- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Canim dr 2 aydir bi 18 bi 16mm de vurdu cat ignesini. Net konusmuyor hicbirseyimi hatirlamiyor 4 aydir her gidisimde sana bu ay asilama yapicaktik dimi diyor. 4 aydir aklim karisikti bu ay kararimi verdim. Yarin gidicegim dr unlu bi infertilite dr u insallah benimle ilgilenir insallah bu dr vesilesiyle Allahim mucizemi gonderiranlıyorum seni cnm ben de aynı derttn muzdaribim hem bizim durum size göre daha vahim ...ama bence doktor değiştirmene gerek yok tıbbi bi problem yok bildiğim kadarıyla tamamıyla stres bence kafandan çıkar demiycem cıkarılmadığını biliyorum ama yinede oluruna bırak kendine bi tarih belirle o tarihe kadar gelişi güzel takıl olursa olur olmazsa aşılama yaptıırırız ...bana doktor ocağa kadar bekleyelim olmazsa aşılama yaparız dedi şimdi hasta olunca gidecem başlayalım tedaviye artık belki böyledir bizim nasibimiz bu arada daha yeni adet oldum aralığın 24 ü bat
lulus_k esimin kruger %16dan %7ye dustu 9 ay icinde cuma yaptirdi testini ama 3 haftadir tam iyilesemedi grip gibi hep. Esimde belki o etkilemistir 2 hafta sonra tekrar test yaptircam diyo. Ben gerek yok diyorum ama yok yaptircakmis. Belkide grip etkiledi morfolojiyi.
elisa__ nasilsin canim atesin kac
Ayy belkide canim o halde benim kociş yaptirsin 2 hafta sonra yine testCanım etkiler tabi, o gün yenilen içilen bi testleri etkiliyor. Spermcikler çok hassas annem çok nazlilar :) hemde bak ne zamandır hastaymis adamın vücut dengesi sasmistir
çok şükür cnm bnde iyiyim sağol cnm yarın test yapcak mısın yoksa beklick misin inş hmilesindir
Maasallah canim ates super. Yarin test yapicaktin sanirim. Ben bugun adet oldum.. yarin aksam yeni dr umdan randevum var.İyi aksamlar canim Tesekkur ederim iyiyim sen nasilsin bugun yogundum yeni girebildim atesim 36.8
bugün iğnenin 14.günü canım yarına kadar gelen giden olmazsa test yapacağımelisa__ anneciğine gidecekti bugün sanırım daha gelmedi o da yapacağım demişti inşallah güzel haberler verebılırız
Maasallah canim ates super. Yarin test yapicaktin sanirim. Ben bugun adet oldum.. yarin aksam yeni dr umdan randevum var.
Bekleme o kadar canım catlatma bizi ateş e göre var bişeler zayen niye bekliyosun yap testi dr biz de rahat edelimTatlim oylemi gercekten inanamiyorum evet karar veriyorjm yarin aksam gelirken test alim sali sabahi yalim diyorum ama cesaret edemiyorum 20 gunume kadar beklesem mi diyorum insallah dr dan güzel haberler gelecek onumuzdeki ay mujdeli haber vereceksin tatlim
Bekleme o kadar canım catlatma bizi ateş e göre var bişeler zayen niye bekliyosun yap testi dr biz de rahat edelim
Canim icinden ne zaman test yapmak gelirse o zaman yap. Hatta keske sabredebilsen 5 gun daha. Malum ignenin 19.gunu bile adet olunuyomus. Ama senin olduguna inaniyorum hayirlisiyla.Tatlim oylemi gercekten inanamiyorum evet karar veriyorjm yarin aksam gelirken test alim sali sabahi yalim diyorum ama cesaret edemiyorum 20 gunume kadar beklesem mi diyorum insallah dr dan güzel haberler gelecek onumuzdeki ay mujdeli haber vereceksin tatlim
Canim icinden ne zaman test yapmak gelirse o zaman yap. Hatta keske sabredebilsen 5 gun daha. Malum ignenin 19.gunu bile adet olunuyomus. Ama senin olduguna inaniyorum hayirlisiyla.
Sali 18.gun insallah gelmistir bebegin insallahhhAnladım canim inan ne yapacagim konusunda kararsiz kaliyordum ama soz verdim sali sabahi yapacagim insallah olumlu olir sonucu bugun benim 16 gunumm bitiyor
Oyyyy tatlılığa bak yaaa. Aminnnnnnn canım benim aminnnnnE ELisa_Rose5588 Siyah00 @arsinli pesettim342 sebastianderki Allah bize de 2016da anneligi tattirsin kucagimizi doldursun insallah amin
Eki Görüntüle 1709750
Sali 18.gun insallah gelmistir bebegin insallahhh
Kıyamam yaaa yavrum :)Eki Görüntüle 1709751 Kendisini hala anne karninda saniyomuş yavrum benim yaa :))
E ELisa_Rose5588 Siyah00 @arsinli pesettim342 sebastianderki Allah bize de 2016da anneligi tattirsin kucagimizi doldursun insallah amin
Eki Görüntüle 1709750
Elisaaaaa yeter artık her gün acaba test yaptılarmı diye merakla giriyotum bakıyorum yine test yapan yok.Ben ateşini merak etmiyorum bebişi merak ediyorum yap artık şu testiiiiii:))))))Evet canim insallah gelmistir yarin sabahki atesimide merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?