Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bazı kadınlar fazlaca doğurgan oluyorlar ama hatun belki geri çekilme bile sana vız gelmiştir![]()
az kaldı az sonra her sabah akşam tekmeler dönmeler :) canım aldıkların çok şeker güle güle giyinsin al kesinmlikle ufak ufak sonra o kadear çok şey çıkıyo ki bu mıniklere iyi ki almışlım diyosun :)Ayy bende iyice huylandım dün hep kendimi dinledim tık Yoksadece kasıklarda var ama bebiş çıktı gôbüşe . bende net hissetsem artik .. Nasılsın tatlim okulu bıraktık mi artık
![]()
Hadi bakalım canım az kaldıaz kaldı az sonra her sabah akşam tekmeler dönmeler :) canım aldıkların çok şeker güle güle giyinsin al kesinmlikle ufak ufak sonra o kadear çok şey çıkıyo ki bu mıniklere iyi ki almışlım diyosun :)
iyiyim canım son iki günüüm bugun ve yarın, derslere giriyorum sınav sistemni anlatıyorum gözüm arkada kalmasın hakları kalmasın öğrencicikleriminsonra ver elini tatil
![]()
al kuzum al büyük parçaları da aradan çıkar doğana kadar taksitleri bitsin bebek arabası gibi :) bizim ilk alışverişimiz o olmuştu 3 taksitim kaldıHadi bakalım canım az kaldıteşekkürler teyzesi bende aynen almaya başladım parti malzemesi bile alıyorum engin süs sitesine mutlaka göz atın
![]()
Güzellik bana da senden fikir olsun foto beklerim bakal kuzum al büyük parçaları da aradan çıkar doğana kadar taksitleri bitsin bebek arabası gibi :) bizim ilk alışverişimiz o olmuştu 3 taksitim kaldıbenim süs işleri tamam diğer arkadaşlara yol gösterici olsun artık seniğn yaptıkların
![]()
Yasasiiiin, açılmış forum :) hemde ne açılış olmuuusscnntrm bombayı patlatcan mi bu ay naapcan :)
Pamukprncess cicilerinizi giydirmek nasip olsun. Bencede al canın almak istedikce, bana hala çok aldın ne gerek vardı diyorlar ruhuma gerekti diyorum. Giymediği ihtiyaç sahibi birine gider kotu birşey değil ya.
Mogami annekuş, haberlerini bekliyoruz. Dönmüştür inşallah Metecikk, bide güzel pozlar verirse oooohh
@betiboop tatile son 2 :)
Öyle tabi canim ama ben olmadigini biliyorum hayirlisi..Adet olmadan umudu kesmek olmaz canım bekleyelım bakalım inşallah hepimiz güzel haberler vereceğiz mutlu sona yaklaşıyoruz çok az kaldı
Hayirlisi canim araliga kaldi umutlar..Tatlım belki erkendir idrara geçmemiş olabilir biraz daha bekle bakalım inşallah olmuştur rabbim hakkımızda hayırlısını versin
Öyle tabi canim ama ben olmadigini biliyorum hayirlisi..
Hatta bu ay daha da erken adet olcakmisim gibi geliyo agrim basladi. Gecen ay bu agridan 1 gun sonra adet olmustum. 16.gundü..
Hayırlısı olsun tabi canım senin canın sağolsun bebiş de zamanında gelir inşallah yeter ki sen iyi ol güçlü ol benim de çok umudum yok ama bekliyorum işteHayirlisi canim araliga kaldi umutlar..