Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben geçen pazartesi vurundum ıgnemi ne zaman belli olur acaba
Yok inşallah bebişin oyunlarıdır bunlar :) benimki süt kesiği gibi değil canım kaygan sıvı beyaz bi akıntı göğüslerde bi değişiklik yok hayırlısı bakalım ay senin az kaldı cuma test yapsan çıkar inşallah :)Aynen ya dünden beri bende girmeye calısıyorum ne var ne yok dıye meraklarda kaldım valla :)
canım ıc camasırım ıslanmıs ama cok az beyaz akıntı vardı hanı uzayan kaygan degıl kremsı sut kesıgı gıbı arada ınceden sancım oluyor goguslerıme sızı gırıyor ama neden bılmıyorum hep bunlar ıgenın oyunları dıyorum :)
Yok inşallah bebişin oyunlarıdır bunlar :) benimki süt kesiği gibi değil canım kaygan sıvı beyaz bi akıntı göğüslerde bi değişiklik yok hayırlısı bakalım ay senin az kaldı cuma test yapsan çıkar inşallah :)
Azaldı balım artık doğsa da öpsem totosundan diyorumTesekkür ederim guzellik :) gunleriniz ne kadar azalmis ya eneem...Mogami
Ay inşallah canım ya teste daha çok var geçen pazartesi oldum iğneyi bugün 8.gün.senin de günün geçmiş galiba bildiğim kadarıyla ocaktan sonra düşünüyordun sürpriz bebek mi geliyor ki aceba :)
Mete bey iyi canım 1 saat sonra kontrolüm var gidelim bakalım ne kadar büyümüşüz... kilo olayını sen sorunca mecbur tartıya çıktım şöyle ki 2 kasımda 64 tüm...yaklaşık 4 haftada 66,4 olmuşum... sanırım 70 le kapayacağımKaç kilo aldin mogamim uç hafta öncesinde merak ettimnasıl mete bey
Bana da dua edin ya yoruldum artik sebepsiz beklemedeeyim geçen pazartesi çatlatma ıgnemi oldu ne zaman test yapsam
akıntı hem adet belirtisi hem gebelik kuzum...umarım seninki ikinci seçenektirGünaydın kızlar nasılsınız çok sukur site düzelmiş bende bembeyaz akıntı gelmıs iç çamasırım islanmmış bu adet belirtisimi![]()
Ay inşallah canım ya teste daha çok var geçen pazartesi oldum iğneyi bugün 8.gün.senin de günün geçmiş galiba bildiğim kadarıyla ocaktan sonra düşünüyordun sürpriz bebek mi geliyor ki aceba :)
akıntı hem adet belirtisi hem gebelik kuzum...umarım seninki ikinci seçenektir
gaz benim gebelik belirtimdi... hadi inşallah ilk dakikadan golü atmışsınızdır hatunKızlarrr cuma gecesi bilemedin en geç cumartesi sabahı adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım. Cuma gecesi test yaptım negatif. Dün bir ara karın ve bel ağrısı tuttu geliyor zannettim ama gelmedi şu anda da ne adet ne de gebelik belirtim yok :) arada sağ kasikta hafif ağrı oluyor dizime doğru vuran ve bol miktarda gazım var çok afedersiniz. Bu kadar
70 iyi bence 10 u doğumla gidecek nasılsaMete bey iyi canım 1 saat sonra kontrolüm var gidelim bakalım ne kadar büyümüşüz... kilo olayını sen sorunca mecbur tartıya çıktım şöyle ki 2 kasımda 64 tüm...yaklaşık 4 haftada 66,4 olmuşum... sanırım 70 le kapayacağım
Ay çok heyecanlı inşallah çift çizgiyi görürsün canım heyecanla bekliyorum sonra da bana sıra geliyor :)İnşallah canım benim evet canım bende şimdi ona karar verdım Allah iizn verirse cuma sabahı test yapacağım :)
Kızlarrr cuma gecesi bilemedin en geç cumartesi sabahı adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım. Cuma gecesi test yaptım negatif. Dün bir ara karın ve bel ağrısı tuttu geliyor zannettim ama gelmedi şu anda da ne adet ne de gebelik belirtim yok :) arada sağ kasikta hafif ağrı oluyor dizime doğru vuran ve bol miktarda gazım var çok afedersiniz. Bu kadar
Ay çok heyecanlı inşallah çift çizgiyi görürsün canım heyecanla bekliyorum sonra da bana sıra geliyor :)