Beraber Anne Olma Yolunda

Bende iyiyim tatlım aynı işte bekleme modundayım ders yok kitap okumaya verdim kendimi heyecanla senden haber bekliyorum bugün ölçün mü ateşini

Ohh ne güzel bende direksiyon eğitiminden çıktım koştura koştura işe geldim canım umarım güzel haber verebilirim canım ölçtüm yine aynıydı 36.8 di canım

Ohh ne güzel bende direksiyon eğitiminden çıktım koştura koştura işe geldim canım umarım güzel haber verebilirim canım ölçtüm yine aynıydı 36.8 di canım
Çok iyi canım inşallah hep böyle devam eder düşmez ateş 13. Gün bugün değil mi

Asilama ucreti neydi canim?

Az kaldı kuzum çok şükür artık bitiriyoruz 2 haftayı aslında 12. 13. Günde testte çıkanlar var ama sabırlı olup biraz daha geç yapmak daha mantıklı galiba

kendımı şuan ateş ölçme heyecanına kaptırdım canım bu haftayı ateş ölçerek geçirecegım eger düşmezse o zaman test yapacagım negetifi görmek istemiyorum çünkü evet zaman nasıl gececek derken gecttı gıttı bat geldı canım

Ben adeti bekliyorum canim olmak uzere gibi. 13 ve 15.gunde test yaptim negatif. Cuma dr randevum var insallah kist olmamistir. Sen nasilsin canim?
Bugün kaçıncı gün ki canım dur bakalım belki de olmazsın ben hala umutluyum senden yana .aslında bende kist ten korkuyorum sağ kasığımda hafif bi şişlik var yani bakınca belli olmuyor ama dokununca hissediyorum sende böyle bir şey var mı belki adet bana da geliyorum diyor bilmiyorum ki

Bende aynı durumdayım canım günler nasıl geçecek 12. Gün olsa da test yapsam diye düşünüyordum ama 16. Güne kadar yapmayacağım korku bastı beni de senin kasıkta şişlik falan var mı kuzum

Bende aynı durumdayım canım günler nasıl geçecek 12. Gün olsa da test yapsam diye düşünüyordum ama 16. Güne kadar yapmayacağım korku bastı beni de senin kasıkta şişlik falan var mı kuzum

Bende nasıl geçeçek derken geçti gitti zaman çok çabuk akıp geçiyor aslında bende öyle canım hemen test yapmayı düşünmüyorum yok canım şişlik

Şuan toplantidayim ve yine hafif kasılmalar var sende ne Zaman kordon dolandı benimde hep yatisim sırt ustü yatış yaa yan yatmam lazım yastık da düşük seviyede teşekkürler canım bi de baş ağrısı var siz nasılsınız bakım

Kuzum rapor alıp dinlenseydin keşke dr ne diyor bu kasılamalara bebek büyüyor ondanmı acaba

Yok canim olmadigi kesin. Bende sislik yok ama endiseliyim kistten. Insallah kist olmaz canim ikimizde de tedavimize devam edebiliriz

Yok canim olmadigi kesin. Bende sislik yok ama endiseliyim kistten. Insallah kist olmaz canim ikimizde de tedavimize devam edebiliriz
İnşallah canım ya inşallah bunca şeyin arasında birde kist olursa çok üzülürüm bekleyelim bakalım biraz daha az kaldı inşallah hakkımızda hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…