Beraber Anne Olma Yolunda

gaz benim gebelik belirtimdi... hadi inşallah ilk dakikadan golü atmışsınızdır hatun :nazar::-)

Benim regl öncesi de olur genelde ama reglin bu kadar gecikmesi garip. Kolay kolay sasmaz. Kız ilk dk bile değil sözüm ona korunduk biz tam bir korunma yöntemi olmasa da geri çekilme :)))

GÜNAYDIN HATUNLAR NASILSINIZ???

Site ulaşılır olmuş nihayetHoppa
1 Saat sonra doktor kontrolümüz var Mete bey ne hallerde gidip görmek lazım... Nst ye de girermiyim ki daha hiç girmedim

Günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın
mete beye selamlar :KK48: işalla güzel haberlerle geleceksin canım büyümüştür paşamaız

İnşallah canım cuma günü belli olacak bakalım ne var ne yok kararımı verdım cuma gunu 14 gunumde test yapacagım
cuma yap bencede netleşir böylece canım dualarımdasınız...ay konuşasım var ama çıkmam lazım gidip hazırlanayım doktor için... öperim balım

cuma yap bencede netleşir böylece canım dualarımdasınız...ay konuşasım var ama çıkmam lazım gidip hazırlanayım doktor için... öperim balım

Sagol canım benım ınsallah guzel haberler verebılırım özledık valla sohbetı sen bgıt gelde güzel anne devam ederız kaldıgımız yerden öptum tatlım

70 iyi bence 10 u doğumla gidecek nasılsa :KK66: güzellik yaa sana nasıl yakismistir göbüş :anneadayı: ben iki gün önce bebişi hissettim ama sonra hissetmedim hiç hareket normal mi acaba . Günaydın herkese :KK15:
valla aslında başladığım kilodan 10 kilo fazlayım şuan ama kilo verdiğim için ilk 3 ay ona göre hesap edersem 13 kilo oluyo artık yapacak bişey yok bu kilolar bi şekilde gidecek... bebişi ben de 18 de hissetmiştim elim göbüşteydi bi baktım bi iki hareket etti sonra durdu çok nadir farkediyordum ama haftalar geçtikçe içerdeki de iyice azacak:nazar::KK200::KK200:

İnşallah bitanem inşallah bekleyip görelim bakalım :) ben çift çizgiyi görim sizde arkamdan gelin @friendly8584 ne yaptı acaba
İnşallah canım benim önce @friendly8584 sonra sen sonra ben görelim o çift çizgileri inşallah bende merak ediyorum onun teste daha az kaldı inşallah ilk güzel haberimiz gelir

Sanırım bende en net ozamn olur adetin 25 i sanırım bugün 18.günümde de çatlatma ıgnemi yapildu

ben ılk defa bu ay klomen kullandım nasıl sayacagım onuda bılmıyorum bende iğne vurulduktan iki hafta sonra test yapmaya karar verdım sende öyle yap ıstersne

Benim regl öncesi de olur genelde ama reglin bu kadar gecikmesi garip. Kolay kolay sasmaz. Kız ilk dk bile değil sözüm ona korunduk biz tam bir korunma yöntemi olmasa da geri çekilme :)))
bazı kadınlar fazlaca doğurgan oluyorlar ama hatun belki geri çekilme bile sana vız gelmiştir:-)

GÜNAYDIN HATUNLAR NASILSINIZ???

Site ulaşılır olmuş nihayetHoppa
1 Saat sonra doktor kontrolümüz var Mete bey ne hallerde gidip görmek lazım... Nst ye de girermiyim ki daha hiç girmedim
günaydın canım evet nihayet kavuştuk forum a :)
canım tam nst haftası 33 de basladı benim de girersin illa ki, hadi güzel haberlerle gel yaz bize soruları unutma bakalım pozisyon almış mı miniğin :)

Tbi tabi artık hemen test yapmak uok dah önce adeten önce bile yapardım;))çok yorucu artık biktim tek çizgiden rabbim nasip ederse 2 çizgiyi görmeyi insallah

valla aslında başladığım kilodan 10 kilo fazlayım şuan ama kilo verdiğim için ilk 3 ay ona göre hesap edersem 13 kilo oluyo artık yapacak bişey yok bu kilolar bi şekilde gidecek... bebişi ben de 18 de hissetmiştim elim göbüşteydi bi baktım bi iki hareket etti sonra durdu çok nadir farkediyordum ama haftalar geçtikçe içerdeki de iyice azacak:nazar::KK200::KK200:
ben de 18 de hissetmiştim hatta video ya almıştım ufak bi dalgalanma şeklindeydi :) Pamukprncess Pamukprncess normal canım ara ara oluyo o haftada uzanıp kendieni dinlemen lazım sonraları her an her yerde dalga dalga hatta sivrilmeler dışlardan görünür mü diye bile düşünüyosun :KK48:

Günaydın kızlar:)
Hamişler sizlere bir sorum var gebelikten sonra bende uyurken gerinme isteği arttı farkedince kendimi durduruyorum ama neden oluyo bu? Sizde de oldumu böyle bişey?

Ayy inşallah yakında azar :-) bu arada kilo alımın gayet güzel bence bende hamile kaldığım ay 3 kilo vermiştim gebeliği öğrenince diyet yalan oldu o hesaba göre 3 kilo aldım ama zayıf halimle sayarsam 6 ;) bak ilk cicilerimiz teyzeler
edited_IMG_20151129_151954.jpg

Ayy inşallah yakında azar :-) bu arada kilo alımın gayet güzel bence bende hamile kaldığım ay 3 kilo vermiştim gebeliği öğrenince diyet yalan oldu o hesaba göre 3 kilo aldım ama zayıf halimle sayarsam 6 :KK66: bak ilk cicilerimiz teyzeler Eki Görüntüle 1703075

Çok tatlılar gülüm Rabbim güzel günlerde giymeyi nasip etsin:KK200::KK68:

ben de 18 de hissetmiştim hatta video ya almıştım ufak bi dalgalanma şeklindeydi :) Pamukprncess Pamukprncess normal canım ara ara oluyo o haftada uzanıp kendieni dinlemen lazım sonraları her an her yerde dalga dalga hatta sivrilmeler dışlardan görünür mü diye bile düşünüyosun :KK48:
Ayy bende iyice huylandım dün hep kendimi dinledim tık Yok :110: sadece kasıklarda var ama bebiş çıktı gôbüşe . bende net hissetsem artik .. Nasılsın tatlim okulu bıraktık mi artık ;)

Back