Beraber Anne Olma Yolunda

Aynen ya dünden beri bende girmeye calısıyorum ne var ne yok dıye meraklarda kaldım valla :)
canım ıc camasırım ıslanmıs ama cok az beyaz akıntı vardı hanı uzayan kaygan degıl kremsı sut kesıgı gıbı arada ınceden sancım oluyor goguslerıme sızı gırıyor ama neden bılmıyorum hep bunlar ıgenın oyunları dıyorum :)
Yok inşallah bebişin oyunlarıdır bunlar :) benimki süt kesiği gibi değil canım kaygan sıvı beyaz bi akıntı göğüslerde bi değişiklik yok hayırlısı bakalım ay senin az kaldı cuma test yapsan çıkar inşallah :)

Yok inşallah bebişin oyunlarıdır bunlar :) benimki süt kesiği gibi değil canım kaygan sıvı beyaz bi akıntı göğüslerde bi değişiklik yok hayırlısı bakalım ay senin az kaldı cuma test yapsan çıkar inşallah :)

İnşallah canım benim evet canım bende şimdi ona karar verdım Allah iizn verirse cuma sabahı test yapacağım :)

E ELisa_ daha erkenmis test yapmak için ama inşallah gebeliktir
mavi-38 mavi-38 senin de teste var sanırım inşallah gebelik müjdesidir
Ay inşallah canım ya teste daha çok var geçen pazartesi oldum iğneyi bugün 8.gün.senin de günün geçmiş galiba bildiğim kadarıyla ocaktan sonra düşünüyordun sürpriz bebek mi geliyor ki aceba :)

Kaç kilo aldin mogamim uç hafta öncesinde merak ettim :KK66: nasıl mete bey
Mete bey iyi canım 1 saat sonra kontrolüm var gidelim bakalım ne kadar büyümüşüz... kilo olayını sen sorunca mecbur tartıya çıktım şöyle ki 2 kasımda 64 tüm...yaklaşık 4 haftada 66,4 olmuşum... sanırım 70 le kapayacağım

Bana da dua edin ya yoruldum artik sebepsiz beklemedeeyim geçen pazartesi çatlatma ıgnemi oldu ne zaman test yapsam

Allah'ım sana ve isteyen herkese nasip etsin ben 14 günümde yapacagım testımı sende o zaman yapabıırsın

Ay inşallah canım ya teste daha çok var geçen pazartesi oldum iğneyi bugün 8.gün.senin de günün geçmiş galiba bildiğim kadarıyla ocaktan sonra düşünüyordun sürpriz bebek mi geliyor ki aceba :)

Valla bebekse sürpriz olacak gerçekten :) bekliyorum bakalım hayırlısı artık

Kızlarrr cuma gecesi bilemedin en geç cumartesi sabahı adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım. Cuma gecesi test yaptım negatif. Dün bir ara karın ve bel ağrısı tuttu geliyor zannettim ama gelmedi şu anda da ne adet ne de gebelik belirtim yok :) arada sağ kasikta hafif ağrı oluyor dizime doğru vuran ve bol miktarda gazım var çok afedersiniz. Bu kadar
gaz benim gebelik belirtimdi... hadi inşallah ilk dakikadan golü atmışsınızdır hatun :nazar::-)

Mete bey iyi canım 1 saat sonra kontrolüm var gidelim bakalım ne kadar büyümüşüz... kilo olayını sen sorunca mecbur tartıya çıktım şöyle ki 2 kasımda 64 tüm...yaklaşık 4 haftada 66,4 olmuşum... sanırım 70 le kapayacağım
70 iyi bence 10 u doğumla gidecek nasılsa ;) güzellik yaa sana nasıl yakismistir göbüş :anneadayı: ben iki gün önce bebişi hissettim ama sonra hissetmedim hiç hareket normal mi acaba . Günaydın herkese :KK15:

Kızlarrr cuma gecesi bilemedin en geç cumartesi sabahı adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım. Cuma gecesi test yaptım negatif. Dün bir ara karın ve bel ağrısı tuttu geliyor zannettim ama gelmedi şu anda da ne adet ne de gebelik belirtim yok :) arada sağ kasikta hafif ağrı oluyor dizime doğru vuran ve bol miktarda gazım var çok afedersiniz. Bu kadar

Ayyy mogısın gördugu ikiz bebısler sana mı cıkacak yoksa :)

GÜNAYDIN HATUNLAR NASILSINIZ???

Site ulaşılır olmuş nihayetHoppa
1 Saat sonra doktor kontrolümüz var Mete bey ne hallerde gidip görmek lazım... Nst ye de girermiyim ki daha hiç girmedim

Back