How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Beraber Anne Olma Yolunda

İnşallah bu gittgin dr sana güven verirde emin adımlarla ilerlersin inşallah en kısa zamandada bebişin gelir ben inanıyorum çok az kaldı bebegının gelmesıne
Insallah elisam burda hepimizin bi an once kucagimiz dolacak bende inaniyorum. Bi adet olsam rahatlicam karnim cok sis

Insallah elisam burda hepimizin bi an once kucagimiz dolacak bende inaniyorum. Bi adet olsam rahatlicam karnim cok sis

İnşallah canım amin Adet öncesi şişkinlik falan stres yapıyor vucut kasılıyor resmen adet oluncada bir rahatlama geliyor bende öyle oluyor

Muhtemelen üşütmüşsündür özellikle ayaklarını sıcak tut canım :KK66: Ahhh bebişlerim benim geldilermi anneye acaba :KK46:
İnşallah canım ya ne bileyim içimden bi ses hep geldiler diyo bize güzel haber vereceksin gibi geliyor ama bunu çok dillendirmekten de korkuyorum inşallah içimizden geçenler doğrudur

İnşallah canım ya ne bileyim içimden bi ses hep geldiler diyo bize güzel haber vereceksin gibi geliyor ama bunu çok dillendirmekten de korkuyorum inşallah içimizden geçenler doğrudur

Yüreği güzel arkadaşım inşalalh inşalalh gelmiştirde güzel haberler verebilirim bende çok dilledirmemek istiyorm insna nazar değecek diye korkuyor :-)

Yüreği güzel arkadaşım inşalalh inşalalh gelmiştirde güzel haberler verebilirim bende çok dilledirmemek istiyorm insna nazar değecek diye korkuyor :-)
Oyy canımıniçi o senin güzelliğin inşallah herşey güzel olacak bi kaç gün daha dillendirmeyelim sonra 9 ay konuşacağız inşallah :KK68:

Oyy canımıniçi o senin güzelliğin inşallah herşey güzel olacak bi kaç gün daha dillendirmeyelim sonra 9 ay konuşacağız inşallah :KK68:

Canım benim çok sağol :KK60: inşallah canım inşallah bol bol konusuruz ondan sonra şuan direksiyon sınavına odaklanmış durumdayım ben biraz heyecanlı yapıya sahibim eğitimde bile panik oluyorum nasıl başaracaksam onun stresi çöktü üstüme o_O

Canım benim çok sağol :KK60: inşallah canım inşallah bol bol konusuruz ondan sonra şuan direksiyon sınavına odaklanmış durumdayım ben biraz heyecanlı yapıya sahibim eğitimde bile panik oluyorum nasıl başaracaksam onun stresi çöktü üstüme o_O
Başka bişeyle ilgilebmen çok iyi olmuş canım yaparsın inşallah sıkıntı yapma o kdar zor bişey değil gerçi ben ilk sınavda kırmızı ışıkta geçtiğim için kalmıştım :KK48: halbuki çok da iyi sürmüştüm o ışığı oraya kim koydu hiç anlamadım :KK48:

Başka bişeyle ilgilebmen çok iyi olmuş canım yaparsın inşallah sıkıntı yapma o kdar zor bişey değil gerçi ben ilk sınavda kırmızı ışıkta geçtiğim için kalmıştım :KK48: halbuki çok da iyi sürmüştüm o ışığı oraya kim koydu hiç anlamadım :KK48:

12'sınde yazılı sınav var ondan sonra direksiyon sınavı esımlede calısacagım sonra sınava yakın tekrar egıtım alacagım ahh o ısıklar :KK48: artık zor canım eskıs gııb degılmıs bakalım elımden gelenı yapacagım

12'sınde yazılı sınav var ondan sonra direksiyon sınavı esımlede calısacagım sonra sınava yakın tekrar egıtım alacagım ahh o ısıklar :KK48: artık zor canım eskıs gııb degılmıs bakalım elımden gelenı yapacagım
Allah kolaylık versin canım ama heyecan stres yapma geçersin inşallah bak sen bebek konusunda bile bizden daha rahatsın ehliyetalmak bebek yapmaktan daha kolay hiç kasma kendini :)

Nasılsın canım bat ne zaman senin inşaAllah hayırlı haberini alırız ve diğer bütün kızlarında:21:

Allah kolaylık versin canım ama heyecan stres yapma geçersin inşallah bak sen bebek konusunda bile bizden daha rahatsın ehliyetalmak bebek yapmaktan daha kolay hiç kasma kendini :)

Sagol canım :) sakin olmaya çalışacagım haklısın bebek yapmak daha zormuş öğrenmiş olduk :)

Nasılsın canım bat ne zaman senin inşaAllah hayırlı haberini alırız ve diğer bütün kızlarında:21:

Elifim iyiyim canım sen nasılsun bebıs nasıl bat cumartesı bılemedın en gec pazar canım :) inşallah mutlu haberler verebılırım ve dıger arkadaslardanda mutlu haberler alabılırız :)

friendlyfriendly friendlyfriendly Olmadın mı cnm regl? Senin 6 sında değilmiydi
Benim bat 3ü canim yarin. Bu arada dr arastirdim bi arkadasim tüp yaptirmisti baskent unv hastanesinde tuttu. Hulusi ve gökşen hoca varmis ankarada epey basarilar. Arastirirken sen de aklima geldin dusunebilirsin bu iki hocayida canim. Ben gökşen hocaya gidicem. Adet durumuma gore cuma cmts yada pzt giderim. Adetin 2.gunundeyseniz randevusuzda aliyo dedi zaten yer de kalmamis.

Bu dr lari sebastianderki sebastianderki de soyledi basari orani yuksek hastaneymis baskent. Tup ucretleride disariya gore cok uygunmus. Muayene goksen hocaya 122 tl dedi.

Cuma yine zekai tahirede gidicem eesime test yaptirmak icin. Zaten kist varsa bu ay gitmem goksen hocaya diye dusundum.

Mogami Mogami olsunda eski model yeni model hic gozumde yok inan canim:)
Oyyy tabi annesi senin sıpa nazlı olduğu için farketmez artık totosunu öptüğümün sıpası.... ben ama gerçekten takıntılıydım bu olaya hala da eşim takılır bana kendisi de 6 aralık doğumlu olarak ya aralıkta olursa diyo beni gıcık ediyo :-):-)

Ankara kuşları @betiboop lulus_k lulus_k friendlyfriendly friendlyfriendly kızlar kar gelmiş sizin oralara aman dikkat hasta olmayın... hele beytepe de kar fırtınası çıkmış yuhannes dedim... bizim buralar ıslak günler yaşıyor sadece...İstanbulda zaten yüksek kesimlerindeysen kar görürsün ben deniz kıyısındayım o yüzden kar bu kışta hayal şöyle bi yağar saniyesinde de erir:-)

Aralık ayı da geldi yılbaşı ağacımızı kurduk iki kişi olarak (umarım) son yılımız çok değişik hissediyorum kızlar... Bu yılbaşı muhabbetini de çoook severim bu yıl daha da bi sevdim... :KK75::KK75::KK75::KK75::KK75:

Back