Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nesli'cim güzel haberlerini bekliyoruz :) 27si benim adet tarihim test yapacağım. Hayırlısı Rabbi'mden herkes içim
Ay ben merak ettim inşallah bebisin geliyodur canım bende ağustosta rahim filmi cekildim adetime son 3 gün kaldi inşallah adet olmam 16 aylik evliyim ilk aydan istiyodum olmadi inşallah kismet bu ayadir hayırlısıyla dua edelim birbirimize rabbim kabul eder inşallah :)merhaba arkadaşlar ben de 3 aylık yeni evliyim biz de bebek istiyoruz bu arada yaşım 28 ağustos ayında hemen her gün birleşme oldu özellikle yumurtlama gününü 2 öncesi ve 2 gün sonrasını kesinlikle boş geçmedik o haftayı iyi değerlendirdik. en son 3 agustosta adet gördüm normalde bi aksilik olmazsa 27-28 gün de bir adet olurum ve şuan 7 gün geciktim ve bu ay düğün masraflarından o kadar sıkıştık ki belki inanmazsınız test yapacak para kalmadı elimiz de. Allah'tan bugün maaş günüm çıkarken testleri alıcam ve sabah yapıcam inşallah benim de bir mucizem olur . Herkes için dua ediyorum zaten hepimiz anne olucaz eminim Allahımın izniyle :)
Ay ben merak ettim inşallah bebisin geliyodur canım bende ağustosta rahim filmi cekildim adetime son 3 gün kaldi inşallah adet olmam 16 aylik evliyim ilk aydan istiyodum olmadi inşallah kismet bu ayadir hayırlısıyla dua edelim birbirimize rabbim kabul eder inşallah :)
İnşallah ya Rabbim herkese meleklerini en kisa zamanda kavuşursun inşallah aminnnninşallah canım haberi alır almaz yazıcam buraya. Gece gündüz, yürürken bile yalvarıyorum Allah'a herkese bir evlat nasip et diye inşallah sen de mucizene kavuşursun canım güzel haberlerini yaz bize :)
Aaa hayırlı olsun insallah rabbim hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin cok sevindim :) darısı bana inşallah aminnnnnnArkadaşlar 5 haftalık hamileyim
Aaa hayırlı olsun insallah rabbim hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin cok sevindim :) darısı bana inşallah aminnnnnn
Aminn aminn inşallah en kisa zamanda :)aminnnnn canım inşallah :) bebek bekleyenler için her an dua ediyorum inanın. Rabbim benimkini korusun sizleri de evlat sahibi yapsın inşallah...