Beraber Anne Olma Yolunda

MINIKKUS1 mm bana doktor gösterdi bebiş kordonu boynuna dolanmış sende yaşamıştır ne yapmam lazım

Canım yapacak bir şey yok fakat kaç kere dolandı 1 kere ise sıkıntı yok iki kere ise normal doğum olmayabilir 3 kere ise ve bebek gelişimini tamamladı ise alınır ama daha varsa benim vardı dr iki günde bir nst istedi dua et geri dönecektir inşallah sıkıntı yapma

Sweet çok az kalmış maşallah benim 38+4te geldi ağrı kesici maalesef etki etmez

Sweet çok az kalmış maşallah benim 38+4te geldi ağrı kesici maalesef etki etmez
Bende o aralar gelsin istiyorum 39+0 a kadar doğsun kollarıma alayım inşallah hurmaya başladım :)) hafif sıcak duşlarada başladım artık hayırlısı :))) sancı ile mi başladı kuzum senin doğum ?

Papatyan cok tatli annesi maasallah size

Bir kere kaygilim yanı doktor birşey demedi ama ben öyle gördüm inşallah açılır bir uyku pozisyonun var mıydı. Paşamiz nasıl büyüyor mu sen nasılsın almıştın mi uykusuz hecelere günaydın güzellikler

Meraba canım nasılsın kasilmalarin nasıl oldu. Ben bebeğe kordon dolaşır diye altı aydan sonra oturur pozisyonda uyuyordum arkama yastıklar koyuyordum. Yan zaten uzun süre yatamiyorsun sırt üstü de yatınca kordon dolanmasi oluyor diye duydum o yüzden hep oturarak uyuyordum.))

bende göğşen hocada aşılama yaptırmıştım canım. üniversite hastanesi olduğundan diğer yerlere göre fiyatları çok daha uygun. ben de hocadan memnun kalmıştım ilgili birisi. burda sonuç alamazsam tekrar oraya gitmeyi düşünüyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…