İnşallah canım ya inşallah bunca şeyin arasında birde kist olursa çok üzülürüm bekleyelim bakalım biraz daha az kaldı inşallah hakkımızda hayırlısı olurYok canim olmadigi kesin. Bende sislik yok ama endiseliyim kistten. Insallah kist olmaz canim ikimizde de tedavimize devam edebiliriz
Cuma 9.30da zekai tahir devlet hastanesi ogleden sonrada baskent unv göğşen hocaya gidicem. Tabi adet durumuma göre. Eğer haftasonuna kalirsa adet pazartesi giderim dr a.
Senin ates yuksek devammis cok sevindim
Bence doktor bisey bilmiyordu tek hastası ben gibiydim :) artık bisey bilmiyorum bende sabırla bekleyecegim geçmesini ama işim de oturarark ya evde sikilmaktan iyi ben evde daha çok yoruluyorumKuzum rapor alıp dinlenseydin keşke dr ne diyor bu kasılamalara bebek büyüyor ondanmı acaba
Yok canım umutsuz değilim ben aslında ama şu şişlik kafamı karıştırdı gerçi kistte şişlik falan olur mu onu da bilmiyorum ki haybeye konuşuyorumfriendlyfriendly mavi-38 kızlar siz niye bu kadar umutsuz ve kiste odaklanmış durumdasınz szi böyle olunca bende kendimi sorguluyorum sen niye bu kadar rahatsın diye
Yok canım umutsuz değilim ben aslında ama şu şişlik kafamı karıştırdı gerçi kistte şişlik falan olur mu onu da bilmiyorum ki haybeye konuşuyorumfriendlyfriendly mavi-38 kızlar siz niye bu kadar umutsuz ve kiste odaklanmış durumdasınz szi böyle olunca bende kendimi sorguluyorum sen niye bu kadar rahatsın diye
Bence doktor bisey bilmiyordu tek hastası ben gibiydim :) artık bisey bilmiyorum bende sabırla bekleyecegim geçmesini ama işim de oturarark ya evde sikilmaktan iyi ben evde daha çok yoruluyorum
Yok canım umutsuz değilim ben aslında ama şu şişlik kafamı karıştırdı gerçi kistte şişlik falan olur mu onu da bilmiyorum ki haybeye konuşuyorumsenin yaptığın doğru olanı tatlım kızma bize
Olabilir bak bunu hiç düşünmedimCanım ben üşüttügüm zaman kasıklarımın şiştigini hissederim agrım olur üşütmül olmayasın sıcak tut kendini
Olabilir bak bunu hiç düşünmedimsen bize bakma canım sen moralini yüksek tut bebişler e moral lazım :)
Sen dogrusunu yapiyosun canim. Benim vucudum kiste megilli daha once 3 defa olustu o yuzden tedirginimfriendlyfriendly mavi-38 kızlar siz niye bu kadar umutsuz ve kiste odaklanmış durumdasınz szi böyle olunca bende kendimi sorguluyorum sen niye bu kadar rahatsın diye
Yok canim hayirlisi hakkimda insallah bu dr vesile olurHım anladım canım inşallah adet olmazsın bebişin gelmiştir bu en iyi dr arayısında bebegının takıbı için olmuş olur lütfen umutsuz olma canım ya
Sen dogrusunu yapiyosun canim. Benim vucudum kiste megilli daha once 3 defa olustu o yuzden tedirginim
Yok canim hayirlisi hakkimda insallah bu dr vesile olur
Sen hala kendine dr bulamadın dimihayırlısını dileyip duayla bekleyelım bakalım evde iş yapmayacaksın da tabi snein gibi hamarat hatun durabilirse
çok hatırlamıyorum canım aşılama günü 650 tl mi neydi onu yatırdık bi de sperm yıkama için almışlardı o da 180 miydi öyle bişeydi ama çok net hatırlamıyorum.Asilama ucreti neydi canim?
eşim dün kovdu resmen mutfaktan artık yapmamam lazım ama ev dağılınca duramiyor insan ya
Sagol canim cuma ya da cumartesi gidicem adet durumuna göreçok hatırlamıyorum canım aşılama günü 650 tl mi neydi onu yatırdık bi de sperm yıkama için almışlardı o da 180 miydi öyle bişeydi ama çok net hatırlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?