42 canım iyisiniz değil mi bebişte sende iyi olun da varsın hastanede gözetim altında olun...haber ver bize
Çıktık şükür mogişim bugün sizde minnaklarınızı takipte olum ilaçlarınızı düzgün alın biz iyiyiz ya kızıma yerindar gelio çıkmıoda annesine nazlanıo :))

Grip sezonu acilmistiiirr, dikkat hatunlaaar. Grup ateş yapar, ateş sperm öldürür anne olacaklar sizinde eslerinizde dikkatli olması gerek.

@betiboop ve sweet42 sweet42 dogurunds bi senlensin buralar yeni bebislerle :) haftaya heyecan dorukta ikimiz için! Sonra sıra bizde mogisiiim Mogami Mogami

@Burculu nerdesin tatlım, en son alçılı ayakla yatiyordun sesin çıkmıyor sanırım kaç gündür?
Nasılda güsel sölüyosun sen öle bi doğurunda bebiş sevelim dieee:)) c vitaminine yüklenelim tabi sadece mandalina değill kivi ondada çok vitamin var fıstıklar :)) @betiboop

Dinleniyorum kuzum ama işte kendime gelemedim hala... toparlanırız umarım hepimiz

geçmiş olsun betim sende mi ishal oldun :KK43: aman sancılara dikkat et gerçi artık yolun sonuna da yaklaştın normal bu sancılar...yatmak gerçekten zorlaştı dönsen dönemiyorsun...sol taraf pert oldu zaten...göbek hala midemle bütünleşik bide benim offf...senin indi mi
Dün. Hiç sancım çıkmadı canım halbuki ki ağrı vardı bağırsak la.mi karıştırdım acaba dwdim arrik :/ ah o saf taraf sol taraf :( çok aciyo cookk :(
Canim.indi tabi iştah tan anladım bi anda o kadar açıldı. Ki istahim tamam dedim düştü , ama hala kanalda değil gerçi dün dr erken kanal için dedi galiba acilma ve kanal aynı anda olacak çünkü dün acilma var mı diye baktı alttan,yoj dedi ben de kanal diyince acilma yok ki dedi, demwk ki kafayı daldirinca kanala acilma olavak ☺
Bu aradakilosu az olan bebişler de de normal doğum onerilmiyo diye okudum canım doktorun bişe dedi mi bunla.ilgili ilk defa duydum ben de , gerçk kriter kaç az demekle onu da bilmiyorum ama mete minnos ya o geldi aklıma

Her halimize şükür canim baskalarinin yaninda bizimki dertten sayilmaz bile ama insan kuluyuz iste ben cok buyutuyorum bu durumu cok stres yapiyorum hayatimi karartiyorum. Vardir rabbimin bildigi.. yarin yeni bi dr a gidecegimden heyecanliyim sanki bu dr vesile olacakta hamile kalacakmisim anne olacakmisim gibi hissediyorum nedense..
anlıyorum seni cnm ben de aynı derttn muzdaribim hem bizim durum size göre daha vahim ...ama bence doktor değiştirmene gerek yok tıbbi bi problem yok bildiğim kadarıyla tamamıyla stres bence kafandan çıkar demiycem cıkarılmadığını biliyorum ama yinede oluruna bırak kendine bi tarih belirle o tarihe kadar gelişi güzel takıl olursa olur olmazsa aşılama yaptıırırız ...bana doktor ocağa kadar bekleyelim olmazsa aşılama yaparız dedi şimdi hasta olunca gidecem başlayalım tedaviye artık belki böyledir bizim nasibimiz bu arada daha yeni adet oldum aralığın 24 ü bat

Dün. Hiç sancım çıkmadı canım halbuki ki ağrı vardı bağırsak la.mi karıştırdım acaba dwdim arrik :/ ah o saf taraf sol taraf :KK43: çok aciyo cookk :KK43:
Canim.indi tabi iştah tan anladım bi anda o kadar açıldı. Ki istahim tamam dedim düştü , ama hala kanalda değil gerçi dün dr erken kanal için dedi galiba acilma ve kanal aynı anda olacak çünkü dün acilma var mı diye baktı alttan,yoj dedi ben de kanal diyince acilma yok ki dedi, demwk ki kafayı daldirinca kanala acilma olavak ☺
Bu aradakilosu az olan bebişler de de normal doğum onerilmiyo diye okudum canım doktorun bişe dedi mi bunla.ilgili ilk defa duydum ben de , gerçk kriter kaç az demekle onu da bilmiyorum ama mete minnos ya o geldi aklıma
betimmmm sen doğuracan mı sezeryan mı olcak az kalmış ayy heycan yaptımdoğururken bize dua etmeyi unutma emi:D

Back