Beraber Anne Olma Yolunda

naz yapacagın kımse olmaz canım :) ayy cok heyecanlı az kaldı kollarına alacaksın Rabbım su gıbı dogum nasıp etsın bır nefeste al kucagına
AMİNNNN hepinizin dualarına gerçekten çok ihtiyacımız var hemde çook :) evet annem olursa ağlarım annemide üzerim tek olunca cesaretim daha yerinde olur die bir takım düşüncelere girdim :D seninde şafağa az kaldı dimi cuma günü test günümüz?

AMİNNNN hepinizin dualarına gerçekten çok ihtiyacımız var hemde çook :) evet annem olursa ağlarım annemide üzerim tek olunca cesaretim daha yerinde olur die bir takım düşüncelere girdim :KK70: seninde şafağa az kaldı dimi cuma günü test günümüz?

Dualarımız senınle canım benim benmde duaya çok ihtiyacım var :) evet canım bata az kaldı bugun itibariyle cuma günü test yapmaya karar verdim :)

Dualarımız senınle canım benim benmde duaya çok ihtiyacım var :) evet canım bata az kaldı bugun itibariyle cuma günü test yapmaya karar verdim :)
ayy inşallah sanki olumlu haber alıcaz gibi geliyo ve inşallah öyle olur gerçekten senin gerçek ismminde elisa mı canım sançı çekerken kağıt yazıcam bari dua ediyim die düşünüyorum :)

ayy inşallah sanki olumlu haber alıcaz gibi geliyo ve inşallah öyle olur gerçekten senin gerçek ismminde elisa mı canım sançı çekerken kağıt yazıcam bari dua ediyim die düşünüyorum :)

İnşallah güzel yüreğinize doğan çıkar da mutlu haber verebilirim canım benim Allah razı olsun canım düşüncen için ismim tuğba :)

Mogami Mogami Mete kuzusuna bak sen, annesini uzmezmiste maşallah :) boyu çok iyi kuzum maşallah ince uzun filinta olacak belli ki :)

@betiboop biberonu da istiflemissin afferin :) bi bakayım hele, ben bi tane almıştım başka almadim. Bugün spor yapcaktim bende sözde, utu canima okudu yine :KK31:

Mogami Mogami Mete kuzusuna bak sen, annesini uzmezmiste maşallah :) boyu çok iyi kuzum maşallah ince uzun filinta olacak belli ki :)

@betiboop biberonu da istiflemissin afferin :) bi bakayım hele, ben bi tane almıştım başka almadim. Bugün spor yapcaktim bende sözde, utu canima okudu yine :KK31:
bi tane yetmez canım sütüydü suyuydu derken en az 2 3 laszım sen al al o iki taneyi valla adet olarakj25 tl nin altında görmedim hiç bu güne kdara utanmasam alıcam da iş bakma sen :)) ütü mü yapıyosun bugün de ne hamaratsınız ayolll

bi tane yetmez canım sütüydü suyuydu derken en az 2 3 laszım sen al al o iki taneyi valla adet olarakj25 tl nin altında görmedim hiç bu güne kdara utanmasam alıcam da iş bakma sen :)) ütü mü yapıyosun bugün de ne hamaratsınız ayolll
Ne hamarat sormaaa! Evde yemek yok, odalar takim gelecek diye eskici deposu modundaaa, utuledigim çamaşırlar koltukta serili ben önlerinde yattım kaldım :) yavrucuma yeni bi kapı susu beğendi babası, daha ona baslanacaaak. Tembellik candır can :)

bende pencerelere saldıracaktım güya :D koltuk yastık kılıfları ve çamaşır odasına daldım :D misafir nevresimlerini yıkadım astım ama bttim :KK48:havada kapalı cam silesim gelmedi :KK12::KK12::KK12::KK12:

Ne hamarat sormaaa! Evde yemek yok, odalar takim gelecek diye eskici deposu modundaaa, utuledigim çamaşırlar koltukta serili ben önlerinde yattım kaldım :) yavrucuma yeni bi kapı susu beğendi babası, daha ona baslanacaaak. Tembellik candır can :)
tadını çıkar o zaman son günler :) sonra istesek istemesek de bebişler sayesinde sürekli çakışcaz:KK48::KK48: ben de çıkayım artık son gün e bir kala oleyy:KK49::KK49:

bende pencerelere saldıracaktım güya :KK70: koltuk yastık kılıfları ve çamaşır odasına daldım :KK70: misafir nevresimlerini yıkadım astım ama bttim :KK48:havada kapalı cam silesim gelmedi :KK12::KK12::KK12::KK12:
yok bi de cam sil kız deli misin ne işin var camla boşversene zaten yağmurlu silmesen nolur bak düşersin falan uzanma öyle yukarılara.. hastane için tek mkişilik nevresim takımımın eksik olduğu aklima geldi yeteeer diye bağırcam para harcamaktan artık :KK53::KK53:

yok bi de cam sil kız deli misin ne işin var camla boşversene zaten yağmurlu silmesen nolur bak düşersin falan uzanma öyle yukarılara.. hastane için tek mkişilik nevresim takımımın eksik olduğu aklima geldi yeteeer diye bağırcam para harcamaktan artık :KK53::KK53:
Extre incelemicem bu ay ben, ihtiyaç diye kartların canına okuduk sanırım :) kocis limitin ne durumda dedi, dolmak üzere diyemedim valla artik :)
Sen simdi eve gitmez dolanirsin bi de :) araban ne durumda, ne zaman çıkıyormus servisten?

sweet42 sweet42 ben salonun camlarını cekcekle cekerekte olsa şöyle bi sildiydim, o günden beri yağmur yağıyor valla :) o yüzden hiiicc ellesme camlara :)

Ayrıca benim hiiicc aklıma gelmemişti bu yaa, götürmek lazim dimi? Bak simdi is çıktı

eed aynen yaa bitmio eksikler geldikçe geliyo bacım geldikçe geliyo ama ben artık pes ettim inanki yoks koca 2 bavulla hastahaneye gitcem :D 1 gün için :D bu akşamda çık bi dışarı bide onu all kociş iyi bişi demiyo benimki çoktann mızmızlanırdıı amannn :D neyse bu akşam hallet kuzum

Extre incelemicem bu ay ben, ihtiyaç diye kartların canına okuduk sanırım :) kocis limitin ne durumda dedi, dolmak üzere diyemedim valla artik :)
Sen simdi eve gitmez dolanirsin bi de :) araban ne durumda, ne zaman çıkıyormus servisten?

sweet42 sweet42 ben salonun camlarını cekcekle cekerekte olsa şöyle bi sildiydim, o günden beri yağmur yağıyor valla :) o yüzden hiiicc ellesme camlara :)
yokkk vazgeçtimm annemde dedi kızım ben yaparım dio dedim sus kadın sen ne silcen hem hep yağmur senin ora kızım boşuna yorma doğuma enerji depola ama eşyalarını yıka evin düzenli olsun yeter sana kocana söle oda bi işin ucundan tutsun dio :D :D

Back