- 16 Şubat 2013
- 4.620
- 3.154
- 198
evet canım dönmüş heyecanla ayın 25ini bekliyorum :)Aaa dönmüş mu yoksa minik yaramaz blummm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım dönmüş heyecanla ayın 25ini bekliyorum :)Aaa dönmüş mu yoksa minik yaramaz blummm
Haklisin mogamim yaaa off evde olunca işte bi iş yapasim geliyo işteyken hiç yorulmuyorum meselaGünaydın kızlar iyisiniz değil mi?
Ben oldukça yorgun ve uykusuzum dün misafirim vardı kek börek falan yaptık annemle ama sağlam yoruldum... bide ishal oldum ben vitamin mineral kaybı yaşamamak için daha çok özen göstermem lazım...bu durumda iyice güçten düşürdü
Siyah00 canım geçmiş olsun dinlen bol bol
hanife55 tepikleri erken hissetmişsin ben 18 de anca hissetmiştim... böyle içerden bi iki hafif vuruş şeklindeydi...ilk zamanlar her an hareket bekleme kuzum nadiren farkedersin
Pamukprncess canım aman dikkat et biz sana dinlen diyoruz sen koltuk falan itekliyorsun yapma bacım bak sonra böyle stres yaşıyorsun boşver yapma böyle şeyler
sweet42 canım iyisiniz değil mi bebişte sende iyi olun da varsın hastanede gözetim altında olun...haber ver bize
Canim iyiyim sen nasilsin benim igneden sonrako 15 gunum adet takvimimde yarini gosteriyor beklemedeyim canim
cnm bnmkide sanki bi yerde bişey toplanıyo sertleşiyo sonra sanki hemen hareket ediyo balık gibi bişey kayıyo gibi. Tam bebeğin kısmında oluyo yani bağırsak hareketi gibi değil çok baska hissediyorum tarifi yok çok tuhaf harika bişey sanırım bunla bebişime aitGurultu gıbı en baslarda canım Sonralarıda sankı ıcerden yanlıslıkla karın duvarına bı dokunup kacmıs gıbı Yada daha net hıssedene gore dırek ayak el vb ıttırme hareketı :)
cnm salı sabahı dra gidecem geçtiğimiz pztsi kahverengi lekelenmem olunca gitmiştim size demeyi unuttum bebeğin suyu da daha iyiye dönmüştü çok şükür. Bir yaramazlık yok. Salı sabahı üçlü testimiz var bakalım umarım iyi haberlerle dönerim.Benim bu ayda olmadi canim. Pazartesi yeni dr uma gidicem insallah ona guvenebilirim ve onunla yola devam ederiz. Sen nasilsin gittinmi dr a? Bu arada esim dun sperm testi yaptirdi sayi 120 milyon hareket %56 kruger %7 cikti. 9 ay once ktuger %16diydi
evet cnm bnmki şimdi yeni olduğu için henüz güçlü ve sık hissetmiyorum bi yere yumruk gibi sanki toplanıo bi yerde sertleşiyo snra balık gibi kayıyo hareket ediyo henüz tekme değil bunlar ama bebek hareketleri gibi hissedebiliyorum bncede bebişimin hareketleri bunlar ve çok heyecanlı yaa kalbim durcaktı şimdiden böyle heyecanlanıosam yarın öbür gün tekme atınca ne olurum bilemiyorumİçinde balık yüzüyomuş gibi hafiften kıpırtı. Bazen de bir tık sesi gibi vuruyodu heralde tekmeydi. İşk zamanlar belli belirsiz de sonraları daha güçlü hissediliyor. Ben otururken elimdeki telefonu yere düşürmüştüm
Günaydın kızlar iyisiniz değil mi?
Ben oldukça yorgun ve uykusuzum dün misafirim vardı kek börek falan yaptık annemle ama sağlam yoruldum... bide ishal oldum ben vitamin mineral kaybı yaşamamak için daha çok özen göstermem lazım...bu durumda iyice güçten düşürdü
hanife55 tepikleri erken hissetmişsin ben 18 de anca hissetmiştim... böyle içerden bi iki hafif vuruş şeklindeydi...ilk zamanlar her an hareket bekleme kuzum nadiren farkedersin
Pamukprncess canım aman dikkat et biz sana dinlen diyoruz sen koltuk falan itekliyorsun yapma bacım bak sonra böyle stres yaşıyorsun boşver yapma böyle şeyler
sweet42 canım iyisiniz değil mi bebişte sende iyi olun da varsın hastanede gözetim altında olun...haber ver bize
Tünaydınnnnnn. Sagol canım daha iyiym bugün onca vitamin içince hafif anlatıyorum sanırım. Sana da geçmiş olsun kuzum yormuşun kendini. Sıvı alımına dikkat et ishalde sıvı kaybı yaşanıyor. Dinlen güzelce metemiz uzatsın ayakları içerde sende dışardaGünaydın kızlar iyisiniz değil mi?
Ah o misafirler. . Canım çok dikkat et son haftalar cidden daha zormuş suan ben de yatakta ter atıyorum grip gevti benimkinden bitkin düştüm her yerim agriyo. . Dün de sancım oldu hafif dr a gittim bişe çıkmadı yatış devam ama yatmaktan artok yanlarim ağrıyo. . Dediğin gibi ishal de var bende iyice güçten düşürdü ne var ne yok aliyo sıpalar bizden çok geçmiş olsun sana da bol su bol mandalina ihlamur artık başka bişe yoj yapacakGünaydın kızlar iyisiniz değil mi?
Ayy sevindim canim saglikla kucagina alacaksin insallah. Dr infertilite uzmani. Baskent unv hastanesinde. Ozel ama diger hastanelere gore daha uygunmus sanirim. Adet olmadim gecikti canim kist oldu cok buyuk ihtimal. Ama yarin dr a randevu aldim adet olmasamda gideyim diyorum.cnm salı sabahı dra gidecem geçtiğimiz pztsi kahverengi lekelenmem olunca gitmiştim size demeyi unuttum bebeğin suyu da daha iyiye dönmüştü çok şükür. Bir yaramazlık yok. Salı sabahı üçlü testimiz var bakalım umarım iyi haberlerle dönerim.
Sen hasta mı oldun hay Allah üzüldüm ya. Bu yeni dr özelde mi devlette mi ? bide sperm değelerleri her ay farklılık göterebilirmiş stres beslenme vs faktörlerine bağlı olarak. Ona kafayı takma bna sperm değeleri iyi gibi geldi gerçi çokta bilgim yok kabataslak baktığımda iyi gibi geldi. Rabbim tez zamanda sizlere de nasip etsin inş bu ay bebişin gelir cnm olabildiğince sakin soğukkanlı ve stresli olma demiyorum olursunda olabildiğince az stresli olmaya çalış emi ?
Amin canım inşallah sana da yeni doktorun yeni tedavin şans getirsin yeni yılın ilk günlerinde güzel haberini alalım inşallahMogami ekler misin tatlim 4 Ocak 21.deneme.
Yeni yilda anne olmayi nasip etsin Allah hepimize elisa__ Rose5588 mavi-38 pesettim342 @arsinli sebastianderki
Amin amin canim ignenin 19.gunu adet oldum. Gecen ay 16.gunu olmustum. Siz elisayla yarin test yapiyosunuz degil mi?Amin canım inşallah sana da yeni doktorun yeni tedavin şans getirsin yeni yılın ilk günlerinde güzel haberini alalım inşallah
bugün iğnenin 14.günü canım yarına kadar gelen giden olmazsa test yapacağım elisa__ anneciğine gidecekti bugün sanırım daha gelmedi o da yapacağım demişti inşallah güzel haberler verebılırızAmin amin canim ignenin 19.gunu adet oldum. Gecen ay 16.gunu olmustum. Siz elisayla yarin test yapiyosunuz degil mi?
Buay sizden guzel haber gelsin bende yeniyilda beklenen haberi vereyim insallahbugün iğnenin 14.günü canım yarına kadar gelen giden olmazsa test yapacağım elisa__ anneciğine gidecekti bugün sanırım daha gelmedi o da yapacağım demişti inşallah güzel haberler verebılırız
İnşallah canım benim inşallah bakalım hayırlısı aslında şuan test yapmamak için zor tutuyorum kendimi ama dayanmam lazım 1 güncük daha inşallah 2 kırmızı çizgiyi görürüz yarın sen bu ay olabildiğince pozitif olmaya çalış tatlım olur mu bak bence sen çok çok stres yapıyorsun inşallah dr da değiştirdin herşey güzel olacak buna inanarak başla tedaviye dualarimdasinBuay sizden guzel haber gelsin bende yeniyilda beklenen haberi vereyim insallah